نمایش پست تنها
قدیمی 02-24-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اشتوتگارت1- بارسلونا1: زلاتان، ناجی تیم کاتالان

دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی دو تیم اشتوتگارت و بارسلونا با تساوی 1-1 به پایان رسید.

سایت گل- شاگردان گواردیولا در دیدار رفت خود در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ، در آلمان و مقابل اشتوتگارت به تساوی 1-1 رسیدند. کاتالونیایی ها در این دیدار سختی زیادی کشیدند و به نظر می رسید که نمایش ضعیف بارسلونا در دیدارهای اخیرش در لالیگا در دیدار سه شنبه شب نیز ادامه داشت و شاگردان گواردیولا نتوانستند در زمین اشتوتگارت نیز مقتدرانه و منسجم ظاهر شوند.

اولین گل این دیدار در دقیقه 26 و توسط کاکائو از راه رسید و نیمه اول با برتری تیم میزبان خاتمه یافت.

با آغاز نیمه دوم و در دقیقه 52 بازی بود که زلاتان ایبراهیموویچ موفق شد تا تک گل تیم کاتالان را وارد دروازه تیم میزبان نماید.دقایقی بعد و در دقیقه 54 بود که تیری آنری به جای یایا توره وارد زمین شد و 5 دقیقه بعد از آن هم مارکس جای خودش را به گابریل میلیتو داد

در نهایت بارسلونا با ارائه یک بازی نه چندان قوی موفق شد تا در خانه حریف به یک تساوی ارزشمند دست یابد. کاتالونیایی ها در این دیدار، بیش از حد توقع سختی کشیدند و اکنون با کسب نتیجه مطلوب در نوکمپ می توانند جواز حضور در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنند.

البته داوری این دیدار نیز با مشکلاتی همراه بود. داور هلندی این دیدار، دو ضربه پنالتی را که می بایست در پی خطاهای پیکه و مارکس برروی بازیکنان حریف، برای تیم میزبان اعلام می شد را نادیده گرفت و یک بار هم می بایست به نفع کاتالونیایی ها ضربه پنالتی را اعلام می کرد که این طور نشد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید