03-06-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بیانیه استقلال علیه سپاهان
باشگاه استقلال یکبار دیگر در یک بیانیه به باشگاه سپاهان حمله کرد. این بیانیه در واکنش به بیانیه سپاهن منتشر شده و لابد سپاهان هم به آن واکنش نشان خواهد داد!
سایت گل -كميته حقوقي باشگاه استقلال، پاسخ نامه باشگاه سپاهان را داد:
بيانيه اخير باشگاه سپاهان همچون بيانيه هاي گذشته احساسي و با نقض مسايل حقوقي همراه بود. در اين بيانيه كه شكل شكايت به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال را هم به همراه داشت، با صراحت و بدون ملاحظات حقوقي مديرعامل باشكاه استقلال را متهم و عدم اطلاعات لازم و فني و نيز حاشيه سازي و تحريك و تشويش افكار عمومي و ارائه نقض صريح و آشكار و تخطي از قانون را در شكل و قالبي ديگر نموده است!!
هر فرد عامي در جامعه به خوبي مي داند هر گونه اتهام انتسابي به هر فرد حقيقي و حقوقي ابتدا بايد توسط مراجع ذي صلاح رسيدگي و پس از اثبات آن اعلام و سپس ( در صورت لزوم) مبادرت به انتشار آن شكوائيه گردد. بر اساس اصل 22 قانون اساسي حيثيت اشخاص از تعرض مصون است و برابر با اصل 39 قانون اساسي هتك حرمت و حيثيت اشخاص ممنوع و موجب مجازات است، اين اصل از قانون اساسي به عنوان "سند ميثاق ملي " محسوب مي شود و پايبندي به آن براي آحاد مردم لازم الرعايه است اما به استناد ماده 698 قانون مجازات اسلامي، هر گونه نامه يا شكوائيه يا عرايض و هر گونه اوراق چاپي و خطي كه منجر به تشويش اذهان عمومي گردد، ممنوع بوده و مرتكب آن علاوه بر اعاده حيثيت مستحق مجازات خواهد شد. لذا هيچ فرد حقيقي و حقوقي حق ندارد، قبل از رسيدگي مراجع ذي صلاح طبق قانون و اثبات تخلف مبادرت به انتشار آن شكوائيه نمايد.
با استناد همين موارد از قانون، باشگاه استقلال حق قانوني خود مي داند كه از رفتار، نگارش و انتشار و نيز انتساب موارد اتهامي كه در هيچ يك از مراجع ذي صلاح به اثبات نرسيده است، از باشگاه سپاهان شكايت نمايد و انتظار است همكاران محترم قبل از انتشار هر گونه نامه يا دعوي حقوقي، رعايت نكات حقوقي را مورد توجه قرار دهند. "
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|