نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه کولانه
اپیزود 7 فایل mkv مشکل نداره
لطفا قبل از اظهار نظر از اینکه صلاحیت فنی و علمی تشخیص سلامتی/عیب فایلی را داشته باشید اطمینان حاصل کنید و زوایای مختلف یک حرف اینچنینی و تاثیری که روی مخاطبان دیگر سایت میگذاره رو بسنجید و زحمات فراوانی که برای تهیه سریع و به روز این فایلها برای کاربران کشیده شده رو زیر سوال نبرید .
برای باز شدن فایلهای mkv نیاز به نصب کدک های خاص اون هست که کسایی که اهل فیلم و سریال هستند قطعا kmplayer و k-lite رو نصب دارند بنده همین الان تست کردم با نرم افزار معروف و محبوب total video converter(player) این فایل رو تست کردم.
به خاطر احترام به شما اینها رو عرض میکنم والا نیازی به توضیح نیست چون صحت فایل برای اجرا شدن از نظر ما محرز هست :
ما نمیتونیم فایلهایی که میگذاریم رو تست کنیم . اینها فایلهایی هست که در سایتهای معتبر جهانی قبلا گذاشته شده و ما برای شما در سایت خودمان اونها رو اماده میکنیم در حالی که با وضعیت اینترنتی که ما داریم اصلا نمیتونیم اونها رو برای خودمون دانلود کنیم .
اما در این یه مورد خاص که شما اظهار نظر غیر کارشناسانه کردید من تنها 5 مگا بایت از فایل رو دانلود کردم همون 5 مگابایتش اجرا شد
اگر شما هم مهندس نرم افزار هستید و درس ذخیره و بازیابی اطلاعات رو خونده باشید میدونین که خیلی از فایلها در رکوردهای اخرشون تیبل مشخصات هست و تا فایل کامل نشه اجرا نمیشه
اما در این یه مورد خاص اتفاقا با دانلود تنها 5 مگابایت از اون قابل اجرا بود.
لطفا نه فقط در این سایت همیشه همه جا تاثیر اظهار نظری که میکنین رو مد نظر قرار بدید .
ما از کسی برای دانلود اینها پول نخواستیم حتی تشکر هم نمیخوایم
اما انصاف و عدم اظهار نظر غیرکارشناسانه و اظهار نظر خارج از حیطه ی موضوع این تاپیک رو از همه ی بچه ها میخوایم
امیدوارم این اخرین باری باشه که ناجارم اینگونه با مهمانهای جدیدمون که سابقا از گل نازکتر بهشون نمیگفتیم صحبت بکنم .
نه در حد شخصیت شما عزیزان هست نه در حد ما .
لطفا به کسی که میخواد به بقیه بدون چشم داشت کمکی بکنه کمک بکنید نه اینکه رسالت تدریس درس اخلاق رو به عهده بگیرید.
ممنون
|
قصد تاثیرگذاری روی بقیه مخاطبان سایت رو نداشتم و ادعای صلاحیت علمی، فنی (یا هر نوع دیگرش رو) نکردم و از زحمات شما هم تماماً سپاسگزارم. برای هر اپیزودی از این تاپیک که شما ارسال کردید تشکر کردم -برید و چک کنید- ولی! خیلی راحت میتونستید فقط بگید که 'پلیر من مناسب نیست و فلان پلیر رو امتحان کنم' نه اینکه شکوائیه بنویسید.
اگر به دقت میخوندید گفته بودم -لااقل با vlc 1.0.5 و The Core Media Player 4.11 که باز نمی شه- و گفتم -مشکل داره- چون با پلیرهای استانداردی که matroska.org معرفی کرده اجرا نمیشه. نگفتم : "بابا این فایلتم خرابه که" چون در شخصیت شما و خودم ندیدم.
به
این لینک که در سایت اصلی mkv هست مراجعه کنید و ببینید که چه پلیرهایی پیشنهاد شده، من هم از روی همین منبع با یک فایل mkv برخورد کردم.
و دیگه اینکه واقعاً نمیدونستم که گزارش دادن یک لینک میتونه تا این حد شما رو ناراحت کنه و یا تاثیر منفی روی بقیه کاربرا داشته باشه، چون همونطور که احتمالاً خودتون میدونید خیلی از سایت ها یه چیزی داران به اسمه: Report Broken یا Report Link. من واقعاً فکر کردم دارم با این کارم کمک میکنم. همین جا هم از تمامی کاربرانی که تحت تاثیر نوشته های من قرار گرفتن میخوام که من رو نادیده بگیرن!
ضمناً معنی "
... نه اینکه رسالت تدریس درس اخلاق؟!!؟؟؟ رو به عهده بگیرید." رو اصلاً نفهمیدم. تنها چیزی که به ذهنم خطور کرد این بود که شاید ی تیکه از یک رمان یا نمایشنامه یا یک مقاله فلسفی باشه.
===========
ادمین:
با تشکراز شما دوست عزیز . سر فرصت پاسخت رو خواهم نوشت منتهی در مورد خط اخری که احساس کردی در رمانهای ادبی یا نمایشنامه ها باید ازش سراغ گرفت عرض کنم منظور بنده با شما نبود
اون پست قبلی جواب مشترکی به شما و کاربر KEYANI
بود بنابراین یک بار دیگر نوشته بنده رو با در نظر گرفتن این حقیقت بخونید تا اگر جای گنگی داره براتون مشخص بشه.