04-14-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
قطبی بازی را بههم ریخت
بعد از آنکه خبر ملاقات افشین قطبی با یکی از مدیران باشگاهی در رستوران دایی سرمربی تیمملی علنی شد، علی دایی در برنامه دوشنبهشب 90 به کفاشیان تاخت و بارها یک نام را به زبان آورد تا مشخص شود پروژه حمله به فدراسیون فوتبال و شخص علی کفاشیان از سوی چه شخصی نوشته و مدیریت و برنامهریزی میشود.
اگر چه ظاهر ماجرا به این صورت است که این فرد بهجز خیرخواهی و انساندوستی و عیادت از بیماران بدحال و دستگیری از افراد نیازمند، هیچ مسئولیت و وظیفه دیگری ندارد؛ اما حقیقت این است که برخی سایتها نوشتهاند سناریوی تخریب فدراسیون به دلیل علاقه مفرط این فرد به حضور در فدراسیون از سوی او نوشته شده و به همین دلیل است که همه جا رد پایی از او دیده میشود.
با این حال به نظر میرسید همه چیز برای فدراسیون فوتبال در کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیمملی تمام شود و او که پیش از این، ملاقاتی را در رستوران اسفندیار داشته، حمله علی دایی به کفاشیان را کامل کند چون او هم حلقهای از این زنجیره بهشمار میرفت، با این حال در کنفرانس مطبوعاتی قطبی شاهد اتفاقات تازهای بودیم.
وقتی سرمربی تیمملی به کفاشیان عنوان «مردترین مدیر» را داد، همه بازیها بههم ریخت. همه انتظار داشتند این مربی هم به دلیل وضعیت متزلزلی که در هفتههای اخیر داشت، به رئیس فدراسیون حمله کند؛ اما او به شدت به دفاع از کفاشیان پرداخت و به دایی هم گوشزد کرد که حذف تیمملی نتیجه عملکرد چه شخصی بوده و یکی از تلخترین شکستهای ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی (که اولین باخت ما هم به عربستان بوده) چگونه در تهران رقم خورده است.
با این اتفاق تازه، به نظر میرسد این جریان وارد مرحلهای تازه شده و باید به انتظار روزهای بعد نشست تا برگ تازهای از این برنامه پیاده شود. با این حال شاید سادهلوحانه باشد اگر فکر کنیم تلاش غیرقانونی برای تضعیف و عزل مدیران فدراسیون فوتبال و بهخصوص رئیس این فدراسیون میتواند گرهای از گرههای فراوان فوتبال باز کند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|