04-14-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اولین باخت ذوب؛صدرنشینی با احتمال حذف
سایت گل - روند موفقیت مطلق ذوب آهن در آسیا با شکست مقابل الوحده به پابان رسید.این در حالی اود که تلاش 2 تيم در پايان نيمه اول با تساوي بدون گل خاتمه يافته بود و همه در انتظار یازی بهتری از ذوب بودند.اما در آغاز نيمه دوم، تيم الوحده تا حدودي بر بازي مسلط شد و در نهایت پس از آنکه در دقيقه 65 توسط امين عبدالله تيرك دروازه ذوب آهن را لرزاند در دقيقه 71 توسط امين عبدالله دروازه عباس قاسمي را باز كرد. الوحده در ادامه نيز يك بار ديگر توسط جمعه مبارك در دقيقه 85، توپ را به تيرك دروازه ذوبآهن زد.در عین حال تلاش ذوبآهن در ادامه براي بازكردن دروازه الوحده ثمري نداشت تا اين تيم اولين شكست خود را در ليگ قهرمانان آسيا تجربه كند و با همان 10 امتياز همچنان در صدر اين گروه قرار داشته باشد.
الوحده امارات با كسب اين پيروزي، با 3 امتياز همچنان در قعر جدول ردهبندي گروه دوم مسابقات قرار گرفت. ديگر ديدار اين گروه ميان تيمهاي الاتحاد عربستان و بنيادكار ازبكستان در ورزشگاه پرنس عبدالله شهر جده برگزار خواهد شد.
الاتحاد با 7 امتياز در مكان دوم و بنيادكار با 6 امتياز در جايگاه سوم گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا قرار دارند.در صورت برد بنیادکار در بازی امشب این تیم شانس اول صعود در این گروه را به دست می آورد و در انتظار روز آخر و بازی ذوب - الاتحاد می ماند. جالب ابنکه با ابن باخت صعود ذوب از قطعبت خارج شد، چراکه در صورت شکست ابن تیم مقابل اتحاد در روز آخر در صورت تساوی یا برد بنیادکار در بازی امشب، این دو به صعود نزدیک می شوند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|