نمایش پست تنها
قدیمی 04-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فولاد خورستان3 ـ پاس همدان 2؛ سه امتياز شيرين براي اهوازي‌ها

تيم فولاد در شرايطي كه با دريافت دو گل از تيم پاس اميدي براي كسب امتياز نداشت توانست با به ثمررساندن سه گل شيرين‌ترين برد فصل جاري را جشن بگيرد. پاسي‌ها نيز با اين باخت بار ديگر در جمع قعرنشينان قرار گرفت

سايت گل ـ‌
گل‌ها: كاملي‌مفرد(گل به خودي)(2)،هادي بلوري(20) براي پاس جواد شيرزاد(2+45)،سعيد رمضاني(60)،سيامك(88) برايفولاد
ورزشگاه تختي اهواز، تماشاگر 3 هزارنفر
داور: مسعود مرادي
اخطار: بارتلوويچ، شاهوردي (فولاد)، خورج(پاس)

فولاد:‌ خالد شهيطابي، جلال كاملي‌مفرد، سيد محمد علوي، علي حمودي(70 نادر احمدي)، جواد شيرزاد، كريم شاهوردي، ملادن بارتلوويچ، سعيد رمضاني(86 مهدي چمن‌آرا)، بختيار رحماني، سجاد فيض‌اللهي(52سيامك سرلك)، غلامرضا رضايي
سرمربي: مجيد جلالي

پاس: مهدي اسلامي، روزبه شاه‌عليدوست، اميد خورج، ساشا كلونيدا، يدالله اكبري(75 مقداد قباخلو)، مرتضي عزيزمحمدي(78 اميد ابوالسحني)، هادي بلوري، پوريا سيدپناهي، آرتور، وحيد علي‌آبادي، شهباز ارگينوف(67 هادي اصغري)
سرمربي: اصغر مديرروستا

شرح گل:
1ـ0(پاس): در دقيقه 2 يدالله اكبري توپي را از محوطه جريمه فرستاد كه اين توپ پس از برخورد با سر جلال كاملي‌مفرد به اشتباه در درون دروازه فولاد جاي گرفت
. 2ـ0(پاس): ارسال هادي بلوري در دقيقه 20 از پشت محوطه جريمه نصيب ارتور شد تا شوت اين بازيكن تبديل به گل دوم پاس همدان شود.
2ـ1(فولاد):2+45 ضربه ايستگاهي جواد شيرزاد از فاصله 25 متري در درون دروازه پاس همدان جاي گرفت.
2ـ2(فولاد): در دقيقه 60 سرلك با عبور از سد مدافعان پاس توپ را به سعيد رمضاني رساند تا شوت اين بازيكن در درون دروازه قرار گيرد.
2ـ3(فولاد): در دقيقه 88پاس ملادن بارتولوويچ در موقعيت مناسبي نصيب سيامك سرلك شد گل برتر اهوازي‌ها به ثمر برسد.

اتفاق ويژه:
اصغرمديرروستا پس از پايان بازي از باشگاه فولاد به خاطر ندادن زمين تمرين به شدت انتقاد كرد و تأكيد كرد مجيد جلالي در كنار زمين شان تاژ مي‌كرده اما سرمربي فولاد چنين ادعايي را رد كرده و اعلام كرد تيم پاس قرار بود ساعت 19 روز پنجشنبه در اهواز تمرين كند ولي بازيكنان اين تيم ساعت 18 به محل تمرين آمده بودند و بعد هم به حالت قهر ورزشگاه را ترك كردند.

بهترين بازيكن:
سعيد رمضاني كاپيتان با تجربه فولاد در اين ديدار علاوه بر گلزني توانست با ارائه يك بازي خوب در ميانه ميدان و رهبري تيمش زمينه‌ساز پيروزي تيمش در اهواز شود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید