03-11-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مقاومت-استقلال اهواز/بحران زده ها
باید دید دیدار دو تیمی که هفته هاست از آخرین بردشان می گذرد و شرایط بسیار مشابهی با یکدیگر دارند در پایان 90 دقیقه چه نتیجه ای را بدست خواهند آورد
سایت گل- مقاومت بحران نتیجه گیری دارد درست مانند استقلال اهواز، مقاومت اگر نتیجه نگیرد می شود مدعی سقوط درست مثل استقلال، مقاومت یک هفته است که سرمربی جدید آورده و استقلال اهواز دو هفته و همه اینها نشان می دهد که سه امتیاز حافظیه تا چه حدی می تواند یک بحرانی را از بحران نجات دهد.
محمد احمدزاده در حالی روی نیمکت شیرازی ها می نشیند که قرار بود سرمربی استقلال اهواز شود ولی در لحظه آخر مسیر اهواز سر از شیراز درآورد. مقاومت اگر ببازد، که طی تمام این ده هفته اخیر امری کاملا عادی برای آنها بوده، به رتبه پانزدهم می رسد و یک قدم به سقوط نزدیک می شود و اهوازی ها هم که همین حالا تیم دوم جدول از انتها هستند و باخت جای شان را تغییر نمی دهد ولی برد یعنی استقلال روی پله چهاردهم و رها شدن یک هفته ای از قعر جدول.
مقاومت در خانه حتی نصف امتیازات را هم نگرفته و استقلال اهواز بیرون از خانه حتی نتوانسته از هر بازی یک امتیاز بگیرد. مقاومت آخرین بار در هفته هجدهم برنده شده و استقلال اهواز در هفته نوزدهم و حالا دو تیم باید در هفته بیست و نهم با یکدیگر مصاف بدهند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|