نمایش پست تنها
قدیمی 03-12-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پیکان یک- صبا یک،تساوی بی خاصیت همسایه ها

دو تیم میانه جدولی پیکان و صبا پس از پایان 90 دقیقه به تساوی رضایت دادند و در رده های خود باقی ماندند

گل ها: سعید دقیقی (3) برای پیکان و کلمنتینو (92) برای صبا
ورزشگاه : شهید رجایی قزوین
تعداد تماشاگران: حدود 2 هزار نفر
داور: سعید مظفری زاده
اخطارها: سهراب بختیاری زاده ( صبا) سعید دقیقی ( پیکان)

پیکان: مسعود غلامعلی زاد، حسین معمار، لوییس کارلوس، روح الله سلطانی، حمید هدایتی، محمدرضا طهماسبی، محمود پوراسدالله، روح الله عطایی (70- مارسلو) (74- مجید خدابنده لو) ، ایمان رزاقی راد،سعید دقیقی و علیرضا عباسفرد(63- مهدی تاجیک)
سرمربی: حمید درخشان

صبا: ارشاد یوسفی ، سهراب بختیاری زاده، ابوالفضل حاجی زاده، جابر انصاری (55- دیه گو کلمنتینو)، حمیدرضا فرزانه، مرتضی کاشی، مرتضی اسدی، علیرضا لطیفی، محمد نوری، امیرحسین فشنگچی و محسن بیاتی نیا (60 داود حقی )
سرمربی: رسول کربکندی

شرح بازی:
دو تیم در نیمه اول بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتند و موقعیت های زیادی روی دروازه همدیگر داشتند و پیکان توانست یکی از این موقعیت ها را تبدیل به گل کند. در نیمه دوم صبا بازی را انتحاری شروع کرد و با دوندگی و جنگندگی بالا قصد داشت تا بازی را به تساوی بکشاند.

شرح گل:
یک – صفر ( پیکان): روی یک ضربه ایستگاهی محمدرضا طهماسبی توپ را سانتر کرد و سعید دقیقی با ضربه سر توپ را وارد دروازه کرد. ( دقیقه 3)
یک – یک : اشتباه مدافعین پیکان توپ را به کلمنتینو رساند و او با یک کنترل سینه خوب توپ را صاحب شد و با یک شوت بازی را به تساوی کشاند. ( دقیقه 92)

بهترین بازیکن:
امیرحسین فشنگچی. او با نفوذهایش بارها و بارها موقعیت هایی را برای مهاجمان تیمش فراهم کرد و نقش زیادی در تساوی بازی داشت

اتفاق ویژه:
محسن بیاتی نیا در نیمه اول بازی یک پنالتی را برای تیم صبا از دست داد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید