نمایش پست تنها
قدیمی 04-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

جدول گلزنان خارجي ليگ برتر؛ زوج عراقي- سنگالي در صدر

عمادرضا، مهاجم سپاهان و ابراهیم توره مهاجم تیم های پیکان و پرسپولیس وسپاهان در صدر جدول گلزنان خارجی لیگ برتر قرار دارند و بعد از آن ادینهو از مس کرمان رکورددار است

سايت گل- عماد محمد رضا بازيکن گلزن تيم سپاهان اصفهان با 17 گل زده همچنان برترين گلزن خارجي ليگ برتر است و ابراهيم توره ديگر گلزن خارجي سپاهان با زدن پانزدهمين گل خود فاصله خود را با عماد رضا کمتر کرد. تا پايان هفته سي ام ليگ برتر 33 بازيکن خارجي موفق به گلزني شده اند.

17 گل: عماد رضا (سپاهان اصفهان)

15 گل: ابراهيم توره(سپاهان اصفهان)

11 گل: ادينهو لوسيانو(مس كرمان)

6 گل: آدريانو الوز (ملوان انزلي)

5 گل: هوار محمد(پرسپوليس تهران)

4 گل: جاسم کرار ( تراکتورسازي) ايگور کاسترو ( ذوب آهن)

3 گل: محمود آمنه، عيسي ترائوره(راه‌آهن تهران) ايوان پترويچ (شاهين بوشهر) لوئيز کارلوس(پيکان) ديه گو کلمنتينو( صبا قم)

2 گل: وسلي برازيليا ( پرسپوليس) لک چيرا(استيل آذين) فيليپه دي سوزا (ملوان) محمد ناصر(شاهين بوشهر) جرالدو دوس سانتوس (ابومسلم) پائولو زالترون(مس) شهباز ارکينوف( پاس همدان)

1گل: صالح سدير، محمد زينو(راه‌آهن تهران) فرانك آتسو(استقلال اهواز) ملادن بارتولوويچ ، جابا موجيري(فولاد خوزستان) فابيو جانواريو(استقلال) مارسيو جيوانيني (مس) لئوناردو پيمنتا(تراکتورسازي) تياگو آلوز، اشپيتيم آرفي(پرسپوليس) آرتور يادگاريان( پاس) گابريل شاجت (ابومسلم) آلن باسيچ(ملون انزلي) ادسون مارسلو(پيکان)
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید