نمایش پست تنها
  #9  
قدیمی 03-02-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: مهاباد
نوشته ها: 19,499
سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض عروسي:از لام تا کام.... (9)


چين


چگونه مراسم عروسي با باران همراه باشد. اگر عروس مستقيماً از قابلمه ي غذا بخورد در روز عروسي باران خواهد باريد. دستمال رد و بدل كردن و آرزوي خوشبختي براي يك ديگر كردن. در چين ، هر زوج جديدي پيش تر از آغاز مراسم عصرانه بايد به پارك بروند و يك فيلم ويديويي تهيه كنند. اگر زوج تازه ازدواج كرده ، در پارك همديگر را ببينند عروس و داماد بايد دستمال هاي جديدشان را با هم عوض كنند و براي يكديگر آرزوي موفقيت و خوشبختي كنند. اين دستمال بايد قرمز باشد و عكس اردك چيني روي آن باشد چرا كه اين اردك ها هميشه كنار هم باقي مي مانند و اين بدان معني است كه زوج همسشه كنار هم باقي مي مانند ما اين رسم را داريم كه شادس را با هم تقسيم كنيم و به يكديگر تبريك بگوييم رسم بدين سان است كه هر چه بيشتر شادي داشته باشيم خوش شانسي بيشتري به شما روي خواهد آورد. به همين دليل فراموش نكنيد كه براي ازدواجتان اين دستمال ها را دست دوز فراهم كنيد. يكي از نكات جالب توجه در مراسم عروسي چيني ها: در مراسم سنتي ازدواج چيني ها هميشه مهمانان و دوستان مراسم جالب سرگرم كننده اي را روي زوج تازه ازدواج كرده اجرا مي كنند. به عنوان مثال ، در طي مراسم يك سيب كه به نخي متصل است رو به رو ي زوج نگه داشته مي شود. افرادي كه در مراسم از روي لج آن ها شركت دارند از عروس و داماد مي خواهند تا هم زمان سيب را گاز بزنند تا نمايان گر علاقه ي آن دو به هم است اما در لحظه اي كه لبان آن ها به سيب تماس حاصل مي كند يكي از دوستان ناگهان آن را عقب مي كشد كه در نتيجه آن لب هاي زوج به هم نزديك سيب مي شود كه به جاي گاز زدن سيب كه در مقابل آن ها اســـت آن ها يكديگر را مي بوسند. نكته ي قابل توجه اين است كه اين عمل هميشه به شادي و خنده هاي بلند منجر مي شود.
كلمبيا

مراسم شمع: در مراسم ازدواج مسيحيان كلمبيايي يك رسم سنتي وجود دارد كه بعد از مراسم حلقه ، داماد و عروس بايستي شمع روشن كنند.اين رسم معناي ويژه اي دارد. هر شمع روشن شده اي نشان دهنده ي زندگي هر يك از آن ها است. پس از آن با هم يك شمع را روشن مي كنند و شمع اوليه اي را كه هر يك جداگانه روشن كرده اند خاموش مي كند فقط شمعي كه باهم روشن كرده اند را روشن نگه مي دارند. شمع روشن باقي مانده بيان گر آن است كه هم اكنون آن دو يكي شده اند و باهم لحظه به لحظه زندگيشان را سپري خواهند كرد.

اروپاي شرقي




درخواست اجازه از پدر عروس: در كشور اروپاي نامزدي مراسمي است كه بيشتر از ازدواج برپا مي شود. يك ماه مانده به عروسي ، داماد از پدر دختر تقاضا مي كند تا دختر را از خانه ي پدري اش ببرد. داماد صبح هنگام به همراه گروه موسيقي ( در صورتي كه از عهده ي مخارجــش بر آيد) به خانه ي عروس مي رود و تمام همسايگان جهت ديدن تازه عروس بيرون مي آيند و به وي تبريك مي گويند.

ال سالوادور

همراهي عروس تا كليسا: همه ي مراسم ازدواج در سراسر جهان خواهان آن هستند تا چيزهاي مختلفي را از طريق اين مراسم بيان كنند.به دلايلي در مناطقي از ال سالوادور ،هنگامي كه مراسم ازدواج برپا مي شود،اين مراسم بدون حضور عروس صورت مي گيرد.داماد و تمام افرادي كه به مراســـم دعوت شده اند در اين تشريفات در انتضار عروس هستند. هنگامي كه تشريفات مراسم عروسي آغاز مي شود گروهي متشكل از هفت مرد به خانه ي عروس مي روند.عروس و خانواده اش در انتظار هفت ماشين سفيد هستند كه اين ماشين ها تا زمان رسيدن ماشين حامل عروس تا كليسا وي را همراهي مي كنند و در آخر به هنگام ورود عروس به كليسا آهنگ عروسي شروع به نواختن مي شود.



__________________
شاره که م , به ندی دلم , ئه ی باغی مه ن
ره وره وه ی ساوایه تیم , سابلاغی مه ن

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید