نمایش پست تنها
قدیمی 02-19-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شاهين صفر- صبا 1؛دوئل اصفهانی ها را صبا برد

با باخت شاگردان محمود یاوری مقابل صبا شرایط آنها در جدول بحرانی تر شد و برعکس صبا توانست با خیال راحت تری به ادامه لیگ بپردازد و بدین ترتیب جدال میان کربکندی و یاوری همشهری به سود صبا به پایان برسید.

گل: محسن بیاتی نیا (38) برای صبا
ورزشگاه :شهید بهشتی بوشهر
تماشاگر: حدود4 هزار نفر
داور: نوید مظفری

شاهین بوشهر: مجتبي روشنگر،ساندی، مهدی کیانی (88- حبیب هوشیار)، محمد احمدپوری، بهادرعبدی، عبدالله کرمی، ناصر شکرون، محسن حمیدی، مهدی نوری، محسن ایران نژاد و جمال حق شناس
سرمربی: محمود یاوری

صبای قم: مهدی واعظی، جابر انصاری (80- محمد همرنگ)، سهراب بختیاری زاده،علی لطیفی، مرتضی اسدی، امیرحسین فشنگچی ( 69-کلمنتینو)، حمید فرزانه، ابوالفضل حاجی زاده، داود حقی (80- محمد نوری)، مرتضی کاشی، محسن بیاتی نیا.
سرمربی: رسول کربکندی

شرح بازی
: بازی دو تیم بیشتر در میانه میدان جریان داشت و هیچ یک برتری آن چنانی بر یکدیگر نداشتند و می توان گفت که صبا با اتکا به تجربه بیشتر بازیکنانش توانست برنده این بازی شود. بازیکنان شاهین روز خوبی را پشت سر نگذاشتند و موقعیت های اندک آنها هم با واکنش های خوب واعظی و بی دقتی مهاجمانشان از بین رفت. غیبت ایوان پتروویچ بسیار در ترکیب شاهین به چشم آمد وباعث ضعف شاهینی ها در میانه میدان شده بود.

شرح گل
( صفر- یک) صبا: فرار فشنگچی از سمت چپ توپ را به بیاتی نیا رساند و او با یک شوت سنگین تک گل تیمش را به ثمر رساند.

بهترین بازیکن:
مهدی واعظی. او برخلاف تصور توانست یک تنه مقابل حملات شاهین بوشهر بایستد و با چند موقعیت گلی که از حریف گرفت ستاره میدان بود.

اتفاق ویژه:
هواداران بوشهری بسیار به داوری نوید مظفری اعتراض داشتند و در طول نیمه دوم با فریاد های داور دقت کن از او می خواستند تصمیمات بهتری را اتخاذ کند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید