نمایش پست تنها
قدیمی 04-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استيل آذين0 ـ ابومسلم0؛ تساوي به ضرر استيل آذين

استیل آذین در زمین خودی نتوانست به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل مقابل ابومسلم دست یابد

سایت گل -تيم فوتبال استيل آذين پس از عدم راهيابي به مرحله نيمه نهايي جام حذفي در بازي خانگي مقابل تيم قعرنشين ابومسلم به نتيجه بهتر از تساوي دست نيافت تا اين تيم به رغم توقف پرسپوليس فرصت مناسبي براي راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا را از دست داده باشد. با اين اوصاف جدال پرسپوليس و استيل آذين حساسيت‌هاي تازه‌تري خواهد داشت تيم فوتبال استيل آذين پس از عدم راهيابي به مرحله نيمه نهايي جام حذفي در بازي خانگي مقابل تيم قعرنشين ابومسلم به نتيجه بهتر از تساوي دست نيافت تا اين تيم به رغم توقف پرسپوليس فرصت مناسبي براي راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا را از دست داده باشد. با اين اوصاف جدال پرسپوليس و استيل آذين حساسيت‌هاي تازه‌تري خواهد داشت

ورزشگاه اكباتان: تماشاگر 3 هزار نفر
داور: تورج حق‌وردي
اخطار: محمدي(استيل آذين)، لويناين(ابومسلم)

استيل آذين: حميد نشاط جو، مهدي محمدي، كاظم برجلو، مهدي مهدوي‌كيا، ميثم خسروي، فريدون زندي، محمدرضا مهدوي، حسين كعبي(73 محمداسماعيل نظر)، اميرشاپورزاده(42 رضا نورزوي)، محمد غلامي(81 افشين چاووشي)، علي كريمي
سرمربي: حميد استيلي

ابومسلم:‌مجيد غلامي، ابراهيم لوينيان(32جواد ضيغمي)، فرشاد بهادراني، وحيد عسگري، داود سيدعباسي، رضا ناصحي(3+90 محمدرضا خرسندنيا)، محمدحسن رجب‌زاده، امجد شكوه مقام، علي حقدوست، داود دانش‌دوست(78 سعيد عبدالله‌پور)، جرالدو سانتوز
سرمربي:‌ علي حنطه

اتفاق ويژه:
در دقيقه 80 روي ارسال جواد ضيغمي با ضربه سر سانتوز توپ در درون دروازه استيل آذين قرار گرفت اما كمك داور پرچم خود را به نشانه آفسايد بالا برد.

بهترين بازيكن:
مهدي مهدوي‌كيا كاپيتان استيل آذين هر چند از روزهاي اوج خودش دور مانده است. اما با دوندگي بسيار و شركت در حملات توانست عملكرد خوبي از خود به نمايش بگذارد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید