نمایش پست تنها
قدیمی 02-25-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

زسکا مسکو1- سویا 1؛ تساوی در سرمای مسکو

تیم صاحب نام اسپانیایی نتوانست درجریان دیدار رفت این تیم مقابل زسکا مسکو به نتیجه ای بهتر از تساوی دست یابد.

سایت گل- به نظر می رسد که سرمای هوا در مسکو بر دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا دراین کشور نیز تاثیر گذاشته بود.در این دیدار اثری از درخشش بازیکنان، جدیت، تلاش و دوندگی دیده نمی شد. این تصویری بود که دوتیم زسکا مسکو و سویا به نمایش گذاشتند و در نهایت این تیم اسپانیایی بود که توانست با کسب یک نتیجه تساوی ارزشمند به منزلش بازگردد.البته دیدار برگشت در ورزشگاه سانچس پیسخوان سویا برگزار خواهد شد و شاگردان خیمنس به لطف گل زده در خانه حریف از امتیاز بیشتری نسبت به تیم حریف برخوردارند و درصورت کسب یک تساوی بدون گل هم می توانند به عنوان تیم برتر روانه مرحله بعدی این رقابتها شوند.

گلها:آلوارو نگردودر دقیقه 25 برای سویا گلزنی کرد و تک گل میزبان نیز در دقیقه 66 و توسط مارک گونسالس از راه رسید.

نکات کلیدی:

* اقتدار دفاعی: سویا در خط دفاعی بسیار منسجم و توانا ظاهر شد. آنها به لطف بازی تماشایی فازیو و اسکوده که تمام راه های نفوذ بازیکنان حریف را بسته بودند،عملکرد خارق العاده ای داشتند و البته استانکویسوس نیز بازی خوبی را به نمایش گذاشت.

* نابغه ای به نام ناواس: همان طور که در دیدار شنبه شب نیز دیدیم، خسوس ناواس، یکی از ستاره های بی چون و چرای سویاست. این بازیکن به خوبی خطوط مختلف تیم حریف را در هم می شکند و می بایست او را یک ستاره تمام عیار دانست

* کمبود انگیزه: به نظر می رسید که بازیکنان سویا اندکی با غرور و سری بالا روانه میدان شده و زمانی که از تیم حریف با یک گل پیش افتادند، بیش از پیش به خود غره شدند ودر هیچ دقیقه ای از بازی سعی نکردند تا اقتدارشان را عملا ثابت نمایند.

بهترین بازیکن میدان:
هوندا، مهاجم ژاپنی زسکا مسکو که در بازار نقل و انتقالات زمستانی از رختکن فنلوی هلند به این تیم آمده، ستاره میدان بود و عملکردی خیره کننده را به نمایش گذاشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید