نمایش پست تنها
قدیمی 03-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بیانیه استقلال علیه سپاهان

باشگاه استقلال یکبار دیگر در یک بیانیه به باشگاه سپاهان حمله کرد. این بیانیه در واکنش به بیانیه سپاهن منتشر شده و لابد سپاهان هم به آن واکنش نشان خواهد داد!

سایت گل -كميته حقوقي باشگاه استقلال، پاسخ نامه باشگاه سپاهان را داد:
بيانيه اخير باشگاه سپاهان همچون بيانيه هاي گذشته احساسي و با نقض مسايل حقوقي همراه بود. در اين بيانيه كه شكل شكايت به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال را هم به همراه داشت، با صراحت و بدون ملاحظات حقوقي مديرعامل باشكاه استقلال را متهم و عدم اطلاعات لازم و فني و نيز حاشيه سازي و تحريك و تشويش افكار عمومي و ارائه نقض صريح و آشكار و تخطي از قانون را در شكل و قالبي ديگر نموده است!!
هر فرد عامي در جامعه به خوبي مي داند هر گونه اتهام انتسابي به هر فرد حقيقي و حقوقي ابتدا بايد توسط مراجع ذي صلاح رسيدگي و پس از اثبات آن اعلام و سپس ( در صورت لزوم) مبادرت به انتشار آن شكوائيه گردد. بر اساس اصل 22 قانون اساسي حيثيت اشخاص از تعرض مصون است و برابر با اصل 39 قانون اساسي هتك حرمت و حيثيت اشخاص ممنوع و موجب مجازات است، اين اصل از قانون اساسي به عنوان "سند ميثاق ملي " محسوب مي شود و پايبندي به آن براي آحاد مردم لازم الرعايه است اما به استناد ماده 698 قانون مجازات اسلامي، هر گونه نامه يا شكوائيه يا عرايض و هر گونه اوراق چاپي و خطي كه منجر به تشويش اذهان عمومي گردد، ممنوع بوده و مرتكب آن علاوه بر اعاده حيثيت مستحق مجازات خواهد شد. لذا هيچ فرد حقيقي و حقوقي حق ندارد، قبل از رسيدگي مراجع ذي صلاح طبق قانون و اثبات تخلف مبادرت به انتشار آن شكوائيه نمايد.
با استناد همين موارد از قانون، باشگاه استقلال حق قانوني خود مي داند كه از رفتار، نگارش و انتشار و نيز انتساب موارد اتهامي كه در هيچ يك از مراجع ذي صلاح به اثبات نرسيده است، از باشگاه سپاهان شكايت نمايد و انتظار است همكاران محترم قبل از انتشار هر گونه نامه يا دعوي حقوقي، رعايت نكات حقوقي را مورد توجه قرار دهند. "
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید