04-09-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دروغگو را از روی دست خطش بشناسيد!
دروغگو را از روی دست خطش بشناسيد!
پژوهشگران با انتشار مقالهای در مجله علمی و معروف ساینتیفیك آمریكن تصریح كردند كه ویژگیهای فیزیكی دست خط افراد میتواند به ما بگوید كه فرد مورد نظر
صداقت دارد یا نه!به گزارش ایسنا این دانشمندان معتقدند كه با تجزیه و تحلیل دست خط افراد میتوان فهمید چه كسانی دروغگو هستند.
پژوهشگران با انتشار مقالهای در مجله علمی و معروف ساینتیفیك آمریكن تصریح كردند كه ویژگیهای فیزیكی دست خط افراد میتواند به ما بگوید كه فرد مورد نظر صداقت دارد یا نه!
به گزارش ایسنا این دانشمندان معتقدند كه با تجزیه و تحلیل دست خط افراد میتوان فهمید چه كسانی دروغگو هستند.
جیل لوریا، محقق اصلی این پژوهش میگوید: «تحلیل دست خط» در نهایت میتواند سایر روشهای دروغسنجی را تكمیل كند و چه بسا بعد جدیدی را هم به روشهای قبلی اضافه كند، چون این روش بر خلاف تقریبا تمام تكنیكهای قبلی، وابستگی به ارتباطات كلامی و گفتاری نیست.
این محققان با تجزیه و تحلیل ویژگیهای فیزیكی دست خطها میتوانند بگویند نویسندگان آنها دروغ میگویند، یا صادق هستند.
لوریا میگوید: دروغ نگفتن بیش از گفتن حقیقت به منابع ادراكی نیاز دارد. شما باید داستانی را خلق كنید و مطمئن باشید كه با خودتان تضاد ندارد.
حسگرهای فشار میتوانند شرایط ذهنی حاكم بر شما در هنگام نوشتن را در دست خطتان شناسایی كنند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|