نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 02-27-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: غرب تهران
نوشته ها: 1,075
سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Post گفتگو با كوروش تهامي‌ بازيگر فيلم به رنگ ارغوان

گفتگو با كوروش تهامي‌ بازيگر فيلم به رنگ ارغوان
نقش‌هاي تك بعدي را نمي‌پسندم

بينندگان تلويزيوني، كوروش تهامي را بيشتر با ايفاي نقشش در سريال زير تيغ مي‌شناسند. اين بازيگر 38 ساله در فيلم‌هاي سينمايي اين زن حرف نمي‌زند، شبانه، به رنگ ارغوان، از دوردست، سرگيجه، نسل جادويي، شراره و دفتري از آسمان بازي كرده است. او دانش‌آموخته رشته بازيگري تئاتر است و از ديگر سريال‌هايش مي‌توان به مشق عشق، زيرتيغ، ساعت شني و خسته دلان اشاره كرد. با او به بهانه اكران فيلم «به رنگ ارغوان» و ايفاي نقش محسن هم‌صحبت شديم.




يادم مي‌آيد زمان برگزاري جشنواره فيلم فجر به اين نكته اشاره كرديد كه نقش محسن خيلي مثبت نيست و به همين خاطر دوستش داريد.


اين نقش منفي صرف نيست. حال و هواي خاكستري دارد. ممكن است يك مقدار منفي بودنش بچربد. براي اين شخصيت قبلا اتفاقاتي افتاده كه ما آن را نمي‌بينيم، در فيلمنامه به اين اتفاقات پاتكس مي‌گويند.
يعني چيزهايي كه در متن فيلمنامه با آن برخورد نمي‌كنيم. درپي اين اتفاقات او به يك موجود سرسخت بدل شده است. محسن دنبال اين مي‌گردد كه از ديگران نقطه ضعف‌ بگيرد. او درپي خراب كردن شخصيتي است كه باعث آزارش شده است.


به همين خاطر روحيه پرخاشگري را در او مي‌بينيم؟

بله. اينها همه‌اش به حال و هواي شخصيت محسن برمي‌گردد. او آدم بلندپروازي است و دوست دارد هميشه اولين باشد. دوست دارد رهبري كند و همه چيز زير نظرش باشد و خلق و خوي آدم‌هاي اينچنيني را با خودش يدك مي‌كشد.


اتفاقاتي را كه به قول شما در فيلمنامه نبود، چطور در ذهنتان ساختيد؟

بخش‌هايي را آقاي حاتمي‌كيا پيشنهاد مي‌كردند و بخش‌هايي را هم خودم حدس مي‌زدم و با او در ميان مي‌گذاشتم.
به يك‌توافقي ‌مي‌رسيديم و شخصيت شكل مي‌گرفت. آقاي حبيب رضايي هم در اين صحبت‌ها حضور داشت و نظر مي‌داد. همان‌طور كه مي‌دانيد از سوي حبيب رضايي براي اين نقش انتخاب شدم.زماني كه نمايشي را روي صحنه داشتم، او كارم را ديد و مرا براي نقش محسن در فيلم به رنگ ارغوان انتخاب كرد.


به نظر مي‌رسد محسن آدم حسودي باشد. درست است؟

بله. او به رابطه ارغوان و هوشنگ حسادت مي‌ورزد. در يكي از سكانس‌هاي فيلم اين نكته را مي‌بينيم. ارغوان دارد در قهوه خانه ساز مي‌زند و هوشنگ با چشماني خيره به ارغوان نگاه مي‌كند. محسن كه اين صحنه را مي‌بيند، غائله‌اي به راه مي‌اندازد تا به اين ماجرا پايان دهد.


خودتان در سينماي حاتمي كيا كدام فيلم‌ها و سكانس‌هايش را بيشتر از بقيه دوست داريد؟

علاوه بر به رنگ ارغوان، فيلم‌هاي از كرخه تا راين، خاكستر سبز، آژانس شيشه اي، روبان قرمز و ارتفاع پست فيلم‌هاي ارزشمندي هستند.
سكانس خوب خيلي زياد دارد.
در به رنگ ارغوان، سكانسي است كه مامور امنيتي محسن را به جنگل برد و صورت و دست‌هايش را بست كه جزو بهترين و سخت‌ترين سكانس‌ها بود. در آنجا از طريق صدا حس را منتقل كردم.
در بين فيلم‌هاي ديگر اين كارگردان، من فقط از فيلم از كرخه تا راين را مثال مي‌زنم.
برايم فرقي ندارد كه كار مربوط به سريال باشد يا سينما يا تئاتر. مي‌كوشم به بهترين شكل نقشم را ايفا كنم
در اين فيلم سكانسي هست كه علي دهكردي‌ كنار رود راين فرياد مي‌زند. فردي آلماني كه حالت عادي ندارد هم كنار او مي‌ايستد و يك جورهايي با خدا صحبت مي‌كند. اين سكانس را خيلي دوست دارم. سكانسي كه تلويزيون مراسم خاكسپاري امام را نشان مي‌دهد و دهكردي‌ دستش را به سمت تلويزيون دراز مي‌كند خيلي زيباست. صحنه‌اي كه يك پلاك روي قطار اسباب بازي مي‌افتد، جزو بهترين سكانس‌هاي فيلم است. در بقيه فيلم‌هاي حاتمي‌كيا هم لحظه‌هاي زيبايي هست كه اشاره به همه آنها ممكن نيست.

فكر مي‌كنيد جذابيت سينماي حاتمي كيا از كجا ناشي مي‌شود؟

حاتمي‌كيا شرايط زماني را كه در آن زندگي مي‌كند بخوبي مي‌شناسد. هميشه در جريان امور است و مهم‌ترين مسائلي را كه وجود دارد، دستمايه كارش قرار مي‌دهد. همين باعث مي‌شود كه سينمايش به روز باشد و فيلم‌هايش مورد توجه مخاطبان قرار بگيرد. او در فيلم آخرش سراغ موضوعي رفت كه تاكنون در سينماي ما تجربه نشده بود. در تمام دنيا چنين فيلم‌هايي مخاطبان زيادي دارند. اين كار جسارت خاصي مي‌خواست كه حاتمي‌كيا آن را داشت.


شيوه بازي گرفتن حاتمي‌كيا از بازيگرانش چه تفاوتي با بقيه دارد؟

عمده‌ترين تفاوتش اين است كه به خاطر ارزش زيادي كه براي كارش قائل است، زمان زيادي را به تمرين اختصاص مي‌دهد. تا زماني كه صحنه مورد نظر شكل نگيرد و به فرم نهايي خودش نرسد، آن صحنه را فيلمبرداري نمي‌كنند. از اين‌رو كارهايش به لحاظ ساختاري با ديگر كارگردان‌ها متفاوت است.


بازي شما در اين فيلم در چارچوب فيلمنامه است يا اين كه تغييراتي هم نسبت به متن ايجاد مي‌كنيد؟

بستگي دارد. اگر پيشنهاد خوبي داده شود آقاي حاتمي‌كيا مي‌پذيرند. در به رنگ ارغوان هر كدام از بازيگران در جايگاه خودشان پيشنهادهايي مي‌كردند. اگر بهتر از متن نوشته شده بود، حاتمي‌كيا مي‌پذيرفت.


نام شما در ميان فهرست نامزدهاي بهترين بازيگر نقش مكمل بود، اما سيمرغ را فرد ديگري گرفت. داوري‌هاي امسال را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

من چون فيلم‌هاي ديگر را نديده‌ام نمي‌توانم نظري بدهم، اما به هيات داوران خسته نباشيد مي‌گويم.


امسال در سريال «خسته دلان» هم بازي كرديد. مديوم سينما را بيشتر دوست داريد يا تلويزيون؟


برايم نقش مهم است و كارگردان و گروهي كه قرار است با آنها كار كنم. هر وقت پيشنهادي داشته‌ام، با اين معيارها كار را سبك و سنگين كرده ام. برايم فرقي ندارد كه كار مربوط به سريال باشد يا سينما يا تئاتر. مي‌كوشم به بهترين شكل نقشم را ايفا كنم.


تعريف كوروش تهامي از نقش جذاب چيست؟

نقشي كه داراي پستي و بلندي زيادي باشد. نقش بايد يك روح تاثيرگذاري در سرتاسر كار داشته باشد. فرقي نمي‌كند نقش اول يا دوم باشد. نقش تك بعدي را دوست ندارم. دوست دارم چالشي در شخصيت وجود داشته باشد.
__________________
http://irupload.ir/images/6dzyzrzy0mmq77104rb.jpg

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!


Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید