03-17-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نبي خبر داد: کسر سه امتياز از استقلال اهواز قطعي نيست
دبيرکل فدراسيون فوتبال در خصوص دستور کسر سه امتياز از باشگاه استقلال اهواز به دليل شاکيان مالي اين باشگاه تأکيد کرد: اين دستور موقتي است و تا زمان ارائه دفاعيات باشگاه استقلال اهواز قطعي نخواهد بود.
مهدي محمد نبي در خصوص انتشار خبر کسر سه امتياز از باشگاه استقلال اهواز به دليل وجود شاکيان متعدد مالي و عدم جلب رضايت اين شاکيان اظهار داشت: پرونده شاکيان مالي تيم استقلال اهواز از مدتها پيش در کميته انضباطي باز است که شکايت اشخاص حقيقي و حقوقي از اين باشگاه به صدور اين دستور منجر شده است ولي اين تنها يک دستور موقت است و تا زمان شنيدن دفاعيات مسؤولان باشگاه استقلال اهواز قطعي نخواهد بود.
نبي تصريح کرد: اين حق قانوني باشگاه استقلال اهواز است که دفاعيات و مستندات خود را به کميته انضباطي ارائه کند تا به درخواست اين باشگاه رسيدگي و حقوق طرفين پرونده در رسيدگي به آن لحاظ شود.
دبيرکل فدراسيون فوتبال درعين حال تأکيد کرد: در صورتي که مسؤولان باشگاه استقلال اهواز مدارک و مستندات لازم و قانوني را به کميته انضباطي ارائه کنند و بتوانند از حق قانوني خود دفاع کنند، اجراي اين دستور قطعاً کان لم يکن خواهد شد.
هدايتي رقيب محجوب
ماه ها پيش زماني که فصل در آغاز خود بود، مردي به نام سيروس محجوب با ادعاي خريد باشگاه نيوکاسل مدتها مطبوعات انگليسي و رسانه هاي ايراني را سر کار گذاشت. محجوب، سال ها پيش در زمان اکبر غمخوار که اطراف پرسپوليس ظاهر مي شد، به بازيکنان وعده هاي بزرگ و غيرعملي مي داد که از جمله آنها خريد يک خودروي سفارشي براي کريم باقري و... بود. اين معامله اما همانطور که پيش بيني مي شد هرگز به نتيجه نرسيد و محجوب به طور کلي از يادها رفت. گرچه او در اين بين گهگاه خود را با اخباري مثل خريد باشگاه پرسپوليس و... مدتي روي بورس نگه داشت.
اما در حالي که ماجراي محجوب هنوز در ذهن ها مانده خبر تازه اي مبني بر علاقه حسين هدايتي به خريد سهام يک باشگاه انگليسي به گوش رسيد خبري که هدايتي آن را به سايت گل اعلام کرد. هدايتي که سال گذشته با پيشنهاد يکي از نزديکان براي خريد سهام اورتون تيم آبي پوش شهر ليورپول مواجه شده بود. اين بار قصد دارد سهام نيوکاسل را خريداري کند.
اگر اين خبر درست باشد حسين هدايتي به زودي در صدر اخبار کشور انگليس قرار خواهد گرفت.
شمس: من باعث قهرماني فولاد بودم
سرمربي تيم ملي فوتسال از انتخاب سه بازيکن براي جانشيني وحيد شمسايي در اين تيم ياد کرد و گفت: شمسايي بايد به عنوان يک سرباز در خدمت تيم ملي باشد. حسين شمس افزود: ما وحيد شمسايي را به اردوي تيم ملي فوتسال دعوت کرده ايم اما او گفته تا زماني که حسين شمس در تيم ملي هست، من در اردوي اين تيم حضور پيدا نمي کنم. اين ميل خود شمسايي است که در اردوي تيم ملي شرکت کند يا خير. ما روز هفتم فروردين مانند تمامي بازيکنان منتظر شمسايي هم هستيم، حال تصميم با اوست، خواست مي آيد، نخواست هم بازيکن ديگري جايگزين او خواهد شد.وي با تأکيد بر اينکه وحيد شمسايي در تيم ملي بايد تفکراتي متفاوت با آنچه در تيم فوتسال فولاد ماهان داشته است، به اجرا درآورد، افزود: شمسايي نبايد فقط دريبل بزند و پاس ندهد. او اگر تفکراتش را عوض کرد، ما در خدمتش خواهيم بود، در غير اين صورت چون جانشين او را هم انتخاب کرده ايم، ديگر نيازي به اين بازيکن نداريم.
سرمربي تيم ملي فوتسال در خصوص اظهار نظر خود که برخي از بازيکنان حاضر در مسابقات جام باشگاه هاي آسيا را شايسته تر از شمسايي براي تصاحب عنوان بهترين بازيکن اين رقابت ها خوانده بود، گفت: مگر من به عنوان مربي تيم ملي حق ندارم بگويم کدام بازيکن بهتر است؟! من حق دارم نظرم را بگويم به يک بازيکن ارتباط ندارد که در مورد حرف هاي من اظهارنظر کند و روي حرف مربي اش حرف بزند!
وي افزود: من چون به آقاي فردوسي پور قول دادم از گناه شمسايي بگذرم، فعلاً از گناه او گذشتم. تا روز هفتم فروردين، اگر شمسايي آمد به عنوان يک بازيکن و سرباز نه به عنوان يک مدعي و کسي که به تيم ملي افتخار مي دهد، او را مي پذيرم، در غير اين صورت سه بازيکن ديگر داريم يکي از ديگري بهتر و جوانتر که به راحتي جاي شمسايي را پر مي کنند و جاي نگراني نيست.
مديرفني تيم فوتسال فولادماهان سپاهان تأکيد کرد: باعث قهرماني تيم فوتسال فولادماهان در ليگ برتر و آسيا آن چيزي که مشخص است و همه مي دانند من بودم و احتياجي به اين حرفها ندارم.
باقري نيا: مي توانيم آسيايي شويم
مربي تراکتورسازي تبريز گفت: با غلبه بر تيمهاي ابومسلم خراسان و پرسپوليس تهران مي توانيم آسياسي شويم. عبدالمجيد باقري نيا، افزود: اين دو بازي براي ما از اهميت بسيار فراواني برخوردار است زيرا حصول موفقيت در آنها مي تواند راه ما را براي قرار گرفتن در رده هاي بالايي جدول هموار کرده و اميد آسيايي شدن را در ما افزون تر کند.
نيکبخت: تابع تصميم مسؤولان باشگاه هستم
بازيکن استيل آذين در جلسه اي با مسؤولان باشگاه در خصوص مسائل و اتفاقات اخير توضيحاتي ارائه داد. نيکبخت در اين مورد مي گويد:«در جلسه اي با مسؤولان باشگاه استيل آذين تمام حرفهايم را زدم و در مورد مسائل و اتفاقات اخير توضيح دادم و در حال حاضر تابع تصميمات آنها هستم.»
الغرافه ميهمان نوروزي استقلال
حريف قطري تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا روز اول فروردين وارد تهران مي شود.کاروان 50 نفره تيم الغرافه سه شب ميهمان استقلال خواهند بود و در هتل اوين تهران اقامت خواهند داشت. ديدار استقلال ايران و الغرافه قطر ساعت 17 و 30 روز سه شنبه 3 فروردين در ورزشگاه يکصدهزار نفري آزادي تهران برگزار خواهد شد.
عابدزاده به تمرين پرسپوليس نرفت
تمرين صبح پرسپوليس ديروز برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان به فوتبال درون تيمي پرداختند که تيم زرد متشکل از بازيکنان اصلي با هت تريک هادي نوروزي با 3 گل تيم مشکي را شکست داد. با وجود اعلام قبلي مسؤولان باشگاه پرسپوليس، عابدزاده در تمرين قرمزپوشان حضور پيدا نکرد. دايي اعلام کرده وي مي تواند براي نت برداري در محل تمرين حاضر شود اما جايي در کادر فني ندارد! آرفي و معمارزاده غايب بودند. هادي شکوري با لباس شخصي تنها نظاره گر تمرين بود. نبي باقري ها به دليل گرفتگي عضله دچار مصدوميت شد.
رسيدگي به شکايت استقلال و سپاهان يکسال به تعويق افتاد!
جلسه انضباطي رسيدگي به شکايت دو باشگاه استقلال و سپاهان به سال آينده موکول شد. قرار بود روز يکشنبه جلسه انضباطي رسيدگي به شکايت دو باشگاه استقلال و سپاهان برگزار شود اما اين جلسه به سال آينده موکول شد. محمد رضا آرويي يکي از اعضاي کميته انضباطي در مورد علت برگزار نشدن اين جلسه گفت: باشگاه استقلال در خواست تغيير زمان برگزاري اين نشست را داشت که با آن موافقت شد.
با تأييد قرارداد؛ اعتراض استقلال به کيا بي نتيجه ماند
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال ايران از رسيدن نامه فدراسيون جهاني فوتبال به فدراسيون فوتبال ايران در خصوص موضوع انتقال مهدي مهدوي کيا خبر داد. موضوع انتقال مهدوي کيا به تيم فوتبال استيل آذين و زمان ثبت قرارداد اين بازيکن اعتراض باشگاه استقلال را در پي داشت که ظاهرا با توجه به حرفهاي عزيزمحمدي اين اعتراض وارد نيست. رئيس سازمان ليگ برتر در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استيل آذين به اين موضوع اشاره کرد و گفت: نامه رسمي فدراسيون جهاني فوتبال در مورد آقاي مهدوي کيا به دست ما رسيده و بر اين اساس قرارداد ايشان کاملا قانوني بوده است. با اين شرايط بايد بگوييم اين قرارداد مورد تاييد قرار گرفته و هيچ مشکلي از نظر ما ندارد
شکايت قطبي از يک روزنامه ورزشي
مدير برنامه هاي قطبي اعلام کرد که سرمربي تيم ملي از يک روزنامه ورزشي به دليل انتشار خبري نادرست شکايت خواهد کرد.
مهدي حاج باقر در گفت وگو با فارس، در مورد خبر يکي از روزنامه هاي ورزشي در مورد فرار افشين قطبي از ايران گفت: اخيراً در يکي از رونامه هاي ورزشي مطلبي تحت عنوان فرار افشين قطبي، سرمربي تيم ملي فوتبال از ايران به دليل عدم پرداخت ماليات چاپ شده که متاسفانه فاقد هرگونه منبع رسمي و موثق است. انتشار اين گونه اخبار نادرست حکايت از جو مسموم و عوام فريب براي کاهش محبوبيت سرمربي تيم ملي دارد. وي ادامه داد: اين حق طبيعي سرمربي تيم ملي است که خبر منتشر شده را پيگيري و نسبت به نادرست بودن آن شکايت کند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|