نمایش پست تنها
قدیمی 04-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

توهين هواداران مس به معدنچي
حدود 150 هوادار مس کرمان که براي تماشاي تيمشان مقابل الاهلي در ورزشگاه اين تيم قرمز پوش شهر دبي حضور پيدا کرده بودند، براي تشويق تيم شهرشان سنگ تمام گذاشتند اما در اين ميان اتفاق عجيبي هم رخ داد
آنها بعد از گل اول الاهلي که با پاي فرزاد حسين خاني به ثمر رسيد واکنش بدي نسبت به مهرزاد معدنچي داشتند که در صحنه گل روي خط شش قدم در انتظار رسيدن توپ بود. معدنچي که در بازي رفت نيز دروازه مس را باز کرده بود در اين بازي بعد از گل الاهلي در شادي جمعي بازيکنان الاهلي حضور پيدا نکرد اما مورد حمله هواداران مس واقع شد و آنها او را هو کردند.

هدايتي:براي کريمي فرش قرمز مي اندازيم!
حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين با اشاره به پايان قرارداد علي کريمي با تيم استيل آذين در پايان فصل جاري، گفت: قرارداد کريمي با استيل آذين در پايان فصل تمام مي شود و ايشان مي توانند براي انتخاب تيم جديدشان تصميم گيري کنند. اما ما کريمي را دوست داريم و چون مردم هم به ايشان علاقه مند هستند دوست داريم که کريمي را در استيل آذين حفظ کنيم. ما براي کريمي فرش قرمز مي اندازيم ، چون مي دانيم که ليگ ايران با حضور او جذاب تر مي شود!
وي درخصوص سرنوشت شکايت حقوقي خود از حبيب کاشاني که به دليل مصاحبه منسوب به سرپرست باشگاه پرسپوليس مبني بر تلاش باشگاه پرسپوليس براي جذب علي کريمي براي فصل آينده صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: اين قضايا را وکيل حقوقي باشگاه د نبال مي کند، اما طبق گزارشي که به من دادند، ايشان (کاشاني) در حضور آقاي شريفي در کميته انضباطي آن مصاحبه ها را تکذيب کرده و من هم گفتم که با توجه به شان مديريتي ايشان اين قضيه پيگيري نشود. تا اينجاي کار که مربوط به من بود، سعي کردم همه چيز تمام شود. حالا اگر بعضي ها صحبت ديگري دارند به من مربوط نمي شود !
حسين هدايتي همچنين درباره بازگشت علي پروين به باشگاه استيل آذين، گفت: من همچنان ارتباط خوبي با سلطان سرخ ها دارم. پروين اسطوره پرسپوليس است و او را دوست دارم. او بچه محل و رفيق من است. استيل آذين هم با نظر و حضور پروين آغاز به کار کرد و رشد نمود. حالا هم هر وقت علي آقا بخواهد، مي تواند به استيل آذين برگردد.

آزمايش دوپينگ سه فوتباليست مثبت اعلام شد
رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال با بيان اينکه از 22 پاسخ اعلام شده از نمونه هاي ارسالي ايران به آزمايشگاه کلن آلمان سه نمونه آن مثبت است، گفت: به دليل اينکه اين نمونه ها هنوز رمزگشايي نشده، اسامي فوتباليست هاي دوپينگي مشخص نيست.
احمد هاشميان افزود: از بين 3 نمونه مثبت اعلام شده 2 نمونه از مواد ممنوعه خاص استفاه کرده اند. مواد ممنوعه خاص به مواد ممنوعه اي گفته مي شود که طور معمول و به قصد دوپينگ از آن استفاده نشود و به دليل امکان استفاده آنها در درمان پزشکي و به طور طبيعي در مواد خوراکي ممکن است اين مواد يافت شود و اگر ورزشکار بتواند عدم استفاده عمدي و عدم استفاده به قصد افزايش کارآيي را براي کميته پزشکي به اثبات برساند مشمول مجازات هاي سنگين نخواهد شد.

نگودي: مي خواهم در ايران ازدواج کنم!
مهاجم اخراجي پيام خراسان رضوي گفت: اميدوارم در جلسه اي که با شريفي برگزار مي کنم با ماندنم در ايران موافقت شود.
جان نگودي در گفت وگو با فارس، در خصوص اخراجش از ايران اظهار داشت: من اين کشور را دوست دارم و مي خواهم فوتبالم را در ايران ادامه دهم. قصد دارم در يک ماه آينده در ايران ازدواج کنم و اميدوارم اين اتفاق رخ دهد و بتوانم در اين کشور زندگي کنم. مهاجم کامروني پيام در مورد درگيري با تماشاگران يزدي که منجر به اخراجش از ايران شده است؛ يادآور شد: اين اتفاقات در ورزش رخ مي دهد، اما اميدوارم کميته انضباطي مرا ببخشد و بتوانم در پيام بازي کنم. تاکنون برگه رسمي اخراج به دست من نرسيده است و تمام مسائل در کميته انضباطي مشخص خواهد شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید