02-15-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
زندگينامه: خداداد عزيزي (1350-)
خداداد عزيزي در اول تير ماه سال 1350 در مشهد متولد شد و با گلي كه آذرماه 1376 در ملبورن به استراليا زد خود را در تاريخ فوتبال ایران جاودانه كرد.
عزيزي در جامجهاني 1998 فرانسه و جامملتهاي آسيا 1996 امارات براي تيم ملي ايران به ميدان رفت. وي در سال 1996 به عنوان بهترين بازيكن جامملتها و بهترين بازيكن آسيا شناخته شد.
گلي كه عزيزي در نوامبر 1997 و در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 1998 به استراليا زد و صعود ايران را به جامجهاني قطعي كرد، يكي از حماسيترين لحظات تاريخ فوتبال ايران است.
دوران باشگاهي
عزيزي رسما فوتبال را در سال 1367 (1988) با تيم ابومسلم مشهد آغاز كرد و تا سال 1992 در اين تيم بازي كرد. در اين سال عزيزي به تيم فتح تهران پيوست تا خدمت مقدس سربازي را در اين تيم پشت سر بگذراند.
پس از پايان دو سال حضور عزيزي در اين تيم، تيم بهمن خداد را به خدمت گرفت. وي تا سال 1997 در اين تيم بازي كرد. عزيزي در سال 1997 به صورت بازيكن قرضي چند بازي براي پرسپوليس تهران در جام باشگاههاي آسيا انجام داد.
پس از درخشش در جامملتهاي 1996 امارات، عزيزي در سال 1997 به همراه علي دايي و كريم باقري به بوندس ليگا پيوست و تا سال 2000 كلن بازي كرد.
عزيزي در سال 2000 يك فصل براي تيم سن خوزه آمريكا بازي كرد و پس از آن در سال 2001 به النصر امارات پيوست. عزيزي در اين تيم هم يك فصل بيشتر بازي نكرد و از سال 2001 تا 2005 در تيم پاس تهران توپ زد.
عزيزي پس از تيم پاس به آدميرا واكر اتريش پيوست اما به دليل مشكلاتي كه با سرمربي و كادر فني اين تيم داشت هرگز در هيچ بازي رسمي اين تيم به ميدان نرفت.
عزيزي اين بار به تيم دسته دومي عقاب تهران پيوست و آخرين قرارداد دوارن بازيگري خود را به مدت يك فصل در سال 2006 با راهآهن امضا كرد. راهآهن آخرين تيمي بود كه عزيزي در آن به عنوان بازيكن به ميدان رفت.
دوران ملي
عزيزي اولين بازي ملي خود را در سال 1991 و در برابر كامرون انجام داد. عزيزي در اين سال از سوي حسن حبيبي و علي پروين به تيم ملي دعوت شده بود. وي در مجموع 47 بار به عنوان بازيكن تيم ملي ايران به ميدان رفت و 47 بار براي تيم ملي گلزني كرد. عزيزي در سال 2005 از تيم ملي خداحافظي كرد.
عزيزي پس از خداحافظي از فوتبال به عنوان مشاور مديرعامل ابومسلم به اين تيم پيوست و سال 2006 به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب شد.
اما مسئولان باشگاه ابومسلم پس از بازي با پاس همدان در روز 21 مهر 86 و درگيري خداد عزيزي سرمربي اين تيم با شفق مدير عامل اين باشگاه، وي را از سمت خود بركنار كردند.
خداداد عزيزي در ليگ نهم سكان استقلال اهواز را به دست گرفت
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|