نمایش پست تنها
قدیمی 03-13-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا ؛ سقوط سپاهان و مس کرمان
هفته دوم از مرحله گروهي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا با صدرنشيني تيم هاي عربستاني الشباب و الهلال در گروه هاي C و D و سقوط تيم هاي سپاهان و مس کرمان به رده هاي سوم اين دو گروه به پايان رسيد.
پس از آنکه تيم هاي استقلال و ذوب آهن مقابل حريفاني از امارات و عربستاني به نتيجه اي بهتر از تساوي دست پيدا نکردند، تيم هاي سپاهان و مس کرمان نيز در مصاف با حريفاني از اين دو کشور عربي امتياز از دست دادند تا به رده سوم گروه هاي خود سقوط کنند. در اين بين سپاهان به حداقل امتياز ديدار با العين رضايت داد اما مس کرمان در خانه الهلال عربستان با نتيجه 3 بريک تن به شکست داد. اين اولين شکست تيمهاي ايراني در فصل 2010 ليگ قهرمانان آسيا بود.
نتايج کامل بازيهاي روز چهارشنبه:
گروه C
* پاختاکور ازبکستان يک - الشباب عربستان 3
* سپاهان ايران صفر - العين امارات صفر
گروه D
* الاهلي امارات صفر - السد قطر 5
* الهلال عربستان 3 - مس کرمان يک
گروه G
* گامبااوزاکا ژاپن يک - هينان چين يک
* آرمدفورس سنگاپور صفر - سوون سامسونگ بلووينگز کره جنوبي 2
گروه H
* شاندونگ ليوننگ چين صفر - آدلايديونايتد استراليا 2
* پوهانگ استيلرز کره جنوبي 2 - هيروشيما ژاپن يک

تلويزيون العراقيه: عمادرضا موثر؛ توره کم اثر
تلويزيون العراقيه در گزارشي پيرامون تساوي تيم هاي سپاهان اصفهان و العين امارات در هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا با اشاره به نبود عمادرضا در تيم سپاهان گفت: اين مهاجم عراقي که مهمترين نقش را در صدرنشيني سپاهان در ليگ برتر ايران دارد در نبود خود نشان داد که سپاهان کمبود يک گلزن حرفه اي را در غياب عمادرضا به شدت احساس مي کند.
مفسر اين تلويزيون ابراهيم توره را به مهاجمي که بسيار کم اثر است تشبيه کرد و گفت: خلا عمادرضا در تيم سپاهان نشان داد که تيم قدرتمند ايراني بايد در نبود وي براي ترميم خط حمله خود چاره انديشي کند.
اين تلويزيون به يونس محمود بازيکن الغرافه قطر، حيدر کرار بازيکن عراقي تراکتورسازي، هوار ملامحمد بازيکن تيم پرسپوليس، عمادرضا بازيکن تيم سپاهان، ابوالهيل بازيکن فولاد خوزستان و چند ملي پوش ديگر عراقي اشاره کرد و گفت: فوتبال عراق حق دارد در سطح اول فوتبال باشگاه هاي آسيا از خود نماينده داشته باشد.

استيل آذين 114 زنداني تبريز را آزاد کرد
باشگاه استيل آذين پيش از ديدار با تيم تراکتورسازي در تبريز 114 زنداني که جرايم غيرعمد مرتکب شده بودند را آزاد کرد. اين در حالي است که اين باشگاه مدتي است در برخي از شهرها اين عمل خير را انجام مي دهد.

هدايتي مامور مذاکره با مربيان ترکيه اي
در شرايطي که طي روزهاي گذشته اخباري ضد و نقيض از مذاکره پنهاني فدراسيون فوتبال با مربيان ترکيه اي براي نشستن بر صندلي هدايت تيم ملي فوتبال ايران منتشر مي شود، يک منبع آگاه و مسؤول ازماموريت حسين هدايتي براي متقاعد کردن مربيان ترکيه اي جهت پذيرفتن سرمربيگري تيم ملي خبر داد.
اين منبع آ گاه که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با ايلنا تاکيد کرد که فشار سازمان تربيت بدني به فدراسيون فوتبال براي برکناري افشين قطبي سبب شده است تا بالاخره علي کفاشيان کوتاه آمده و حسين هدايتي را که روابط خوبي با مربيان ترکيه اي دارد را مامور به مذاکره با آنها کند. اين در حالي است که برخي ديگر از منابع خبري طي روزهاي گذشته از مذاکره پنهاني مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال با فاتح تريم و ديگر مربيان ترکيه اي خبر دادند.

اولادي: در ملوان هيچ چيز جاي خودش نيست!
مهاجم ملوان انزلي پس از ديدار با پرسپوليس از رفتار برخي بازيکنان هم تيمي اش انتقاد کرد.
مهرداد اولادي در مورد شادي پس از گلي که به ثمر رساند گفت: همانطور که پيش از مسابقه گفته بودم شادي نکردم اما مي خواستم به طرفداران پرسپوليس نشان دهم اين تيم را دوست دارم به همين دليل به سمت طرفداران اين تيم رفتم و پيراهن قرمز را که زير پيراهن ملوان پوشيده بودم به آنها نشان دادم. متاسفانه پيراهن پرسپوليس را نداشتم تا آن را بر تن کنم.
اولادي در مورد ضربه پنالتي که بازيکن برزيلي ملوان از دست داد، گفت: متاسفانه در اين تيم هيچ چيز سر جاي خودش نيست. با وجود آنکه پورغلامي به من گفت پنالتي را بزنم اما دسوزا به حرف سرمربي بي توجه بود و خودش پشت توپ ايستاد. اگر آن ضربه گل مي شد روند بازي تغيير مي کرد و مطمئنا برنده از ميدان خارج مي شديم.

مدير عامل سابق ابومسلم ، باشگاه خريد
مدير عامل سابق ابومسلم مشهد، باشگاه کوثر لرستان را خريداري کرد.حسين قاسمي با امضاي قرارداد رسمي، باشگاه کوثر لرستان را با مبلغ 550 ميليون تومان خريداري کرد.
تيم کوثر لرستان مدتي پيش به دليل بدهي باشگاه به مالک قبلي و عدم پرداخت حقوق 2 ماهه بازيکنان از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تعليق شده بود.

شفق :دخالت غير ورزشي ها باعث نرفتن به جام جهاني شد
عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در ارزيابي عملکرد اين فدراسيون در سال 88 عدم راهيابي تيم ملي به جام جهاني را مهمترين ناکامي عنوان کرد و از دخالت غير ورزشي ها و عدم حمايت کافي از فدراسيون فوتبال به عنوان عوامل اصلي اين ناکامي پرده برداشت.
ناصر شفق، عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در گفتگو با مهر ضمن بيان اين مطلب افزود:
اين ناکامي سال ها در فوتبال کشور باقي خواهد ماند و بايد با حسرت از اين فرصت از دست رفته ياد کنيم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي عدم حمايت به موقع از فدراسيون فوتبال را از ديگر عوامل نرسيدن به جام جهاني عنوان کرد و اظهار داشت: فدراسيون فوتبال در مسير هدايت و پشتيباني از تيم ملي به موقع حمايت نشد و خالي بودن خزانه فدراسيون و در اختيار نگرفتن به موقع اعتباراتي که مي توانست باعث تدارک و تهيه امکانات بهتر از تيم ملي شود، از فدراسيون فوتبال دريغ شد تا امروز با تلخ کامي ناظر ناکامي تيم ملي در صعود به جام جهاني باشيم.

تمجيد رسانه هاي عربي از خلعتبري و گردان
تلويزيون هاي مختلف ورزشي عربستان سعودي از بازي درخشان دروازه بان و مهاجم تيم ذوب آهن اصفهان در ديدار تيم هاي الاتحاد عربستان و ذوب آهن ايران که در جده عربستان برگزار شد تمجيد کردند.
تلويزيون ورزشي عربستان از بازي مهاجم تند و تيز ذوب آهن به نيکي ياد کرد و گفت: دوندگي هاي پرشمار اين بازيکن باعث شد توان تحليلي مدافعان کناري تيم الاتحاد جده در نيمه دوم به حدي نزول کند که آنان در دفع دو توپ ارسالي که منجر به گل هاي ذوب آهن شد توان ذهني و بدني خود را از دست بدهند.
همچنين تلويزيون ورزشي عربستان با تمجيد از دروازه باني شهاب کردان گفت: سنگربان ذوب آهن تمام توپ هاي بلند ياران الاتحاد را دفع و با اين که دو گل دريافت کرد به خوبي از چارچوب دروازه خود دفاع کرد. او توانست تمامي شوت هاي در چارچوب دروازه را به خوبي جمع کرده و يک نقطه قابل اطمينان و اتکا براي مدافعان ذوب آهن باشد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید