نمایش پست تنها
قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آذر: مالاریا، سوغات نوجوانان!

*مبتلا شدن مهرگان گلبرگ در بیمارستان آریا رشت و افشین اسماعیل زاده دو بازیکن تیم ملی نوجوانان ایران به بیماری مالاریا و به خطر افتادن جان آن ها، از حاشیه های پس از جام جهانی نیجریه بود.
این دو نوجوان در گفتگو با شبکه خبر، اعلام کردند بر خلاف تمام تیم هایی که به نیجریه آمده بودند، در ایران هیچ واکسن پیشگیرانه ای به آن ها تزریق نشده و پس از بازگشت نیز فدراسیون فوتبال اقدامی برای بهبودی شان انجام نداده.
راه ندادن خبرنگاران صداوسیما به استادیوم های محل برگزاری جام جهانی به دلیل نداشتن حق تصویر برداری، از دیگر حاشیه های این رقابت ها بود.

*در سالروز هشتم آذر و صعود ایران به جام جهانی ۱۹۹۸ که از آن با عنوان حماسه ملبورن یاد می شود، محمد خاکپور مدافع اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: مسئولان ورزش آن قدر فوتبال ما را به بیراهه برده‌اند که ورزشکارانی مثل من، نمی خواهند خود را جزو فوتبال این مملکت بدانند!
خاکپور ۱۲ سال پس از تساوی ۲-۲ با استرالیا و صعود ناباورانه به جام جهانی گفت: کسانی که زمام ورزش را به دست گرفته ‌اند فضایی پر از فساد و رشوه درست کرده اند. متاسفانه این رد پا در هر نقطه از فوتبال ما وجود دارد و هر روز پررنگ‌تر می ‌شود.

*هرگز رسماً اعلام نشد چرا فیروز کریمی نمی تواند در لیگ برتر مربیگری کند و به دسته اول رفته است. رسانه ها با حروف اختصاری "ف.ک" ، طرح منشور اخلاقی را عامل این اتفاق دانستند.
در این بین، فیروز کریمی که مدعی بود عزیز محمدی حق اظهار نظر درباره او را ندارد، ضمن اعلام برخورد برخورد فیزیکی با رییس سازمان لیگ، خبرنگاران را به حضور در فدراسیون فوتبال فراخواند!
محمد مایلی کهن در واکنش به این اظهارات گفت: وقتی یک نفر می ‌گوید برخورد فیزیکی می ‌کنم و مدیریت‌های ما آن قدر ترسو شدند که با چنین افرادی برخورد نمی ‌کنند جای تاسف دارد. جریانی وجود دارد که در حال انجام کارهای بسیار وقیحانه است. آن ها به خاطر استفاده از عواملی نظیر دوپینگ، تطمیع بازیکنان حریف، جذب آن بازیکنان در سال بعد، تطمیع برخی رسانه‌ ها و تریبون‌ها به موفقیتی مقطعی رسیده‌اند.
فیروز کریمی هم در پاسخ گفت: با ارائه زمان، مکان و دقایق ثابت می ‌کنم چه کسی باعث فساد و آبروریزی فوتبال ایران در بعد داخلی و بین ‌المللی شده است. ثابت می ‌کنم که چه کسی با چه رابطه و با استفاده از چه مسائل پشت پرده‌ای در این سال‌ها با وجود چه بیلان کاری، همچنان در حال مربیگری‌ است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید