دی: رکورد شکست در تیم ملی
*علی دایی شانزدهم دی، سرمربی پرسپولیس شد تا پس از ۹ ماه دوری مجدداً به فوتبال برگردد. ۱۰ روز بعد، پرسپولیس در بوشهر شکستی سنگین را متحمل شد و ۴-۱ به شاهین باخت. بوشهری ها اعلام کردند به یمن این پیروزی، تمبر یادبود تیم شاهین بوشهر با تصویری از ترکیب ۱۱ نفره این تیم منتشر خواهد شد.
*کمیته انضباطی در آخرین روز دی ماه اعلام کرد فراز کمالوند، سرمربی تراکتورسازی تبریز تا اطلاع ثانوی از هرگونه مصاحبه با رسانههای گروهی، خبرگزاری ها و نشریات ورزشی محروم است. این محرومیت، تا پایان سال نیز همچنان به قوت خود باقی بود.
* علی دایی درباره احتمال پیوستن کریمی به پرسپولیس در فصل آینده گفت: در گذشته هم بین ما مشکلی نبوده و اگر هم اتفاقاتی افتاد شاید ریشه در سوء تفاهمات داشته باشد. پس کریمی را هم می خواهیم. ضمن این که پرسپولیس خانه علی کریمی است.
مدتی بعد، کریمی گفت به صلاح هر دوی ما است تا زمانی که دایی در پرسپولیس است، من به این تیم برنگردم. دایی نیز در پاسخ گفت: اگر دعوتنامه ای برای کریمی فرستاده ام آن را پس بفرستد.
*پرونده شکایت باشگاه استقلال تهران از فدراسیون فوتبال درباره محرومیت حنیف عمرانزاده از سوی ستاد منشور اخلاقی از لیگ برتر، به دادسرا ارجاع شد.
باشگاه استقلال ادعای پرداخت ۱۳۰ میلیون تومان خسارت را دارد و عمران زاده نیز با موضوع اعاده حیثیت، از فدراسیون شکایت کرده است.
*احمدرضا عابدزاده که توسط علی دایی از کادر فنی پرسپولیس کنار گذاشته بود، حسین رضازاده را عامل برکناری خود عنوان کرد. رضازاده هم در پاسخ گفت: نمی دانم این حرف ها از کجا می آید، من کاری با فوتبال ندارم.
* تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت چهارجانبه قطر چهارم شد. دو شکست مقابل قطر و مالی،
ایران با شکست مقابل مالی، سومین باخت متوالی خود را ثبت کرد که این اتفاق در ۲۰ سال اخیر بی سابقه بوده است.
منبع: مهدی رستمپور
روزنامه نگار ورزشی
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
ویرایش توسط Omid7 : 03-28-2010 در ساعت 08:06 PM
|