نمایش پست تنها
قدیمی 04-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پيكان0 ـ شاهين بوشهر2؛ سه امتياز به قيمت بقا

سایت گل- تيم فوتبال شاهين بوشهر با پيروزي مقابل پيكان دست به كار بزرگي زد و راه خود براي بقا در ليگ برتر را هموار كرد. شاگردان محمود ياوري با كسب دومين برد متوالي شرايط بهتري نسبت به گذشته برخوردار هستند و در حال حاضر از شانس خوبي براي ماندن در ليگ بهره مي‌برند
گل‌ها: تنهايي(66)، عبدي(77) براي شاهين بوشهر
ورزشگاه: شهيد رجايي قزوين، تماشاگر 1000 نفر
داور: سعيد بخشي‌زاده
اخطار: كارلوس(پيكان) روشن‌گر، هوشيار(شاهين)

پيكان: مسعود غلامعلي‌زاد، حسين معمار(70 مجيد خدابنده‌لو)، لوئيس كارلوس، محمود پوراسدالله، حميد هدايتي، ايمان رزاقي‌راد(78 جهانگير عسگري)، روح‌الله سلطاني، سعيد دقيقي(59 عليرضا عباس‌فر)، علي قرباني، مارسلو، محمدرضا طهماسبي
سرمربي: حميد درخشان

شاهين: مجتبي روشن‌گر، رحمان رضايي، محسن حميدي، ايوان پترويچ، محسن ايران‌نژاد، اوباي سانديز(73 حبيب هوشيار)، جمال حق‌شناس، محمد احمدپوري(55 منصور تنهايي)، مهدي نوري(85 رضا بازياري)، بهادر عبدي، هادي شفيعي
سرمربي:‌ محمود ياوري

شرح گل:‌
1ـ0(شاهين بوشهر): ‌در دقيقه 66 توپ برگشتي از شوت بهادر عبدي به منصور تنهايي رسيد و اين بازيكن با ضربه سر موفق به گلزني شد.
2ـ0(شاهين بوشهر): در دقيقه77 اشتباه علي قرباني در دفع توپ باعث شد بهادر عبدي صاحب توپ شود كه اين بازيكن با شوت ديدني خود دروازه پيكان را باز كرد.

اتفاق:
شاهين بوشهر كه در انتهاي جدول يكي كانديداهاي سقوط به ليگ پايين‌تر است دومين صعود پياپي خود را در قزوين جشن گرفت.

بهترین بازيكن:
بهادر عبدي بازيكن ريزنقش شاهين كه در گل اول تيمش نقش ويژه‌اي ايفا كرد در 10 دقيقه بعد از اين گل بازي زيبا خود را در اين ديدار تكميل كرد تا يكي از بازيكنان اثرگذار شاهين در ديدار لقب بگيرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید