03-07-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نسخه بتاي مرورگر Ie9 مايکروسافت عرضه ميشود
آخرين شايعات منتشر شده بر آن است که شرکت مايکروسافت در نظر دارد همزمان با برگزاري کنفرانس MIX 2010، نسخه بتا از مرورگر جديد خود موسوم به Internet Explorer 9 را عرضه کند. اين نسخه از مرورگر اينترنتي مايکروسافت قابليت پشتيباني از استانداردهاي باز وب را دارد.
قرار است در کنفرانس MIX 2010 دو دستاورد جديد در حوزه استانداردهاي باز وب ارايه شود که نخستين آن مربوط به HTML5 و ديگري مربوط به استاندارد گرافيکي برداري SVG ميشود.
انتقال تمرکز مرورگر اينترنتي IE بر استانداردهاي باز وب باعث ايجاد تغييرات عمده در روند فعاليتهاي مايکروسافت خواهد شد. اين شرکت پيشتر انتقادات زيادي به اين جريان داشت و اظهار داشته بود که به طور کامل از اين استاندارها پيروي نميکند. عدم سازگاري مايکروسافت با استانداردهاي اينترنتي از جمله مسايلي بود که موجب شد طي چند سال گذشته ديگر شرکتها مرورگرهاي اينترنتي خود از قبيل فايرفاکس، کروم و اپرا را با امکانات متفاوت و قابليتهاي گستردهتر براي حمايت از جانب شرکتهاي توسعهدهنده نرمافزاري عرضه کنند.
شرکت مايکروسافت هماکنون کدهاي ويژهاي ارايه ميکند که براي مراکز توسعهدهنده نرمافزاري امکان ساخت ابزارهاي مبتني بر وب با قابليت ذخيره اطلاعات به صورت محلي و اينترنتي برمبناي محصولات مايکروسافت را فراهم ميآورد. اين اقدام موجب افزايش علاقمندي شرکتهاي مربوطه براي همکاري بيشتر با مايکروسافت در زمينه توسعه ابزارها مبتني بر پلتفورم اينترنت(Cloud Computing) شده است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|