نمایش پست تنها
قدیمی 02-19-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پيكان 3 ـ استقلال اهواز 1؛ شكست طلسم پيكان بعد از شش هفته

پيكان كه شش هفته قادر به پيروز در ليگ نشده بود اين بار با يك بازي تهاجمي و استفاده از سه مهاجم برد قاطعي به دست آورد و شاگردان عزيزي را به انتهاي جدول فرستاد.

گل‌ها:‌ پوراسدالله(26)، دقيقي(59)، عباس‌فرد(79) براي پيكان، شريفات(29) براي استقلال اهواز
ورزشگاه شهيدرجايه ي قزوين، تماشاگر500 نفر
داور: مسعود مرادي

استقلال اهواز: نادر غبيشاوي، عبدالله توحيدي‌مهر، جواد رزاقي، حسين ماهيني(82 امين شريفي)، خيرالله ويسي، مصطفي بيژني، جاسم صادقي، رضا معقولي(74 افشين كمايي)، اسماعيل شريفات(77 عبدالهادي خني‌فر)، محمد فعال، ميلاد ميداودي
سرمربي: خداداد عزيزي

پيكان: مسعود غلامعلي‌زاد، حسين معمار، لوييز كارلوس، روح‌الله سلطاني، حميد هدايتي، علي قرباني، محمدرضا طهماسبي، محمود پوراسدالله(86 جهانگير عسگري)، ايمان رزاقي‌راد(90 اميرميربزرگي)، سعيد دقيقي، عليرضا عباسفرد(84 علي سلماني)
سرمربي: حميد درخشان

شرح گل‌ها:
1ـ0(پيكان): در دقيقه 25 پاس رو به بيرون عباسفرد در محوطه شش قدم به محمود پوراسدالله رسيد كه اين بازيكن با ضربه زميني دروازه استقلال اهواز را باز كرد.
1ـ1(استقلا ل اهواز): در دقيقه 26 اسماعيل شريفات با شوت زميني خود از پشت محوطه 18 قدم بازي را به تساوي كشيده شد.
2ـ1(پيكان): در دقيقه 60 شوت سعيد دقيقي دور از دستان دروازه‌بان استقلال اهواز در قعر دروازه آبي‌هاي اهوازي جاي گرفت.
3ـ1(پيكان): در دقيقه 79 عليرضا عباسفرد با يك ضربه چيپ توپ را از بالاي دستان نادر غبيشاوي وارد دروازه‌ استقلال اهواز نمود.

اتفاق ويژه:
استقلال اهواز كه زماني با برد مقابل پرسپوليس در عرش سير مي‌كرد با وجود استفاده از كادرفني جديد باز هم ناموفق بود. حالا شاگردان عزيزي در رده هفدهم جدول حضور دارند و تنها يك معجزه مي‌تواند آنها را از سقوط نجات دهد.

بهترين بازيكن:
عليرضا عباسفرد اين بازيكن ضمن به ثمر رساندن گل، پاس گل اول پيكان را به پوراسدالله داد و در مجموع در دقايق حضورش در ميدان بازيكن موثري براي خودروسازان بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید