نمایش پست تنها
قدیمی 03-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سوم اردیبهشت قرعه کشی جام ملت های آسیا

کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان و مکان دقیق قرعه کشی رقابت های جام ملت های آسیا را اعلام کرد. بر اساس اعلام سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، مراسم قراعه کشی این رقابت ها، روز سوم اردیبهشت ماه سال جاری (23 آوریل) در کشور قطر میزبان مسابقات برگزار خواهد شد.

مسئولین برگزار کننده مسابقات ساعت 19 را برای برگزاری این مراسم اعلام کرده اند. در این مراسم، مسئولین بلندپایه کنفدراسیون فوتبال آسیا، سپ بلاتر رییس فیفا، نایب رییس کمیته ملی المپیک جهانی و مسئولین 16 فدراسیون حاضر در این مسابقات حضور خواهند داشت. از قطر خبر می رسد که یک تیم متشکل از بیش از 5000 نیروی متخصص استرالیایی، ایتالیایی و آلمانی، مسئولیت برگزاری تمامی رقابت ها، همایش ها و البته قرعه کشی مسابقات در قطر را از سو.ی دولت این کشور بر عهده گرفته اند.
رقابت های جام ملت های آسیا از 17 دی ماه تا 9 بهمن سال جاری به میزبانی قطر با حضور تیم های ملی ایران، قطر، استرالیا، بحرین، چین، کره شمالی، هند، عراق، ژاپن، اردن، کره جنوبی، کویت، عربستان، سوریه، امارات و ازبکستان برگزار می شود.
پیش از این تیم‌های قطر، عراق، عربستان و کره جنوبی به عنوان سرگروه‌های مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا انتخاب شده بودند
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید