نمایش پست تنها
قدیمی 04-13-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سپاهان اصفهان 1-0 الشباب عربستان
اين تيم سپاهان است....

سپاهان با اين برد ارزشمند 8 امتيازي شد و شانس صعود خود به مرجله حذفي را تقريبا قطعي نمود

اميد اميني-پي سي سيتي
بازي امروز در شرايطي در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد كه سپاهان شديدا به 3 امتياز اين بازي خانگي نياز داشت. سپاهان بازي را هجومي آغاز كرد و دقيقه 8 بازي بود كه شوت احمد جمشيديان دور از دستان وليد عبدالله وارد دروازه تيم عرستاني شد و شپاهان را پيش انداخت
اين گل باعث شد تا سپاهان با خيالي آسوده تر بازي را دنبال كند. در دقايق پاياني نيمه اول سپاهان صاحب يك ضربه پنالتي شد كه اين هادي عقيلي نتوانست آن را به گل تبديل كند.
در نيمه دوم هر دو تيم صاحب موقعيت هاي زيادي شدند با بي دقتي مهاجمان به هدر رفت. دو بار تير دروازه عربها لرزيد و در آن سو نيز مهدي رحمتي دو سه موقعيت حريف را با هوشياري دفع كرد، البته سپاهان در اين بازي خوش شانس نيز بود چراكه در اواخر بازي و در وقتهاي اضافه دروازه اين تيم چندبار تا آستانه فرو ريختن پيش رفت و در نهايت سپاهان توانست در اين مسابقه سخت و نفس گير و البته حياتي به پيروزي دست پيدا كند و با خيالي آسوده به استقبال بازيهاي روز آخر رود
در ديگر مسابقه اين گروه، پاختاكور توانست در زمين خود با حساب 3 بر 1 العين امارات را شكست دهد.با اين نتايج پاختاكور 9 امتيازي شد و به صدر جدول رفت، سپاهان با 8 امتياز دوم است و الشباب با 7 امتياز در رده سوم ايستاده است و العين امارات نيز با 4 امتياز عملا شانسي براي صعود ندارد.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید