03-02-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سايت گل - پس از بيانيه فدراسيون فوتبال در پاسخ به نامه واعظ آشتياني نوبت به سايت باشگاه استقلال رسيد كه در پاسخ به سايت فدراسيون فوتبال جوابيهاي را منتشر كند . پاسخ باشگاه استقلال را با هم بخوانيد.
1 – نامه باشگاه استقلال به صورت دربسته و خصوصي براي آقاي علي كفاشيان ارسال شد و اگر قرار بود اين نامه در اختيار عموم قرار بگيرد در پي نوشت اين نامه آورده مي شد .
2 – طبق بند سوم جوابيه فدراسيون فوتبال كه نگارش آن مبهم و پيچيده است ، چگونه است كه مسابقه سپاهان در جام حذفي مقابل يك تيم غير ليگ برتري ( تيم شهر صنعتي كاوه ) در فاصله چهار روز قبل از مسابقه تيم ملي به دليل مخالفت سرمربي تيم ملي لغو مي شود و با اعلام داوطلبانه باشگاه سپاهان به روزي ديگر موكول مي شود اما براي مسابقه استقلال مقابل استيل آذين چنين اتفاقي رخ نمي دهد ؟ يادآور مي شويم كه رئيس فدراسيون فوتبال در گفت وگوي تلفني با مديرعامل باشگاه استقلال با صراحت گفته اند : « سرمربي تيم ملي شديدا مخالف برگزاري مسابقه استقلال و استيل آذين بود اما توجهي به اين مخالفت نشده است ! »
3 – تا چند روز قبل مسئولان سازمان ليگ برتر تاكيد داشتند كه با هزينه خود به عربستان رفته اند اما تا اين لحظه مشخص شده است كه حداقل درباره يكي از آقايان اين گونه نبوده است ! جا دارد از سازمان ليگ برتر سئوال كنيم كه چرا بعد از اعتراض اعلام مي شود كه باشگاه سپاهان روحاني نداشت ، آقاي عليپور را با خود به عربستان بردند ؟ فدراسيون فوتبال كه حتي نامه هاي دربسته و خصوصي را به دليل شفاف سازي منتشر مي كند ، به چه دليل در اين جور موارد پيش از اعتراض ها به شفاف سازي نمي پردازد ؟!
4 – بنابر بند سوم جوابيه فدراسيون فوتبال جاي تعجب دارد كه تاخير در برگشت تيم سپاهان از طريق جده به تهران چه ارتباطي با اعتراض باشگاه استقلال دارد ؟! ( تيم سپاهان به قصد زيارت بعد از مسابقه از رياض به جده رفته است . موضوعي كه مي توانست براي تيم استقلال هم منجر به تاخير در ورود به ايران شود ) وقتي اراده مسئولان سازمان ليگ برتر پيش از سفر به عربستان به عدم برگزاري مسابقه سپاهان مقابل صباي قم ( جام حذفي ) بوده است ، اين گونه توجيهات بي ارتباط چه معنايي دارد ؟ آيا نشان دهنده اين نيست كه دلايل در دو روز گذشته ساخته شده اند ؟!
قضاوت را با وجود توضيحات مبهم فدراسيون فوتبال به شما مخاطب گرامي مي سپاريم و ....
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|