03-26-2010
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 4
26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabhaye_mahtabi
اومدم سری بزنم و برم این تاپیک نظرم رو جلب کرد.
سال نو همگی مبارک
از نظر من که البته دقیقا همین گزینه است:
این سریال با فرهنگ و عقاید ما سازگاری ندارد
نه اینکه بگم خیلی مذهبیم ولی خوب این مسائل در فرهنگ ما اینقدر توی جامعه پیدا نیست.
اینکه دختری در مورد دوست پسرش و روابطی که باهاش داره اینجوری با مادرش حرف بزنه، اینکه بچه ها هیچ چیز جز خوشبختی و لذت مادر واسشون مهم نباشه، اینکه زنی بعد از خیانت همسرش باهاش تو یه خونه دو سال زندگی کنه!، ازدواج پسر خونه بدون اطلاع خانواده و پذیرش خانواده و و و از جمله موارد محسوسی هستند که با فرهنگ و سنتهای ما جور در نمیاد. این مسائل مربوط به جوامع اروپایی و آمریکاییه. اگر چه این سریال که انگار کلمبیایی بود و نمیتونه مربوط به فرهنگ و اعتقادات اونا هم باشه ولی خوب بازم انگار اونا به فرهنگ آمریکا و اروپا نزدیکترن تا ما.
تمام این گفته ها موضوع وجود این مسائل در نهان ترین لایه های خانواده ها رو نقض نمیکنه اما اگر اینقدر بخواد شفاف به تصویر کشیده بشه دیگه قبحش ریخته میشه و پرده های مابین خانواده ها از بین رفته و حرمتها شکسته میشه.
شخصا حرمتی که در سریال ققنوس رعایت میشد رو بیشتر میپسندم.
با تشکر فریبا
ا
|
من هم با شما مخالفم. بر عکس شما امیدوارم این جور مسائل قبحش ریخته بشه و پرده های مابین خانواده ها از بین بره و حرمتها شکسته بشه. البته حرمت های بی مورد منظورمه. چه عمر ها که به خاطر یه سری سنت های غلط به هدر نمیره. چه دختران و پسران جوانی که سال ها زجر نمی کشن. و هزاران بدبختی دیگه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا2
ما اینجا کلی د... فراری داریم
ما کلی جوون معتاد داریم ما کلی خونواده داریم که با فقر دست و پنجه نرم میکنن
ا
|
من خاطرات محدودی از دوران کودکیم داریم. یکیش اینه: یه فامیل دور داشتیم که دو تا زن داشت. یادمه خیلی کوچیک بودم که یه بار رفتیم خونه شون. زن اول چه زجر ها که نمی کشید. علنا شده بود کلفت خونه. اینو گفتم تا یه چیزی رو به صحبت های رزیتا خانوم اضافه کنم. درد و رنج و عذابی که بسیاری از مادران و زنان ایرانی تحمل می کنن و لذت های فراوانی که ازشون گرفته شده و قسمت دردناک قضیه اینه که هیچ معیاری برای سنجیدن اون ها نداریم.
حالا بر گردم به بحث سینما. همون طور که رزیتا جون گفتن سینما گران ما نمیتونن این مسائل رو مطرح کنن. میدونین کیارستمی چی میگه. میگه وقتی نمیتونم یه زن رو تو خونه خودش ازش بدون روسری فیلم بگیرم پس هیچ وقت نمی رم تو خونه فیلم برداری کنم. این فیلم سازیه که به سنت ها و هنجار های جامعه تن داده بود و سرنوشت بقیه که تن ندادن هم معلومه. اینو می خواهم بگم فریبا خانم که این چیزایی که شما نقطه ضعف فیلم می دونین به نظر من نقطه قوتشه.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|