03-11-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سایپا-ابومسلم/طلسم می شکند؟
پرویز مظلومی بعد از برد هفته گذشته جسارت بیشتری پیدا کرده وبا اعتماد به نفس از بقا صحبت می کند این در حالی اس که آنها در صورت شکست سایپا هم همچنان در قعر جدول باقی می مانند
سایت گل- سایپا در خانه اش میزبان تیمی است که هنوز در لیگ برتر موفق به پیروزی در خارج از مشهد نشده است و از آن طرف سایپا طی سه بازی آخرش در خانه دو بار شکست خورده است.
مظلومی گفته اگر سایپا را ببرند در لیگ می مانند ولی ابومسلم حتی با این برد هم اندکی از پله آخر جدول تکان نمی خورد. سایپا در خانه از هر بازی 75/1 امتیاز گرفته است و ابومسلم بیرون مشهد کلا 3 امتیاز از 14 بازی گرفت و از هر بازی به طور میانگین 21/0.
ابومسلم در کنار مس تنها تیمهایی هستند که گلهای زده شان بیرون از خانه هنوز دو رقمی نشده و جالب اینکه سرمربی هر دو هم در مقطعی مظلومی بوده است، مردی که طی حدود 27 هفته حضورش در این لیگ فقط صبا را بیرون خانه برده است،
مشهدی ها همچینین سومین خط دفاع ضعیف بیرون از خانه را هم دارند و با سایپایی بازی می کنند که سومین خط دفاع ضعیف لیگ را دارد. سایپا در تمام نیم فصل دوم فقط دو بار برنده شده است مقابل ذوب آهن و تراکتورسازی. شکست سایپا آنها را در جمع سه تیم انتهایی جدول قرار می دهد و بردشان می تواند ضامن یک صعود 4 پله ای باشد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|