نمایش پست تنها
قدیمی 03-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ترديد «فاتح تريم» براي پاسخ به پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايران
روزنامه آکشام ترکيه از پيشنهاد مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران به فاتح تريم و ترديد اين مربي براي نشستن روي نيمکت تيم کشورمان خبر داد.
اين روزنامه نوشت: فاتح تريم، سرمربي سابق ترکيه نسبت به پيشنهاد مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران ترديد دارد. مسؤولان ايراني مذاکراتي را با فاتح تريم داشته اند، در حالي که آنها پيش از پيشنهاد به اين مربي مذاکراتي را با مصطفي دنيزلي انجام دادند که سرمربي سابق پرسپوليس به اين پيشنهاد پاسخ منفي داد و اعلام کرد تا پايان قراردادش در تيم بشيکتاش فعاليت خواهد کرد. دنيزلي پس از اين پاسخ منفي، فاتح تريم را به مسؤولان ايران معرفي کرد تا مذاکراتي را با وي انجام دهند. تريم پيشنهاد ايرانيان را تأييد کرده، هر چند از اين پيشنهاد بسيار شگفت زده شده و براي پاسخ به اين موضوع ترديد دارد.
همچنين روزنامه مليت با انتخاب تيتر « پيشنهاد ايراني براي فاتح تريم» نوشته است: ابتدا بحث حضور دنيزلي به عنوان سرمربي تيم ملي ايران و جانشين افشين قطبي مطرح شد، اما به دنبال پيگيريهاي به عمل آمده مشخص شد فدراسيون فوتبال ايران به دنبال جذب فاتح تريم است.
اين روزنامه در ادامه نوشته است: گويا در ايران فشارها روي قطبي افزايش يافته و در صورت استعفاي وي فدراسيون فوتبال اين کشور تلاش خود را بر جذب مربي خارجي انجام خواهد داد.
سايت هبر نيز از تريم به عنوان معلم فوتبال ترکيه ياد کرده و نوشته است: مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران با اين مربي مذاکراتي انجام داده اند.
همچنين روزنامه مليت نيز به مذاکره سران فدراسيون فوتبال ايران با فاتح تريم اشاره کرده است.

نيکبخت از استيل آذين اخراج شد
کادر فني تيم فوتبال استيل آذين «عليرضا نيکبخت واحدي» را از حضور در تمرينات اين تيم محروم کرد تا شايعه اخراج اين بازيکن ليگ برتري به شکلي نيمه رسمي تائيد شود.
به گزارش شبکه ايران، منابع خبري نزديک به باشگاه استيل آذين اعلام کردند «عليرضا نيکبخت واحدي» به دليل برخي مسائل فني از حضور در تمرينات تيم فوتبال استيل آذين محروم شد و تا اطلاع ثانوي حق شرکت در تمرينات اين تيم را ندارد.
هنوز دلايل اخراج اين بازيکن تيم فوتبال استيل آذين به طور رسمي اعلام نشده، اما گفته مي شود وي به دليل اعتراض هاي بي مورد به تصميمات کادر فني از همراهي اين تيم در رقابتهاي ليگ برتر محروم شده است.
بازيکن اخراجي تيم فوتبال استيل آذين از نيم فصل دوم رقابتهاي ليگ برتر به عنوان بازيکن جديد با تيم فوتبال استيل آذين قرارداد بست و با رقمي نزديک به 150 ميليون تومان به عضويت اين تيم درآمد، «عليرضا نيکبخت واحدي» به دليل محروميت از سوي ستاد منشور اخلاقي نيم فصل اول رقابتهاي ليگ نهم را از دست داد.

مهاجراني: نيکبخت به دليل نداشتن تعامل با کادر فني اخراج شد
مدير فني استيل آذين گفت: نيکبخت واحدي در طول مدت حضور در تيم استيل آذين به هيچ عنوان به دستورات و خواسته هاي کادر فني توجه نمي کرد و به همين دليل اخراج شده و معتقدم اخراج اين بازيکن به سود تيم است.
حشمت مهاجراني افزود: دلايل خريد اين بازيکن را با توجه به اين که هيچ تيمي خواهان او نبود را بايد از مسؤولان باشگاه سوال کرد، زيرا در آن زمان من در ايران نبودم و نمي دانم چرا وي را انتخاب کردند.
مدير فني تيم فوتبال استيل آذين گفت: اين بازيکن در ديدار مقابل تراکتورسازي زماني که سرمربي تيم از او درخواست مي کند خود را گرم کند اين کار را انجام نمي دهد و به همين دليل کادر فني تصميم به اخراج او گرفته است.
وي خاطر نشان کرد: اين بازيکن در تمرينات نيز کم کاري زيادي داشته و تمامي اين مسايل در اخراج او تاثيرگذار بوده است.

استيل آذين در آستانه خريد سهام باشگاه انگليسي
حسين هدايتي، مالک باشگاه استيل آذين که ستاره هاي صاحب نامي را در رختکن تيمش گردهم آورده است، بار ديگر قصد انجام خريدي جنجالي دارد ولي اين بار سوژه مورد نظر، بازيکن خاصي نيست، زيرا هدايتي قصد خريد سهام يک باشگاه ليگ برتر در فوتبال انگليس را دارد. هدايتي ضمن تائيد اين خبر در گفتگو با گل گفت:« مذاکرات نهايي انجام شده و در صورتي که مشکل خاصي به وجود نيايد، طي دو يا سه روز آينده خبر قطعي اين ماجرا اعلام خواهد شد.»
شرکت استيل آذين ايرانيان پيش از اين 34 درصد از سهام باشگاه تراکتورسازي را نيز خريداري نمود و قبلا قصد خريد سهام باشگاه پرسپوليس را نيز داشت که اين اتفاق نيفتاد و اين ماجرا به جدايي هدايتي از پرسپوليس منجر گرديد.

مدير برنامه هاي سرمربي تيم ملي: قطبي در ايران است
مدير برنامه هاي سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: قطبي در ايران است و در تعطيلات عيد هم به شمال مي رود.
مهدي حاج باقر درباره شايعه سفر افشين قطبي به خارج از کشور و ناراحتي از مصاحبه هاي مسؤولان فدراسيون مبني بر آوردن سرمربي خارجي براي تيم ملي در مسابقات جام جهاني 2014 ، به ايسنا، گفت: افشين قطبي اکنون در ايران است، او براي تعطيلات عيد نوروز قصد سفر به شمال کشور را دارد.
وي ادامه داد: صحبت هاي علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و ديگر مسؤولان آن تناقضي با توافقات قبلي شان با قطبي ندارد، زيرا وقتي قرارداد او تا پايان جام ملت هاي آسياست، به طور طبيعي اگر تيم ملي در اين مسابقات نتايج خوبي نگيرد، مي تواند سرمربي تيم تغيير کرده و مثلا مربي خارجي بياورند. اين منطقي ترين صحبتي است که مي تواند از زبان مسوولي در فدراسيون زده شود.

پزشک ابومسلم: براي حضور در ليگ امارات فروردين به نتيجه مي رسيم!
درحالي که پيش از اين اعلام شده بود پزشک تيم فوتبال ابومسلم خراسان به عنوان اولين پزشک فوتبال ايران به امارات ترانسفر مي شود، وي در اين باره گفت که براي حضور در ليگ امارات فروردين ماه سال آينده با طرف اماراتي به نتيجه نهايي خواهد رسيد.
دکتر علي امين الشريعه نجفي در گفتگو با ايسنا، عنوان کرد: تقريبا 99 درصد جريان همکاري من با باشگاه اماراتي حل شده و تمام شرايطم را پذيرفته اند اما فروردين ماه به نتيجه نهايي خواهيم رسيد و به همين دليل نمي توانم نام تيم را اعلام کنم.رئيس هيأت پزشکي ورزشي خراسان رضوي اظهار داشت: همکاري من با تيم اماراتي در زمينه برنامه ريزي براي مکمل ها و کشف استعدادي که در فاکتور جسماني بازيکنان مثل سرعت، انعطاف پذيري، قدرت هوازي و غيره وجود دارد، خواهد بود و طبق گفته مديرعامل باشگاه به عنوان راس هرم در کميته پزشکي تيم اماراتي قرار خواهم گرفت.

شفق خبر داد: قرارداد نهايي تراکتورسازي با استيل آذين
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز از نهايي شدن قرارداد همکاري اين باشگاه با شرکت استيل آذين ايرانيان خبر داد و گفت: طبق توافق صورت گرفته 34 درصد از سهام تراکتورسازي به اين شرکت واگذار خواهد شد.
ناصرشفق افزود: به منظور تأمين هزينه هاي سرسام آور تيمداري در ليگ برتر و پوشش بخشي از هزينه هاي جاري باشگاه از يک سو و دستيابي به اهداف و چشم اندازهاي بلند باشگاه از سوي ديگر، مذاکراتي را با تعدادي از بنگاههاي اقتصادي و مراکز تجاري انجام داديم که در نهايت با يکي از مراکز اقتصادي قدرتمند به توافق رسيديم.
شفق تصريح کرد: در همين راستا با توجه به اينکه آقاي دکتر «عيسي رضايي» مديرعامل شرکت استيل آذين ايرانيان و يکي از اعضاي هيأت مديره کارخانه تراکتورسازي هستند و اشراف کاملي بر مشکلات باشگاه تراکتورسازي دارند، به پيشنهاد ايشان، مشارکت شرکت استيل آذين و باشگاه تراکتورسازي مطرح شد که پس از انجام بررسي هاي لازم از آنجا که عملکرد مثبت آقاي هدايتي در باشگاه هاي پرسپوليس و استيل آذين و همچنين در عرصه ورزش و اقتصاد ملموس بود، به اين نتيجه رسيديم مشارکت با شرکت استيل آذين ايرانيان را بپذيريم.
وي تصريح کرد: براساس توافقات و ائتلاف صورت گرفته بين باشگاه تراکتورسازي و شرکت استيل آذين ايرانيان، از اين پس اين شرکت به ميزان 34 درصد هزينه هاي باشگاه تراکتورسازي را متقبل خواهد شد. درصدد هستيم طي يک برنامه پنج ساله، باشگاه تراکتورسازي را به بزرگترين و حرفه اي ترين باشگاه ايران و در سطح آسيا تبديل کنيم که احداث يک ورزشگاه 60 هزار نفري مدرن، سازماندهي نيم ميليون هوادار مشتاق، دستيابي به خودکفايي اقتصادي و... از اولويت هاي اين برنامه است.

پيرواني: تکليفم مشخص نشود، با مس مذاکره مي کنم
سرمربي تيم ملي فوتبال اميد گفت: اگر تکليفم با تيم اميد مشخص نشود با مسي ها مذاکره مي کنم.
غلامحسين پيرواني در گفت و گو با فارس درباره اينکه گفته مي شود از سوي مسؤولان مس کرمان پيشنهاد سرمربيگري دريافت کرده است، اظهار کرد: صحبت هايي با من شد اما مذاکره اي نکرده ام. اگر تکليفم با تيم اميد مشخص نشود با مسي ها مذاکره مي کنم. البته صحبت هايم را با کفاشيان انجام دادم و مشکلي براي همکاري ام با تيم اميد وجود ندارد.

لگيا بي کيفيت تر از برندهاي مشهور است؛ نبي: با تريم مذاکره رسمي نکرديم
دبيرکل فدراسيون فوتبال گفت: به طور رسمي مذاکره اي با فاتح تريم انجام نشده است.
مهدي محمدنبي در مورد جايگاه قطبي در تيم ملي اظهار کرد: من دراين مورد تصميم گيرنده نيستم. کميته تيم هاي ملي و کميته فني بايد در اين مورد اظهار نظر کنند. من به عنوان دبير کل مصوبات را اجرا مي کنم.
وي با بيان اينکه از مذاکره فدراسيون با فاتح تريم اطلاع ندارم به فارس گفت: به عنوان بخش اجرايي اين موضوع به من اعلام نشده است. مطلع هستم که به طور رسمي صحبتي نشده است. از اينکه گفته مي شود مذاکرات غير رسمي بوده هم بي خبرم.
نبي در مورد اسپانسر لباس تيم هاي ملي يادآور شد: توافق با لگيا در چارچوب قراردادي که در همه جاي جهان وجود دارد، انجام شد. در بحث کيفيت نيز نمي توان لگيا را با آديداس يا نايک مقايسه کرد. ما در گذشته با آديداس نيز مذاکره کرديم که آنها همکاري نکردند.

حمله افراد ناشناس به بازيکن استقلال
چند شخص ناشناس قبل از تمرين ديروز استقلال به مجتبي محبوب مجاز بازيکن جوان اين تيم حمله کردند.محبوب مجاز دراين باره به فارس گفت: «مقابل ورودي شهرک اکباتان در حال رفتن به محل تمرين بودم که عده اي ناشناس به جرم اينکه بازيکن استقلال هستم به من حمله کردند.» خوشبختانه آسيبي به اين بازيکن جوان نرسيد و او در محل تمرين آبي پوشان حاضر شد.

گزارش تمرين استقلال
آخرين تمرين استقلال تهران پيش از بازي با پاس همدان با برنامه اي سبک برگزار شد.
بازيکنان استقلال پس از شنيدن صحبت هاي مرفاوي در ابتداي تمرين و گرم کردن بدن هايشان، به پاسکاري هاي کوتاه پرداختند و سپس در قالب دو گروه رو به روي يکديگر به تمرين حفظ توپ نسبتا سبکي پرداختند.
صمد مرفاوي براي برخي از بازيکنان استقلال از جمله حسين کاظمي، جانواريو و فرهاد مجيدي تمرين زدن ضربات زدن ايستگاهي در نظر گرفت و برخي بازيکنان ديگر از جمله حنيف عمران زاده، آرش برهاني و سيد صالحي روي زدن ضربات سر که سانترهاي آن را از روي نقطه کرنر، خسرو حيدري مي کشيد، متمرکز شدند.
هادي شکوري بازيکن مصدوم استقلال تنها غايب تمرين بود و مجتبي جباري به همراه هاشم بيگ زاده ديگر بازيکنان مصدوم اين تيم زير نظر پزشک استقلال به تمرين هاي اختصاصي پرداختند.

سپاهان، شاهين را هم شکار کرد
تيم فوتبال سپاهان اصفهان با برتري مقابل شاهين بوشهر يک گام ديگر به کسب عنوان قهرماني مسابقات ليگ برتر باشگاه هاي کشور نزديک شد. سپاهان که به دنبال شکست برابر ذوب آهن و تساوي در خانه تراکتورسازي جايگاهش در صدر جدول رده بندي ليگ برتر به خطر افتاده بود، عصر ديروز در چارچوب هفته بيست و نهم ليگ برتر مقابل شاهين بوشهر به پيروزي 2 برصفر دست يافت. ابراهيم توره ( 1 ) و احمد جمشيديان ( 65 ) گلهاي زردپوشان را به ثمر رساندند.
در ديگر بازي روز گذشته، ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه اکباتان تهران به ديدار راه آهن شهرري رفت و در حاليکه براي حفظ فاصله امتيازات خود با سپاهان صدرنشين به پيروزي در اين بازي نياز مبرم داشت، با نتيجه تساوي بدون گل متوقف شد.
ذوب آهن با يک امتياز اين بازي 53 امتيازي شد و در فاصله 6 امتيازي سپاهان قرار گرفت، راه آهن نيز 34 امتيازي شد و به رده دوازدهم جدول صعود کرد. قضاوت ديدار راه آهن شهرري - ذوب آهن اصفهان برعهده مسعود مرادي بود. او در اين بازي به قاسم حدادي فر از تيم ذوب آهن کارت زرد نشان داد.

حضور داوران ايراني در آسيا
کميته داوران فدراسيون فوتبال ايران جدول زمان بندي حضور داوران ايراني در رقابت هاي بين المللي را به اين شرح اعلام کرد:
مسعود مرادي- 3 فروردين 89 -شونگ نام کره و بيجينگ جوان چين (مسابقات ليگ قهرمانان آسيا)
عليرضا فغاني- 3 فروردين 89 - الوحده اردن و النحدا عمان( Afc Cup 2010 )
محسن ترکي - 10 فروردين 89 - جنبوک هيوانداي کره-چانگ چونگ پاتال چين(مسابقات ليگ قهرمانان آسيا).
سعيد مظفري زاده- 11 فروردين 89 گملبورن ويکتوري استراليا-کاوازاکي ژاپن(مسابقات ليگ قهرمانان آسيا).
عليرضا فغاني- 18 فروردين 89 -الشباب اردن-ساهام عمان-( Afc Cup 2010 )
مسعود مرادي- 24 فروردين 89 -کامبا اوزاکا ژاپن-سواي سامسونگ کره-(مسابقات ليگ قهرمانان آسيا).
سعيد مظفري زاده- - 8 ارديبهشت 89 -ويکتوري مالديو-بکامکث ويتنام ( Afc Cup 2010 )
در حمايت از تغيير واژه «مجاز» به «مکلف» در بودجه ورزش؛ شيوه نگارش قانون را دستوري کنيد

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید