نمایش پست تنها
قدیمی 02-19-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سايپا 1ـ تراكتورسازي صفر؛ بازي نود و هشت دقيقه‌اي به سود حاجي مايلي

اين مسابقه عجيب در شرايطي به پايان رسيد كه بازي دو بار به دلايل مختلف متوقف شد اما اعتراض‌هاي تند محمد مايلي‌كهن به داور بازي كار كرد كه داور بازي را به جريان بياندازد و در نهايت سايپا با دست پر ميدان را ترك كند. با اين برد سايپا32 امتيازي شد و تراكتورسازي 39 امتيازي باقي ماند.

گل: امين منوچهري(71) براي سايپا
ورزشگاه انقلاب كرج، تماشاگر19 هزارنفر
داور: ‌البرز حاجي‌پور
اخطار: ابراهيم صادقي، سيدامين منوچهري(سايپا)، مهرزاد پولادي(تراكتورسازي)

سايپا: وحيد شيخ‌ويسي، رضا محمودي، مرتضي ابراهيمي، مجيد ايوبي، داريوش يزداني، اميد شريفي‌نسب، مهدي خيري، ابراهيم صادقي، سعيد يوسف‌زاده، سيدامين منوچهري، كريم انصاري‌فر
سرمربي:‌ محمد مايلي‌كهن

تراكتورسازي:‌مهدي ثابتي، عليرضا ميرشفيعيان، الو تراوره، مصطفي اكرامي، مجتبي ترشي، مهدي كياني، عليرضا دليلي، مهرزاد پولادي(74اسماعيل قروي)، فرهاد خيرخواه، محمد ابراهيمي، امير محبي(60 كرارار جاسم محمد)
سرمربي: فراز كمالوند

شرح گل:
1ـ0(سايپا): سانتر از سمت راست توسط ابراهيم صادقي با ضربه سر سيد امين منوچهري تبديل به گل سايپا شده است.

اتفاق ويژه:
در دقيقه 58 برق ورزشگاه قطع شد و بيش از 10 دقيقه برق برگشت و در دقيقه 78 به علت بارش شديد باران در ورزشگاه انقلاب كرج داور بازي تشخيص داد كه بايد بازي متوقف گردد اما با اعتراض سرمربي سايپا پس از كم شدن بارش بازي ادامه پيدا كرده است.

بهترين بازيكن:
امين منوچهري با گل حساس خود سه امتياز اين مسابقه را تقديم سايپا كرد تا سرمربي تيمش از اخراج نجات پيدا كند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید