نمایش پست تنها
قدیمی 04-11-2008
viola آواتار ها
viola viola آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 0

9 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر
viola به Yahoo ارسال پیام

[quote=Amir Abbas Ansari;12000]سلام و عرض ادب
خانم ویولا به شدت خوش آمدین و انشالله یواش یواش یاقی اعضای دفتر خاطرات همونجا ( بازار ماهی فروشان فعلی ) بیان اینجا و بازم دور هم جمع بشیم و گل بگیم و گل بشنویم و آتیش بسوزونیم [IMG]****************************/227.gif[/IMG] ( چشم ادمین دور انشالله )
موارد با نمک رو جدا نمودیم :
اونوقت این دارت !! بازی شما احیانا جهت هدف گرفتن چشم و چار شوهر احتمالی آینده تون نیست که؟؟:D
تمرینیه یا نه ..... برای روز مباداست؟؟
سمند دار میشین شیرینی نداره؟؟
بعدشم منتخب والیبال کشور چی اونم شیرینی نداره؟؟ ( ایول ایول... خانم س رو ایول
[IMG]****************************/226.gif[/IMG] [IMG]****************************/226.gif[/IMG] )
و آخرین مورد: مطمئن باشین که همیشه فضا همینجوری خواهد بود چون اینجا کسی یه تخته اش کم نیست و همه دوستان همه تخته هاشون سالمه و احتیاجی به موش دوانی نیست و تفریح و ورزش اینجا هم رفاقتی و رقابتیه نه عقوبتی و نظارتی و وخامتی!!!![IMG]****************************/24.gif[/IMG]
ضمنا اینجا هم دفتر خاطرات داریم ها.....[IMG]****************************/16.gif[/IMG]
مشتری بشین یواش یواش داغش می کنم مثل همون قدیم ندیما[IMG]****************************/247.gif[/IMG]
خوش آمدین و موفق باشین[IMG]****************************/282.gif[/IMG]

موارد با نمک رو جدا نمودیم:نمک از خودتونه چشماتون بانمک ميبينه
اونوقتاین دارت !! بازی شما احیانا جهت هدف گرفتن چشم و چار شوهر احتمالی آینده تون نیستکه؟؟ : افرين امير بايد بگم شما يک دارتيست حرفه اي هستيد چون مستقيم زدين به هدف :D:D:D:D( دارتيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تمرینیه یا نه ..... برایروز مباداست؟؟ : هردو مورد جز اهداف شيطانيست البته جداي از شوخي واقعا دوسش دارم
سمند دار میشین شیرینی نداره؟؟: بعدشم منتخب والیبال کشور چی اونمشیرینی نداره؟؟
سمند رو که از قبل داشتم مگه يادتون رفته قضيه قالپاقو...........هنوزم دارمش.بعدشم اينا همش بهونس من ميدونم ميخاي ازم شيريني بگيري نکته جمع کردي باشه چشم .شيرينيتونم محفوظه چشم
ایول... خانم س رو ایول: اين همه بحثو پيچوندم که به هر چيزي فکر کنيد جز حرف سين ولي مگه بعضيا ميذارن امان از دست بعضيا :D:D:D:D
چون اینجا کسی یه تخته اش کم نیست : ايني که نوشتيد خيلي باحال بود خيلي جالب بود وقتي نکتشو پيدا کردم خيلي نکته سنجيد ايول[IMG]****************************/226.gif[/IMG][IMG]****************************/226.gif[/IMG][IMG]****************************/226.gif[/IMG] :D:D:D
منم ازين شکلکا ميخوام [IMG]****************************/281.gif[/IMG][IMG]****************************/227.gif[/IMG]
در اخر از بابت شوخيام عذر خواهي ميکنم اميدوارم کسي نرنجيده باشه .و از تمامي کساني که اينجا زحمت ميکشن پست ميزنن ممنونم

ویرایش توسط viola : 04-11-2008 در ساعت 08:30 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید