03-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اردیبهشت: ماجرای تبانی و رشوه
*ابهامات جذب پائولو دی کارمو و دستیار برزیلی برای پرسپولیس توسط افشین قطبی، همچنین شایعاتی در خصوص مفاد قرارداد فصل قبلش با پرسپولیس مجدداً در رسانه ها مطرح شد اما با تمهیدات وزارت ارشاد و نشستی با موضوع حمایت همه جانبه از تیم ملی که با حضور مسئولین رسانه های نوشتاری انجام شد، پرونده سوالات بی پاسخ از افشین قطبی نیز مختومه اعلام شد.
*بحث سرمربی فوتبال همچنان داغ بود که شهرزاد مظفر سرمربی فوتبال زنان ایران هم ضمن بیان مشکلاتی که بر سر راه این تیم وجود دارد گفت: اگر به درخواستهایم عمل نشود با فدراسیون فوتبال، قطع همکاری می کنم.
*در این ماه، جواد زرینچه و محمد نوازی از مواضع قبلی شان مبنی بر تبانی باشگاه استقلال تهران با استقلال اهواز در زمان سرمربیگری قلعه نویی، عقب نشینی کردند. زرینچه گفت: باید یاد بگیرم خویشتن دار باشم و بی گدار به آب نزنم. هیچ تبانی بین دو تیم استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. من هم هرگز از تبانی حرف نزده ام.
*در لیگ قهرمانان آسیا، استقلال، سپاهان و صبا در همان مرحله مقدماتی حذف شدند. پرسپولیس هم در یک هشتم نهایی در تهران مغلوب بنیادکار ازبکستان شد تا هنوز فصل بهار به سر نیامده، تکلیف تیم ملی و باشگاه ها یک سره شده باشد.
*بحث محرومیت برخی مربیان از فعالیت در لیگ برتر نیز در این ماه سوژه داغ رسانه های فوتبالی بود. آن ها دائماً محرومیت برخی مربیان که نامشان "ف.ک" است را به دلیل اتهاماتی مثل تبانی و رشوه را مطرح می کردند.
فدراسیون فوتبال هم تکذیب نمی کرد. مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال با اشاره به ممنوعیت فعالیت شش مربی گفت: ما اسم نیاوردهایم اما اگر کسی فکر می کند جزو این فهرست است بحث دیگری است.
فرهاد کاظمی در این باره گفت: بهتر است تاج در حیطه اختیارات خودش اظهارنظر کند. چرا اسم نمی آورند؟ منظورشان از "ف.ک" قطعاً فابیو کاپلو که نیست!
*محسن صفایی فراهانی رییس سابق فدراسیون فوتبال در این ماه با انتقاد از شرایط موجود فوتبال ایران گفت: وقتی در فوتبال، اصل برنامهریزی و مدیریت وجود ندارد نمی توان توقع اخلاق داشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|