نمایش پست تنها
قدیمی 03-12-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ايران قهرمان نخستين فوتسال باشگاهي آسيا شد

تيم فوتسال فولاد ماهان سپاهان اصفهان توانست در ديدار نهايي مسابقات جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا السد قطر را مغلوب سازد.

در اين ديدار كه با استقبال پرشور هواداران همراه بود، تيم فوتسال فولاد ماهان در يك بازي جذاب، مهيج و زيبا و با تكيه بر تجربه و توانايي‌هاي تكنيكي بازيكنان خود با نتيجه 5 بر 2 السد قطر را مغلوب ساخت. شمسايي (دو گل)، جواد اصغري (دو گل) و محمد طاهري براي فولاد ماهان گلزني كردند و بلال هر دو گل السد قطر را وارد دروازه نماينده كشورمان كرد.

در حاشيه اين ديدار حسين شمس در جايگاه خبرنگاران نظاره‌گر بازي بود. فابيانو رودريگو سرمربي تيم السد قطر پس از پايان بازي با كادر فني و بازيكنان فولاد ماهان به گفتگو پرداخت و اين قهرماني را به آنها تبريك گفت.

در پايان اين مسابقات وحيد شمسايي عنوان آقاي گل و بهترين بازيكن را به دست آورد.شمسايي با دو گلي كه برابر السد قطر در ديدار فينال به ثمر رساند 17 گله شد و بالاتر از زهير كامياب بازيكن ايراني السد كه 15 گله بود به عنوان آقاي گلي اين دوره از مسابقات دست يافت.

لازم به ذکر است تيم 'ناگويا اوشنز' ژاپن نيز عصرامروز با پيروزي برابر آتوريتي تايلند به مقام سومي رقابت هاي فوتسال جام باشگاه هاي آسيا دست يافت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید