نمایش پست تنها
قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شهریور: مذاکرات قطبی با آرسنال

* بازیکنان خارجی ابومسلم که از ابتدای فصل از این تیم پول نگرفته بودند، در خوابگاه باشگاه حبس شدند! زیرا به دلیل پرداخت نشدن اجاره بها، ساختمان پلمب شده بود. تعدادی از هواداران ابومسلم از پنجره به بازیکنان خارجی آب و غذا می رساندند.
در جمع طلبکاران باشگاه ابومسلم ، کارگر کارواش که ۱۴ هزار تومان طلبکار بود و ماست بندی که هر روز صبح برای باشگاه ماست می آورده هم دیده می شدند!

*مسعود عنایت رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: برخی مربیان لیگی، به نام داور از باشگاه پول می ‌گیرند! ادعا می ‌کنند که باید مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای امورات داوری کنار بگذارند و حتی این پول را هم از آن تیم دریافت می ‌کنند!

* افشین قطبی در پاسخ به انتقادات گسترده رسانه ها از آن چه سفر بی دلیل و بی موقع او به انگلستان عنوان می کردند گفت: با رییس جدید کمیته‌ اجرایی آرسنال دوست هستم. من معتقدم باید پنجره‌های فوتبال ایران را باز کنیم. درباره‌ حضور مربیان ایرانی در آکادمی فوتبال آرسنال صحبت کردیم. همچنین درباره‌ حضور استعدادهای ایرانی در باشگاه آرسنال نیز مذاکراتی انجام دادیم.
اگر چه تا پایان سال۸۸، هرگز خبری از اعزام حتی یک مربی یا یک چهره مستعد ایرانی به کمپ تمرینی آرسنال نشد!

*تیم ملی ایران در یک بازی دوستانه مقابل بحرین با حساب ۴-۲ شکست خورد. هر دو گل ایران را فریدون زندی به ثمر رساند.

*در پی شدت گرفتن انتقادات از داوری های لیگ برتر فوتبال ایران، فدراسیون فوتبال با صدور بیانیه ای در حمایت از داوران نوشت: حمله هایی بس ناجوانمردانه بر پیکره قشر زحمت کش داوری وارد شد و این عزیزان را بی هیچ مدرکی متهم کردند. آیا فراموش کرده ایم که مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همگان را به اطاعت از قانون مداری دعوت کرده اند؟ آیا می شود به راحتی پیکان تهمت را نشانه گرفت و خوراک رسانه های اغیار را فراهم کرد؟
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید