نمایش پست تنها
قدیمی 03-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بارسا 4- اشتوتگارت 0؛ پرواز بارسا با بالهای مسی

بارسلونا توانست تا بار دیگر با درخشش مسی در نوکمپ اوج بگیرد و این بار با عبور از سد اشتوتگارت روانه مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شد.

سایت گل- دیدارهای برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب با برگزاری دو دیدار دیگر به پایان رسید.

در مهمترین دیدار چهارشنبه، بارسلونا توانست با پیروزی 0-4 مقابل اشتوتگارت و در حالی که دیدار رفت دو تیم با تساوی 1-1 به پایان رسیده بود، با مجموع کلی 1-5 از سد تیم آلمانی عبور کرده و خودرا به مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها برساند.

در این دیدار که در ورزشگاه نوکمپ برگزار می شد، بارسا توانست به لطف درخشش مسی(13) از حریف پیش بیفتد و پس از آن این بار نوبت به پدرو بود که در دقیقه 32 با بهره گیری از پاس تماشایی یایا توره، دومین گل تیم میزبان را به ثمر برساند.نیمه اول با برتری 0-2 بارسا اتمام یافت و البته کار به اینجا ختم نشد و لیونل مسی در دقیقه 60 بار دیگر برای بارسا به گل رسید و گل دقیقه 89 بویان کرکیچ باعث شد تا بارسای میزبان با اقتدار تمام از سد حریف آلمانی اش عبور کند تابدین ترتیب جمع 8 تیم حاضر در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حاضر شوند.

دراین مرحله بارسا تنها نماینده رقابتهای لالیگا و فوتبال اسپانیا در این رقابتها خواهد بود.

تیمهای منچستریونایتد، آرسنال، بایرن مونیخ، اینتر، زسکا مسکو، بارسلونا، بوردو و لیون تیمهای حاضر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهند بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید