03-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مرداد: دلال ها و نقل و انتقالات
*از سیزدهم خرداد که وینگادا رفت تا دوم مرداد که زلاتکو کرانچار با پرسپولیس قرارداد بست، این باشگاه سرمربی نداشت!
علی کریمی برای تمدید قرارداد با پرسپولیس به هیات فوتبال تهران مراجعه کرد اما گفته شد که دیگر جای خالی در لیست این تیم وجود ندارد.
مدیر برنامه های علی کریمی هم گفت: این پروژه فقط برای دفع کریمی بود. باشگاهی که مشکل مالی دارد چگونه به یک بازیکن برزیلی که حتی یک جلسه هم با تیم تمرین نکرده ۲۰۰ هزار دلار
پرداخت می کند!
*با پایان یافتن ضرب الاجل ۴۸ ساعته تولیت حضرت معصومه در قم به به اداره کل تربیت بدنی این استان قم، ماموران اجرای احکام و یگان ویژه نیروی انتظامی اقدام به پلمب هیات فوتبال این استان کردند. هنگام اجرای این حکم، کارکنان هیات فوتبال به نشانه اعتراض، فریاد الله اکبر سر دادند!
کشمکش بین آستانه مقدسه و تربیت بدنی قم بر سر ورزشگاه شهید حیدریان قم همچنان تا پایان سال ۸۸ ادامه داشت.
*کاظم اولیایی مدیرعامل باشگاه پاس همدان گفت محمد غلامی توسط یک دلال از تیم ما به سرقت رفت و به استیل آذین برده شد! پاسی ها به کمیته انضباطی شکایت کردند. ۱۵۵ میلیون تومان جریمه نقدی برای غلامی در نظر گرفته شد که از این حیث رکوردی جدید در فوتبال ایران به جا گذاشته شود.
*درسومین مجمع فدراسیون فوتبال که در سالن همایش های آکادمی ملی المپیک برگزار شد، محمد علی آبادی گفت: قول می دهم تا سه سال آینده در ایران ورزشگاه غیراستاندارد نداشته باشیم. این در حالی است که اکثر ورزشگاه های ایران از امکانات اولیه از قبیل چمن، اسکوربورد، نور مناسب، رختکن مجهز و جایگاه خبرنگاران استاندارد نیز بی بهره هستند. از طرفی، پروژه های یادگار امام تبریز و نقش جهان اصفهان با گذشت بیش از دو دهه، هنوز به فاز تکمیلی نرسیده اند.
*محود احمدی نژاد در گفتگوی زنده تلویزیونی با شبکه اول صدا وسیما گفت: محمد علی آبادی در فوتبال موفق نبود و اشکال از خود وی بود. اما علی آبادی می تواند در وزارت نیرو موفق تر عمل کند زیرا نگاهی همگرا دارد.
با این حال، علی آبادی برای تصدی وزارت نیرو نتوانست رای اعتماد مجلس را بگیرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|