نمایش پست تنها
قدیمی 03-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بازيکن دوپينگي فوتسال مشخص شد
بازيکني که از سوي کميسيون بدوي فدراسيون فوتبال به دليل ارتکاب به عمل دوپينگ به دو سال محروميت از حضور در مسابقات محکوم شده، بازيکن تيم راه ساري است.
به گزارش مهر، روز نهم اسفندماه پاسخ 16 نمونه دوپينگ از آزمايشگاه کلن آلمان از سوي فدراسيون فوتبال دريافت شد که از مجموع 16 نمونه ارسالي به کلن آلمان 15 نمونه منفي و يک نمونه مثبت اعلام شده که اين نمونه مثبت مربوط به جمال کامران، بازيکن تيم فوتسال راه ساري است.
اين بازيکن به دليل ارتکاب دوپينگ به دو سال محروميت از حضور درتمامي مسابقات محکوم شده است.
وي از روز يکشنبه 23 اسفندماه به مدت سه روز فرصت داشته تا به رأي صادره از سوي کميسيون بدوي فدراسيون فوتبال اعتراض کند.

برترين هاي اخلاق هفته بيست و نهم
ستاد منشور اخلاقي و رفتاري فوتبال ايران ، برترين هاي اخلاق هفته بيست و نهم ليگ حرفه اي را معرفي کرد:
مربي برتر اخلاق: فرهاد پورغلامي از ملوان بندر انزلي
بازيکن برتر اخلاق: لک چيرا گ بازيکن تيم فوتبال استيل آذين به دليل رفتار خوب در حين مسابقه و اقدام به مساعدت در آزاد سازي زندانيان در هفته احسان و نيکو کاري.
رفتار برتر فرهنگي: اقدام بازيکنان، مربيان و مسؤولان باشگاه استيل آذين تهران در هفته احسان و نيکو کاري در خصوص مساعدت به آزاد سازي زندانيان.
بازي برتر رفتاري و جوانمردانه: شاهين بوشهر- فولاد سپاهان و ديدار استقلال تهران و پاس همدان

سميلسکي: تيم دايي را شکست مي دهم
سرمربي تيم فوتبال پتروشيمي تبريز با بيان اينکه تلاش مي کند با تجربه اش تيم علي دايي را شکست دهد گفت: با تمام توان مقابل پرسپوليس به ميدان مي رويم.
زوران اسميلسکي در مورد ديدار تيمش برابر پرسپوليس اظهار داشت: شرايط روحي و جسمي بازيکنان تيم براي ارائه يک بازي زيبا مقابل پرسپوليس که تيم بزرگي است، بسيار خوب است. ضمن اينکه ما چيزي براي از دست دادن نداريم و با تمام توان مقابل پرسپوليس به ميدان خواهيم رفت.
وي خاطرنشان کرد: من به عنوان مربي نمي توانم بگويم قطعا پرسپوليس را شکست مي دهيم اما براي ارائه يک بازي قابل قبول مقابل اين تيم مطرح آمادهايم.
ما در اين بازي ابتدا به فکر دفاع کردن هستيم و پس از آن با حملات عاقلانه بايد دروازه اين تيم را باز کنيم تا شرايطمان براي پيروزي فراهم شود.
اسميلسکي در ادامه تاکيد کرد: جام حذفي را در همه دنيا جام پيروزي تيم هاي کوچک بر تيم هاي بزرگ مي نامند و همه اتفاقي ممکن است در آن بيفتد که يکي از اين اتفاقات هم شکست تيم مطرح پرسپوليس برابر پتروشيمي تبريز. البته من ساليان پيش به همراه تيم «بوراک» برابر تيم «ستاره سرخ بلگراد» که در اوج آمادگي قرار داشت در مسابقات جام حذفي آنهم در خانه حريف پيروز شدم، پس تجربه موفقيت در اين ديدارها را دارم.
وي افزود: من 30 سال تجربه مربيگري در تيم هاي مختلف اروپايي و حتي تيم زير 23 سال عراق را دارم. دراين بين اين يکي از افتخارات زندگي فوتبالي من است که تيم خود را مقابل تيمي بزرگ و مطرح به نام پرسپوليس به ميدان مي فرستم، تيمي که علي دايي مشهور هدايت آن را برعهده دارد.
دايي يک بازيکن بزرگ و درحال حاضر مربي قابل احترامي است اما من تجربه مربيگري بيشتري نسبت به وي دارم و تلاش مي کنم از اين تجربه براي شکست وي و تيمش به بهترين شکل استفاده کنم.

نفريه: مشکلات مالي استقلال پا برجاست
عضو هيات مديره باشگاه استقلال در مورد مشکلات مالي باشگاه استقلال گفت: بخشي از مشکلات مالي حل شده اما حدود 60 تا 70 درصد مشکلات مالي همچنان پابرجاست. با اين حال بازيکنان استقلال صبور هستند و شرايط باشگاه را درک مي کنند.
محمد سعيد نفريه با انتقاد از برنامه مسابقات ليگ و جام حذفي عنوان کرد: نمي گويم از روي عمد اما به طور اتفاقي برنامه مسابقات به ضرر استقلال بود. نمي خواهم بگويم سازمان ليگ يا فدراسيون با استقلال مشکل داشت اما هر فردي هم که فوتبال نگاه مي کند مي داند اين برنامه به سود استقلال نبود.
نفريه در مورد ميزان هزينه باشگاه استقلال در اين فصل و اينکه فتح ا... زاده مدعي است استقلال 8 ميليارد تومان هزينه کرده، گفت: هزينه باشگاه استقلال حدود 6 ميليارد تومان بوده که هنوز هم اين مبلغ به طور کامل هزينه نشده است.
رقم 8 ميلياردي که فتح ا... زاده مي گويد با احتساب 4 ميليارد بدهي بوده که بازيکنان از فصول قبل از باشگاه طلب داشتند و بخشي از اين مطالبات با چک هاي امضا شده خود من بود که واعظ آشتياني محبت کرد اين رقم ها را پرداخت کرد و نگفت بدهي هاي گذشته به من مربوط نيست. البته رقم دقيق هزينه ها و بدهي هاي باشگاه را مي توانيد از امور مالي و اداري باشگاه استقلال دريافت کنيد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید