نمایش پست تنها
قدیمی 03-11-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پیکان-صبا/قربانیان داوری

پیکان و صبا در میانه های جدول قرار دارند و نه استرس سقوط را دارند و نه امید کسب سهمیه و به همین دلیل در کمال آرامش و آسودگی خاطر به مصاف هم می روند

سایت گل- هر دو تیم هفته قبل به شدت از اشتباهات داوری گله داشتند، درخشان به گل اول پاس معترض بود و صبا به کل سوت هایی که فغانی زد و حالا این متضرران داوری این هفته با هم پیکار می کنند.
پیکان بعد از یک افت طولانی دو هفته ای است که جان تازه ای گرفته و صبا هم با کربکندی روی یک مسیر بالا و پایین حرکت می کند. مشکل اصلی صبا در این بازی درون دروازه است، ارشاد یوسفی بعد از بازگشت شرایط مناسبی ندارد و مهدی واعظی هم محروم است. دو تیم در جدول هم همسایه هستند، پیکان هفتم است و صبا هشتم و در صورتی که صبا بازی را ببرد بالای سر پیکان قرار می گیرد.
جالب اینکه پیروزی برای هر تیم یک پله صعود دارد و باخت یک پله سقوط. پیکان در قزوین به همان اندازه که برده شکست هم خورده است و صبا هم بیرون از خانه دو برابر بردهایش باخته است و از هر بازی یک امتیاز گرفته است. صبا بعد از استقلال اهواز و سایپا با دریافت 23 گل بدترین خط دفاع بیرون از خانه دارد. این جدال را می توان نبرد میانه جدولی ها نامید که چندان تاثیری در جدول رده بندی لیگ ندارد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید