«محمود بنفشهخواه» درگذشت
در سن68 سالگي بر اثر ايست قلبي
«محمود بنفشهخواه» درگذشت
جام جم آنلاين: «محمود بنفشهخواه» هنرمند عرصه سينما، تئاتر و تلويزيون ايران بامداد امروز در سن 68 سالگي درگذشت.
«رضا بنفشهخواه» برادر اين مرحوم در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس با تأييد مطلب فوق اظهار داشت: برادرم پس از تحمل يك دوره يك ساله بيماري ساعت 4 صبح امروز بر اثر ايست قلبي در منزل خود درگذشت.
وي افزود: اين مرحوم چند روزي را با توجه وخامت حال عمومي در بيمارستان بستري بود كه 4 روز قبل از بيمارستان به خانه انتقال يافت و سرانجام بامداد امروز در سن 67 سالگي از دنيا رفت.
بنفشهخواه: با اشاره به جزئيات مراسم تشييع جنازه مرحوم «محمود بنفشهخواه» گفت: مراسم تشييع اين هنرمند ساعت 9:30 صبح روز شنبه 21 فروردينماه از مقابل خانه سينما برگزار ميشود اما هنوز در خصوص مراسم ختم و هفتم آن مرحوم تصميمگيري نشده است.
مرحوم «محمود بنفشهخواه» متولد 1321 تهران است و فعاليت هنري خود را از سال 1352 و با بازي در نمايشنامه «در اعماق» به كارگرداني مهين اسكويي آغاز كرد. وي داراي مدرك تحصيلي فوق ديپلم حسابداري بوده و گذراندن دوره دوسالانه هنركده آناهيتا و فعاليت در تئاتر از ديگر فعاليتهاي هنري او بود.
اين بازيگر سريال «پرانتز باز» و «سرزمين كهن» را در نوبت پخش دارد و در كارهاي تلويزيوني چون «تنهاترين سردار»، «ولايت عشق»،«روزگار قريب»،«سرنخ» ايفاي نقش كرده و سريال «عبور از پاييز» از آخرين كارهاي پخش شده وي بود كه رمضان 88 روي آنتن رفت.
روحش شاد.
از خودم میپرسم : ارزش قلب من از شیشه ی یک پنجره هم کمتر بود ؟
ویرایش توسط kiana : 04-07-2010 در ساعت 06:59 PM
|