نمایش پست تنها
قدیمی 04-12-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دبير کميته انضباطي: با متخلفان برخورد شديدي خواهيم کرد
دبير کميته انضباطي فدراسيون فوتبال با تأکيد بر برخورد شديد با متخلفان گفت: براي بررسي پرونده هاي اخير در ليگهاي دسته دوم و سوم تحت تأثير مسائل و روابط قرار نمي گيريم.عبداللهي در گفتگو با فارس درباره پرونده ليگ دسته دوم مبني بر استفاده از بازيکن محروم در تيم سرخس گاز با تغيير شماره پيراهن خاطرنشان کرد: اين پرونده در حال رسيدگي است. نماينده تيم سرخس گفت: از اين موضوع اطلاعي ندارد و براي تهيه مدارک درخواست برگزاري جلسه ديگري را براي رسيدگي به پرونده کرد که ما هم پذيرفتيم و اين جلسه فردا (امروز) برگزار خواهد شد.عبداللهي در ادامه در ارتباط با پرونده تباني احتمالي در ليگ دسته سوم که در آن تيم شهرداري هشتگرد با نتيجه 22 بر 2 آبيک قزوين را شکست داده بود نيز گفت: اين هم اتفاق تأسف باري است که رخ داده و معلوم نيست اين 3 امتياز چه ارزشي دارد که عده اي به جاي هدايت جوانان آنها را به سمت و سوي ديگري مي کشانند. در مورد اين پرونده هم اگر کميته عالي احراز تباني و بازي ناجوانمردانه نظر خود را به کميته انضباطي اعلام و چنين موضوعي را تأييد کند، جريمه سنگيني براي تيمهايي که تباني کرده اند در نظر گرفته مي شود که سقوط به دسته پايين تر يکي از اين مجازاتهاست.

پيرواني مشاور استاندار فارس شد
طي حکمي از سوي روح ا.. احمدزاده استاندار فارس غلامحسين پيرواني به عنوان مشاور استاندار در امور ورزش و تربيت بدني منصوب شد.
به گزارش (ايسنا) استاندار فارس در اين حکم آورده است: نظر به تعهد، سوابق ارزشي و تجارب ارزشمند، جنابعالي را به عنوان مشاور در امور ورزشي و تربيت بدني منصوب مي نمايم.

برنامه هفته سي و دوم ليگ برتر
سازمان ليگ برتر فوتبال زمان برگزاري ديدارهاي هفته سي و دوم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور - جام خليج فارس- را اعلام کرد که طي آن هر 9 مسابقه به صورت همزمان و ساعت 18 برگزار مي شود.
يکشنبه 12 ارديبهشت 89 روز معلم و تکريم استاد مرتضي مطهري
* پرسپوليس - استيل آذين
* ذوب آهن - مقاومت سپاسي
* ابومسلم مشهد - سپاهان اصفهان
* شاهين بوشهر - استقلال تهران
* مس کرمان - تراکتورسازي تبريز
* استقلال اهواز - سايپا
* صبا قم - فولاد خوزستان
* راه آهن - پيکان قزوين
* پاس همدان - ملوان انزلي

در سال 2011 ؛ ايران صاحب 7 سهميه داوري شد
سهميه هاي اختصاص شده داوران بين المللي فدراسيون هاي فوتبال آسيا در سال 2011 اعلام شد.اين سهميه بندي مشابه سال 2010 است وفدراسيون هاي استراليا،چين،ايران،ژاپن کره جنوبي ،عربستان داراي 7 داور و 9 کمک داور هستند

فردا نشست خبري قطبي و کفاشيان
نشست خبري علي کفاشيان؛ رئيس فدراسيون، فريدون معيني؛ سرپرست کميته تيم هاي ملي و افشين قطبي؛ سرمربي تيم ملي صبح روز سه شنبه هفته جاري در سالن روابط عمومي فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد. اين کنفرانس ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد و طي آن کفاشيان، معيني و قطبي پاسخگوي سوالات رسانه ها درباره مسايل و برنامه هاي آتي تيم ملي خواهند بود.

محصص: نگران وضع موجود فوتبال هستم
رييس کميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: ما در فوتبال ايران به جاي اينکه به متن بپردازيم هميشه به دنبال پرداختن به حاشيه ها بوديم و همين مي شود که نتيجه کار وضعيت نامناسب امروز در فوتبال مي شود.مرتضي محصص گفت: ما امروز کمتر به رده هاي سني پايه در فوتبال مي پردازيم. در فوتبالي که امروز شاهد آن هستيم حتي در مقابل تيم هاي کشورهاي حاشيه خليج فارس با مشکل مواجه هستيم، هيچ موقع به دنبال بررسي علل پايه اي اين موضوع نيستيم. وقتي به فوتبال ايران پيش از انقلاب نگاه مي کنيم، مي بينيم همه مربيان بزرگ کار خود را از تيم هاي پايه شروع کردند. اما امروز رسانه ها و بويژه فوتبال که نقش بزرگي دارند تنها به حاشيه ها مي پردازند.
محصص با بيان اينکه من نگران وضع موجود فوتبال هستم، خاطرنشان کرد: در سفرهايي که براي آموزش به کشورهاي آسيايي به ويژه در کشورهاي عربي دارم مي بينم که اين کشورها به چه ميزان در رده هاي پايه سرمايه گذاري کردند و همين کشورها در سال هاي آينده گريبانگير فوتبال ايران خواهند شد. ما فقط چسبيده ايم به تيم ملي، اما به پشتوانه هاي آنها نگاه نمي کنيم

برنامه مرحله نيمه نهايي جام حذفي
از سوي سازمان ليگ زمان برگزاري ديدارهاي مرحله نيمه نهايي رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي کشور اعلام شد که بر اين اساس اين بازيها روز جمعه سوم ارديبهشت ماه و طبق برنامه زير برگزار مي شود:
گسترش فولاد تبريز - ذوب آهن اصفهان، ساعت 16 ، ورزشگاه يادگار امام تبريز
پرسپوليس تهران - صباي قم، ساعت 19/05 دقيقه، ورزشگاه آزادي تهران

چهارمين ايراني در باشگاه صد تايي هاي فيفا
نام جواد نکونام، هافبک ملي پوش ايراني تيم اوساسونا اسپانيا به عنوان چهارمين ايراني در فهرست باشگاه صدتايي هاي فيفا ثبت شد.
نکونام که در پاييز سال گذشته صدمين بازي ملي خود را انجام داد، چهارمين بازيکن ايراني در باشگاه صدتايي هاي فيفا است که در آخرين ويرايش اين فهرست نامش با 101 بازي ملي ثبت شده است.
علي دايي، علي کريمي و مهدي مهدوي کيا سه بازيکن ايراني ديگر هستند که نام آنها در باشگاه صدتايي هاي فيفا ثبت شده است.

مرفاوي: تنها به شکست الاهلي فکر مي کنيم
در آستانه ديدار حساس و سرنوشت ساز دو تيم استقلال و الاهلي عربستان عبدالصمد مرفاوي گفت: به حمايت و تشويق هواداران نياز مبرم داريم.
سرمربي استقلال گفت: هواداران استقلال يار دوازدهم استقلال هستند و ما در چنين روزهاي حساس نياز مبرم به حمايت و تشويق هواداران استقلال داريم. چرا که در بازي رفت دو تيم استقلال و الغرافه، اين هواداران بودند که آمدند و با تشويق بي امان خود راه پيروزي استقلال را هموار ساختند.
مرفاوي اوضاع و احوال استقلال را خوب توصيف کرد و در خصوص ديدار دو تيم استقلال و الاهلي عربستان گفت: بازيکنان از هر نظر آماده هستند و خوب تمرين کرده ايم. ما مي توانيم با کسب 3 امتياز اين بازي به عنوان سرگروه صعود کنيم تا در دور بعد در ورزشگاه آزادي از حريف آينده استقلال استقبال کنيم. ما قصد داريم با يک بازي تهاجمي حريف را تحت فشار قرار دهيم و تحت هر شرايط برنده ميدان باشيم.

مهابادي:مقابل داماش به هدف مان رسيديم
سرمربي پيام خراسان رضوي گفت: در بازي مقابل داماش لرستان به هدف مان رسيديم.
داوود مهابادي در گفتگو با ايسنا، بيان داشت: به نظر من کسب يک امتياز در خارج از خانه چندان بد نبود و با توجه به اين که هدف ما به دست آوردن 4 امتياز از دو بازي بود، با تساوي مقابل داماش به هدفمان رسيديم.
وي درخصوص تيم داماش و نوع بازي آن، عنوان کرد: داماش با وجود اين که شرايط مطلوبي در جدول ندارد اما تيم قدرتمندي است که تيم نفت را در آبادان شکست داده و در مقابل شهرداري تبريز هم بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشته است و در مقابل تيم ما هم به خوبي ظاهر شد.

تيموريان: تيم ملي با قطبي در جام ملت ها موفق خواهد شد
هافبک ايراني فولام گفت: بايد به افشين قطبي فرصت داد چرا که معتقدم تيم ملي با وي در جام ملت ها موفق خواهد شد.
آندرانيک تيموريان در مورد شايعات اخير درباره تغيير در کادرفني تيم ملي خاطرنشان کرد: اين مسائل به من ارتباطي ندارد و اين مسؤولان فدراسيون فوتبال هستند که در اين باره تصميم گيري مي کنند اما در همه سال ها تغيير پي در پي در تيم ملي به نفع فوتبال تمام نشده است.وي در مورد آخرين وضعيت خود و تصميماتي که براي آينده گرفته نيز گفت: فولام در وضعيت خوبي بسر مي برد و چند هافبک قديمي دارد که مربي، آنها را مي شناسد. بازي کردن براي من در اين شرايط سخت است و ترجيح مي دهم از فولام بروم. شايد پيشنهادهايي از انگليس و آلمان داشته باشم اما اگر بخواهم در اين کشورها باشم بايد قرارداد دو ساله امضا کنم و نهايت 29 ساله مي شوم و پول مناسبي هم نصيبم نمي شود.تيموريان يادآور شد: من هم بايد به فکر آينده ام باشم و به همين دليل ترجيح مي دهم در يکي از تيم هاي حاشيه خليج فارس يا ليگ ايران بازي کنم. البته اگر پيشنهاد خيلي خوبي از اروپا داشته باشم، باز نمي گردم.

چالش جديد براي ابومسلم
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از مهلت 5 روزه به باشگاه ابومسلم خراسان خبر داد. براساس اعلام کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه ابومسلم از روز 23 فروردين ماه به مدت 5 روز فرصت دارد نسبت به تسويه حساب مالي با ميثم بائو بازيکن پيشين اين تيم اقدامات لازم را انجام دهد. براساس تاکيد اين کميته در صورتيکه ابومسلم نتواند به مشکلات مالي اين بازيکن رسيدگي کند، از حضور در مسابقات پيش رو محروم خواهد شد.
ميثم بائو فصل نهم رقابتهاي ليگ برتر را در تيم فوتبال پرسپوليس سپري مي کند و به دنبال دريافت نکردن مطالباتش، از باشگاه ابومسلم به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرده بود.

بازگشت نيکبخت به استيل آذين
سرپرست استيل آذين از بازگشت عليرضا نيکبخت به اين تيم خبر داد. محمد زادمهر در گفت و گو با فارس در مورد وضعيت عليرضا نيکبخت واحدي بازيکن اخراجي استيل آذين گفت: وي در جلسه کميته انضباطي باشگاه شرکت کرد. قرار است اين کميته راي خود را در اين مورد صادر کند اما به زودي به تمرينات بازخواهد گشت.

رئيس سازمان ليگ خبر داد: پايان ليگ نهم نيمه اول خرداد
رئيس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال از پايان رقابتهاي ليگ نهم در نيمه اول خردادماه سال جاري خبر داد.عزيز محمدي گفت: فشردگي رقابتهاي هفته پاياني و برگزاري رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا که چهار نماينده ايران نيزدر آن حضور دارند تا حدودي کار را براي برنامه ريزي مشکل کرده است. ضمن اينکه بايد به اين دو رويداد، مسابقات نيمه نهايي و نهايي جام حذفي را نيز اضافه کرد. محمدي با بيان اينکه استقلال به درخواست ذوب آهن مبني بر تعويق يک روزه ديدار اين دو تيم پاسخ مشخصي نداد، گفت: ذوبي ها به دليل فشردگي بازيهاي خود درخواست دادند ديدار روز يکشنبه اين تيم با استقلال با يک روز تأخير روز دوشنبه برگزار شود. ما اين درخواست را با مسؤولان استقلال در ميان گذاشتيم، اما آنها پاسخي ندادند و اين درخواست از نظر ما رد شد.رئيس سازمان ليگ برتر ادامه داد: به دليل فشردگي که رقابتهاي فوتبال کشورمان در هفته هاي پيش رو دارد فعلاً برنامه هفته سي و دوم را اعلام کرده ايم و منتظر نتايج تيمهاي ايراني در ليگ قهرمانان آسيا هستيم تا برنامه دو هفته پاياني را نيز اعلام کنيم.وي از احتمال ديدار هر چهار نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا با يکديگر خبر داد و گفت: با توجه به شرايطي که در جدول رده بندي اين تيمها وجود دارد اين احتمال را مي دهيم که هر چهار نماينده کشورمان با يکديگر رودررو شوند که براي برنامه ريزي ادامه رقابتها بايد منتظر نتايج ليگ قهرمانان آسيا باشيم.
وي در مورد برگزاري ديدارهاي مرحله نيمه نهايي و نهايي جام حذفي نيز گفت: با توجه به حضور ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا و نيمه نهايي جام حذفي بايد منتظر نتيجه اين ديدار در مرحله نيمه نهايي جام حذفي باشيم تا زمان ديدار فينال را مشخص کنيم. ديدارهاي نيمه نهايي هم روز سوم ارديبهشت برگزار مي شود.

پيرواني: به بازگشت به تيم فوتبال اميد فکر مي کنم
سرمربي سابق تيم فوتبال اميد گفت: اگر شرايط را فراهم ببينم، به بازگشت فکر مي کنم.
غلامحسين پيرواني درباره درخواست مقامهاي ورزشي و نمايندگان مجلس براي بازگشت به تيم اميد، اظهار داشت: اگر تصميم به کناره گيري گرفتم، براي اين بود که شرايط بهتر شود. براي حضور در اين تيم برنامه ريزي کرده بودم. از روز اولي که اين تيم را انتخاب کردم، آقاي افشارزاده به فکر جذب مربي خارجي بود و مدام هم در مصاحبه هايش اين را اعلام مي کرد. وقتي اين مصاحبه را مي شنيدم، ناراحت مي شدم. اين حرفها مثل توهين بود. نمي خواهم آبرويم را از دست بدهم.
پيرواني عنوان کرد: براي هر کسي حضور در تيم ملي افتخار است؛ اما به چه قيمتي؟ يادم نرفته که با چه عزتي سراغم آمدند و سپس چه رفتاري کردند. براي پول تيم اميد را رها نکردم و کساني که اين طور مي گويند را حلال نمي کنم. 11 سال سرمربي مقاومت بودم و يک بار هم از پول حرفي نزدم.
وي در پاسخ به اينکه سازمان تربيت بدني هم خواستار بازگشت او به تيم اميد شده و قصد ندارد از تصميم خود منصرف شود، گفت: بايد فکرهايم را بکنم. نمي خواهم آبروي 40 ساله ام را از دست بدهم. به بازگشت به تيم اميد فکر مي کنم؛ به شرطي که شرايط را مساعد ببينم. حرفم اين است که از تيم اميد حمايت شود. در يک سالي که گذشت، بهره برداري درستي از تمرينات نداشتيم و بايد برنامه ها انجام شود.

ورزش روي آنتن

سه شنبه 24 فروردين
ساعت : 30 : 18 سپاهان اصفهان - الشباب عربستان
ساعت : 20:05 الاهلي امارات - مس کرمان
ساعت : 30 : 23 ليگ برتر انگليس : چلسي – بولتون

چهارشنبه 25 فروردين
ساعت: 30 : 17 استقلال تهران - الاهلي عربستان
ساعت : 20:05 الوحده امارات - ذوب آهن اصفهان
ساعت 30 لیگ برتر انگليس؛ تاتنهام - آرسنال

پنج شنبه 26 فروردین
ساعت : 30 :00 لاليگا؛ بارسلونا - لاکرونيا
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید