04-08-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بوردو1- لیون 0 ؛ بوردو برد و حذف شد
المپیک لیون توانست به رغم شکست در دیدار چهارشنبه شب، برنده دوئل تمام فرانسوی مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا لقب گیرد
سایت گل- دیدار رفت دو تیم لیون و بوردو با برتری 1-3 لیون میزبان به اتمام رسیده بود و بوردو در دیدار 4شنبه درحالی میزبان لیون بود که تحت هر شرایطی به دنبال کسب یک نتیجه مطلوب برای صعود به مرحله نیمه نهایی این رقابتها بود.
دیدار برگشت دو تیم تنها یک گل داشت که در دقیقه 45 بازی توسط مائوران شاماخ، بازیکن مراکشی الاصل بوردو به ثمر رسید.
شاگردان بلان به لطف همین گل توانستند در دیدار برگشت به پیروزی برسند ولی نتیجه دیدار رفت و نتیجه مجموع هر دو دیدار، حکم به صعود لیون به دور بعدی این رقابتها می داد.
بدین ترتیب بوردو از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف و لیون به دور بعدی این رقابتها صعود کرد. شاگردان پوئل در جریان دیدار 4شنبه شب مقابل بوردو به خوبی مقاومت کردند و گرچه در لحظات پایانی نیمه اول این بازی، یک گل دریافت نمودند ولی در نهایت توانستند بازی را در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به نفع خود به پایان برند و نام خود را در جمع یکی از 4 تیم برتر اروپایی ثبت کنند.
بدین ترتیب المپیک لیون می بایست در دیدار مرحله نیمه نهایی مقابل بایرن مونیخ صف آرایی کند؛ دیداری که به مراتب آسان تر از دیدار دیگر این مرحله است.
درجریان این دیدار، لیون فرصتهای چندانی را خلق نمی کرد و البته تیم بوردو نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کرد ولی در نهایت این لیون بود که توانست تنها نماینده فرانسوی در مرحله نیمه نهایی این رقابتها لقب بگیرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|