03-25-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چهرههاي برنامههاي نوروز 89
چهره غايب عيد/ راستش ديدن مهران مديري در برنامههاي نوروزي يك عادت شده براي ماها.
اما امسال ديگر خبري از «مرد هزار چهره» و «مرد دوهزار چهره» نيست.
شايعاتي از پخش مجموعه تلويزيوني «قهوه تلخ» در ايام نوروز به گوش رسيد كه در نهايت هم پخش آن منتفي شد.
خبرها حاكي از آن است كه مجموعه تلويزيوني «قهوه تلخ» براي پخش در 90 قسمت 40 دقيقهاي از شبكه سه سيما ساخته ميشود و بر اساس برنامهريزيها، قرار است پخش آن از اول آبانماه آغاز شود.
پركارترين چهره عيد
بايد جايزه پركارترين چهره امسال را به سعيد آقاخاني داد. او امسال در «چار ديواري» نوشتن فيلمنامه، بازيگري و بازيگرداني را برعهده داشته است؛ اما اين تمام كارهاي او در مجموعههاي عيد تلويزيون نيست. كارگرداني مجموعه تلويزيوني «زن بابا» برعهده اوست. در «زن بابا» او فيلمنامهاي را كارگرداني ميكند كه عليرضا كاظميپور آن را نوشته است.
اولين حضور عيد
كاملاً درست حدس زديد! مسعود دهنمكي براي اولين بار به تلويزيون آمد و بر سكوي كارگرداني مجموعه تلويزيوني «دارا و ندار» نشست. او مانند مجموعه فيلمهاي «اخراجيهاي 1 و 2» كه توانست چهرههاي زيادي را دور هم جمع كند، اين بار هم توانسته است در اين كار، چهرههاي متفاوتي را دور خودش جمع كند؛ حتي فتحعلي اويسي را بعد از 5 سال به صفحه كوچك تلويزيون برگرداند. البته بد نيست بدانيد فيلم سينمايي «اخراجيهاي 2» به كارگرداني او از شبكه سوم پخش ميشود.
منظمترين كارگردان عيد
اين چهره، كسي نخواهد بود به جز سيروس مقدم. كارگردان مجموعههاي «پيامك از ديار باقي»، «پليس جوان»، «ريحانه»، «اغما»، «نرگس» و «روز حسرت» به داشتن سرعت در ضبط و تصويربرداري معروف است. درست 20 روز بعد از پايان تصويربرداري «رستگاران»، كليد تصويربرداري «چارديواري» را زد و به سرعت هم كار را به تلويزيون تحويل داد. راستش نظم سيروس مقدم زماني مشخص ميشود كه بدانيم هنوز كارگردانهاي ديگر مشغول تصويربرداري برنامه هاي نوروزي هستند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|