03-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
خرداد: خداحافظی جنجالی با جام جهانی
*دوم خرداد، امیر قلعه نوعی پس از هفته ها مشاجره لفظی با واعظی آشتیانی، هدایت سپاهان را پذیرفت. اما نبرد لفظی بین دو طرف فروکش نکرد. این دو، قبل از سفر واعظی آشتیانی به مکه، با هم آشتی کردند اما پس از بازگشت او از سفر حج، مشاجره ها دوباره آغاز شد.
*بیستم خرداد، تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی با یک گل بر امارات پیروز شد. اما جو ورزشگاه پیش از آن که فوتبالی باشد، صحنه نبرد هواداران نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بود.
*افشین قطبی گفت دو کره را مثل کف دستم می شناسم. ما به جام جهانی صعود خواهیم کرد.
تیم ملی فوتبال ایران هیچ یک از این دو تیم را نتوانست شکست دهد. قطبی هم در کنفرانس خبری گفت: فضای فوتبال ایران منفی و سیاسی است. با این حال برنامه ۴ ساله ای آماده کردهام که با آن قهرمان جام ملتهای آسیا می شویم.
قطبی چند ماه بعد، وعده قهرمانی در جام ملت ها را تکذیب کرد. او که از سیاسی بودن فضای فوتبال ایران گله مند بود، خود با حضور در مراسم تنفیذ حکم محمود احمدی نژاد، در دنیای مجازی و رسانه های منتقد دولت به شدت خبرساز شد.
*ناکامی ایران در راه صعود به جام جهانی همزمان با آغاز اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری، با ماجرای مچ بندهای سبز و خداحافظی ناگهانی ستارهای تیم ملی به شدت جنجالی شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|