نمایش پست تنها
قدیمی 04-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دوستي مهر:از خدا مي خواهم 100 ميليارد به «پيرواني» بدهند!
پس از دور تازه استعفاها و برکناري در فدراسيون فوتبال، اين بار نوبت تيمهاي پايه فوتبال رسيد تا حرف و حديثها در مورد استعفا يا برکناري مربيان اين تيمها مطرح شود.
در تازه ترين اين اظهارات بحث استعفاي «علي دوستي مهر» سرمربي تيم ملي جوانان فوتبال ايران رسانه اي شده است. موضوعي که شخص دوستي با رد صريح آن تأکيد دارد هيچ بحثي در مورد قطع همکاري اش با تيم ملي مطرح نيست.
علي دوستي مهر در گفتگو با ايسنا، اظهار داشت: ما کارمان را انجام مي دهيم و به فدراسيون کاري نداريم و تاکنون نيز بحثي در مورد استعفا يا عدم همکاري من با تيم جوانان مطرح نبوده است. مسائلي در چند روز اخير مطرح شده است که به من ربطي ندارد، من عاشق فوتبالم و نشان داده ام که در بدترين شرايط نيز حاضر به فعاليت براي اين فوتبال هستم.
دوستي با اشاره به بحثها در مورد قرارداد غلامحسين پيرواني و ارتباط آن با قرارداد مربيان تيمهاي پايه، تأکيد کرد: من از خدا مي خواهم که 100 ميليارد تومان به غلامحسين پيرواني بپردازند. اگر به او بيشتر پرداخت شود به نفع من هم هست، اما در مجموع اين ماجراها هيچ ربطي به فعاليت من در فوتبال ندارد. همواره ثابت کرده ام براي پول کار نمي کنم و اکنون نيز تأکيد مي کنم علي دوستي براي پول کار نکرده و نخواهد کرد.

کاپيتان اخراجي ابومسلم: هيچ مذاکره اي با تيم پيام نداشته ام
کاپيتان اخراجي ابومسلم گفت: تنها به خاطر مطالبه حق و حقوقم از تيم کنار گذاشته شدم.
سعيد خاني افزود: در جريان اعتراض بازيکنان به دريافت نکردن مطالباتشان من تنها نبودم و همه بازيکنان خواستار دريافت حقوقشان بودند، اما نمي دانم بقيه چطور حاضر شدند از حق خود بگذرند و کنار کشيدند و مديران تيم من را عامل تحريک بازيکنان اعلام کرده و محرومم کردند.
وي تأکيد کرد: رأي کميته انضباطي باشگاه و محروميتم به هيچ وجه عادلانه نيست، مگر سعيد خاني چه کرده است که اين طور با او رفتار مي کنند، چند سال براي ابومسلم زحمت کشيدم و کاپيتان تيم بودم، مگر کاپيتان بودن تنها بستن يک بازوبند رنگي به دست است. من بايد از هم تيمي هايم دفاع مي کردم و ما تنها حق خود را خواستيم، اما در ابومسلم متأسفانه تا حرف از حق و حقوق مي شود، همه ناراحت مي شوند و از بازيکن مي خواهند سرش را پايين بيندازد و فقط تمرين و بازي کند.
کاپيتان سابق ابومسلم در خصوص اخبار پيوستن او به تيم پيام به ايسنا گفت: هنوز به طور کامل از ابومسلم جدا نشده ام و تنها يک نامه به من داده اند که از حضور در تمرينات محروم هستم و در بلاتکليفي به سر مي برم. هيچ مذاکره اي با تيم پيام نداشته ام، اما حرف و حديثهايي وجود داشت و قرار بود مديران دو تيم با يکديگر مذاکره کنند و اگر به توافق رسيدند باشگاه ابومسلم نيز با من توافق کند و به پيام بروم.خاني خاطرنشان کرد: تا پايان فصل جاري ليگ برتر با ابومسلم قرارداد دارم و 170 ميليون تومان به همراه 90 ميليون تومان پول خانه ام از باشگاه طلبکارم.

afc فدراسيون فوتبال ايران را جريمه کرد؛ ترابيان: نامه اي به دستمان نرسيده است
کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا ( Afc ) از جريمه 11 هزار دلاري فدراسيون فوتبال ايران به دليل رفتار غير ورزشي تماشاگران و ورود غير مجاز افراد به رختکن تيمها در زمان برگزاري بازيهاي فوتسال باشگاههاي آسيا خبر داد.رئيس کميته فوتسال با اظهار بي اطلاعي از جريمه هاي در نظر گرفته شده براي فدراسيون فوتبال ايران گفت: تاکنون هيچ نامه اي در خصوص جريمه فدراسيون فوتبال دريافت نکرده ايم.
«عباس ترابيان» در گفتگو با ايرنا، تصريح کرد: مسؤولان کنفدراسيون فوتبال آسيا در زمان برگزاري رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا به طرق مختلف رضايت خود را اعلام و حتي پس از پايان اين رقابتها در پيامهاي مختلفي، تشکر خود را ابراز کردند. گفتني است، براساس تصميم نهايي کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا، فدراسيون فوتبال ايران به دليل رفتار غير ورزشي تماشاگران در سه مسابقه تيم فوتسال فولاد ماهان سپاهان در مسابقات قهرماني باشگاههاي فوتسال آسيا در مقابل آيوبي آلتين تاش قرقيزستان در روز 14 اسفند ماه 88 ، برابر استرويتل زرافشان ازبکستان در روز 17 اسفند ماه 88 و ديدار با ناگويا اوشنز ژاپن در روز 18 اسفند ماه 88 به پرداخت جريمه نقدي به مبلغ هشت هزار دلار محکوم شده است.
فدراسيون فوتبال ايران همچنين براي ورود غير مجاز افراد به رختکن تيمها در سه مسابقه تيم فوتسال ماهان سپاهان مقابل تيمهاي آيوبي آلتين تاش قرقيزستان در روز 14 اسفند 88 ، ناگويا اوشنز ژاپن در روز 18 اسفند و همين تيم در روز 20 اسفند 88 بايد مبلغ سه هزار دلار جريمه نقدي بپردازد.

گزارش تمرين پرسپوليس
تمرين ديروز پرسپوليس از ساعت 11 صبح در زمين شرکت واحد به مدت يک ساعت برگزار شد که از نکات قابل توجه مي توان به بازگشت مهدي شيري پس از 2 روز غيبت اشاره کرد.
وي پس از صحبت با دايي با لباس شخصي تمرين را از نزديک تماشا کرد. همچنين کريم باقري قبل از آغاز تمرين پس از صحبت با دايي تمرين را ترک کرد و خليلي نيز به دليل مصدوميت جزيي راهي رختکن شد. تمرينات سرخپوشان با گرم کردن و انجام کارهاي کششي، نرمشي و کار با توپ آغاز شد و سپس با انجام کارهاي بدني ادامه پيدا کرد. هوار محمد، ابراهيم شکوري، ميثاق معمارزاده و مجتبي زارع اختصاصي تمرين کردند.
علي دايي مرتب سر بازيکنان فرياد مي زد و تأکيد داشت بازيکنان کم کاري نکنند و از هر گونه شوخي پرهيز کنند. دايي همچنين در جريان تمرين، با مدافعان به مدت 5 دقيقه صحبتهاي ويژه اي انجام داد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید