نمایش پست تنها
قدیمی 04-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کفاشيان در مقر فيفا؛ محروميت دختران فوتباليست
به دنبال مخالفت فدراسيون جهاني فوتبال، (فيفا) با حضور تيم فوتبال دختران ايران با پوشش و حجاب اسلامي در نخستين دوره المپيک نوجوانان در سنگاپور، علي کفاشيان روز چهارشنبه در ديدار ويژه خود در مقر فيفا با سپ بلاتر و جرومه والکه رئيس و دبيرکل فيفا در خصوص متقاعد کردن مقامات اين فدراسيون و جلب نظر مساعد آنها براي حضور تيم فوتبال دختران ايران در المپيک نوجوانان به مذاکره پرداخت. در اين سفر رئيس فدراسيون فوتبال با ارائه مستندات لازم، عکس و فيلم مسابقاتي که تيم هاي فوتبال بانوان کشورمان در آن شرکت داشتند، حضور بانوان فوتباليست کشورمان را با حجاب اسلامي در راستاي اعتقادات ديني عنوان کرده که تضادي با قوانين فيفا ندارد.
کفاشيان با اين استدلال که حجاب مغايرتي با بند 4 آيين نامه فيفا (قوانين مسابقه و تجهيزات ورزشي بازيکنان) ندارد و با مجوز کنفدراسيون فوتبال آسيا سال هاست تيم هاي کشورهاي مسلمان با حجاب اسلامي در عرصه مسابقات بين المللي اين قاره شرکت مي کنند، خواستار تجديد نظر در ممانعت از حضور تيم فوتبال دختران ايران در المپيک نوجوانان شد.
در اين جلسه مسؤولان فدراسيون جهاني فوتبال با بيان اينکه درخواست ايران را بررسي خواهند کرد، احتمال تغيير تصميم فيفا و بازگشت دختران نوجوان ايراني به بازيهاي المپيک سنگاپور را بسيار ضعيف عنوان کردند.
مقامات فيفا همچنين با اشاره به نامه کميته ملي المپيک ايران به برخي از مجامع بين المللي و اعتراض کشورمان اعلام کردند فيفا در تصميمات خود کاملا مستقل عمل مي کند و در صورتيکه درخواست ايران قبل از برگزاري نشست هيئت اجرايي فيفا و انتخاب تايلند انجام مي شد، احتمال تجديد نظر در اين زمينه وجود داشت .

غيبت مرفاوي در تمرين
اولين تمرين استقلال پس از پيروزي مقابل الاهلي عربستان و صعود به مرحله دوم رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه دستگردي برگزار شد. نکته قابل توجه در تمرين استقلال حضور نيافتن صمد مرفاوي و نامجومطلق بود که باعث شد استقلالي ها زير نظر سيامک رحيم پور و بهزاد غلامپور به انجام کارهاي تاکتيکي بپردازند. وحيد طالب لو و مهدي اميرآبادي از ديگر غايبان تمرين بودند. اين در حالي است که اين دو بازيکن به دليل حضور نداشتن در ترکيب اصلي در بازي روز چهارشنبه بايد پا به پاي ساير بازيکنان ذخيره به تمرين مي پرداختند.
بازيکنان پس از سرد کردن بدن هاي خود ساعت 11:20 ورزشگاه دستگردي را ترک کردند و راهي بازار موبايل ايران شدند تا در جشن صعودي که علي انصاري عضو هيات مديره اين باشگاه براي آنها تدارک ديده شرکت کنند.

واعظ آشتياني: احساس کنم مفيد نيستم از استقلال مي روم
مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد اگر احساس کند براي اين باشگاه مفيد نيست از مسؤوليت خود کناره گيري خواهد کرد.
اميررضا واعظ آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال در حاشيه مراسم جشن راهيابي تيم فوتبال اين باشگاه به مرحله دوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا ضمن تشکر از مربيان، بازيکنان و هواداران اين تيم آبي پوش تهراني گفت: در فصلي که رو به اتمام است، مشکلات و حوادشي زيادي پيش روي باشگاه استقلال قرار گرفت اما با تفکري درست و منطقي اين حوادشي کنترل شد و تيم به نتيجه لازم براي صعود به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا دست پيدا کرد.
وي با دفاع از عملکرد کادر فني آبي پوشان خاطر نشان کرد: با حمايت هواداران و بازي هاي خوبي که تيم به نمايش گذاشت، توانستيم در مرحله مرحله مقدماتي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا دو تيم الاهلي عربستان و الجزيره امارات که از مربيان بزرگ برزيلي بهره مي برند را حذف کنيم و بعد از 9 سال به مرحله دوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا راه يابيم.
واعظ آشتياني همچنين شايعه جدايي اش از اين باشگاه را نيز تکذيب کرد و گفت: يک نکته اي که برخي رسانه ها و روزنامه ها در چند وقت اخير بدان پرداخته اند، موضوع جدايي من از باشگاه استقلال است و مي گويند چون فلاني (واعظ آشتياني) با سازمان تربيت بدني اختلاف دارد، مي خواهد از استقلال برود. دوستان مي دانند بنده اگر روزي احساس کنم براي باشگاه استقلال مفيد نيستم و رغبتي براي حضور در اين باشگاه ندارم از استقلال مي روم و يک دقيقه هم اينجا نمي مانم. مديرعامل و هيأت مديره باشگاه استقلال با قدرت به کار خود ادامه مي دهند و با افقي که براي باشگاه تعيين کرده ايم به لطف خدا در آينده اي نزديک به اهداف خود دست پيدا مي کنيم.

موفقيت پرسپوليس تقديم به بيماران سرطاني
سرمربي تيم فوتسال پرسپوليس، موفقيت اين تيم در مسابقات ليگ دسته اول فوتسال را به بيماران سرطاني تقديم کرد.
بابک معصومي که سال گذشته با بيماراني سرطان دست و پنجه نرم مي کرد، همچنين افزود: من فقط به خاطر بيماران سرطاني مسؤوليت تيم فوتسال پرسپوليس را قبول کردم. مي خواستم به آنهايي که سرطان دارند، بگويم مي شود با اين بيماري مبارزه کرد و نبايد منتظر مرگ باشند. فکر نمي کنم سال آينده در تيم پرسپوليس مربيگري کنم. من فقط آمدم تا يک پيام به بيماران سرطاني بدهم که با موفقيت در پرسپوليس اين پيام را به آنها دادم تا به زندگي اميدوار باشند. امروز هم موفقيت خود و پرسپوليس را تقديم به بيماران سرطاني مي کنم.

سرمربي پيام خراسان: درخواستي براي جذب " مجيدي " و " جمشيدي " نداشته ام
سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان رضوي پس از پيروزي تيمش مقابل شموشک نوشهر، گفت: در نيمه دوم تيم برتر ميدان بوديم اما با وجود برتري به آن چيزي که مي خواستم نرسيديم.
داوود مهابادي افزود: در نيمه اول بازي عملکرد خوبي نداشتيم اما در نيمه دوم تيم برتر ميدان بوديم و موفق به زدن سه گل شديم، با اين حال بازيکنانم آن چيزي را که مد نظر بود، انجام ندادند. تيم پيام پتانسيل بسيار زيادي دارد و مي تواند بهتر از اين باشد اما در نهايت از تلاش بازيکنانم راضي هستم.
سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان در پاسخ به سوالي در خصوص خريد بازيکنان جديد، تصريح کرد: اسم بازيکنان مد نظرم را به مديران باشگاه اعلام کرده ام و آنها پيگير جذب بازيکنان هستند اما تاکنون بازيکني به ما اضافه نشده است.
وي درخصوص شايعات پيوستن " فرزاد مجيدي " و " پژمان جمشيدي " به تيم پيام، تصريح کرد: من چنين درخواستي نداشته ام، اين دو نفر بازيکنان بسيار خوبي هستند اما در پستي که آنان بازي مي کنند، بازيکن داريم و نياز اصلي ما در ميانه ميدان است.

بيانيه ابومسلم در تکذيب ادعاي پيامي ها
درپي صحبتهاي مسؤولان باشگاه پيام در کنفرانس مطبوعاتي اين تيم مبني بر جذب سعيد خاني و رضا ناصحي، باشگاه ابومسلم با صدور بيانيه اي، اين اخبار را کذب اعلام کرد. در بيانيه سياه جامگان آمده است:
1 - با توجه به ادعاهاي چندين باره مسؤولان باشگاه پيام مبني بر مذاکره با مديران باشگاه ابومسلم براي جذب سعيد خاني و رضا ناصحي، لازم به ذکر است ضمن اينکه اين دو بازيکن تا پايان فصل با باشگاه ابومسلم قرارداد دارند و در خدمت اين تيم هستند، تاکنون هيچگونه مذاکره اي بين مديران دو باشگاه انجام نشده و ادعاهاي آقاي مهابادي و مديران باشگاه پيام صرفاً گمانه زني و کذب محض است.
2 - رضا ناصحي در تماس با روابط عمومي باشگاه ابومسلم اعلام کرده که در طول عمر فوتبالي اش هيچ موقع به تيم پيام فکر نکرده و نمي کند و تحت هيچ شرايطي به تيم پيام ملحق نخواهد شد و در اين خصوص هم هيچگونه صحبتي با هيچکس نداشته است.
3 - درخصوص بيانات جناب آقاي صفايي اعلام مي کنيم با توجه به اينکه يکي از صفات خداوند ستارالعيوب است و اين صفت زينت سيرت يک فرد مسلمان است بهتر بود ايشان ضمن حفظ شأن و آبروي افراد، اينگونه عمل نمي کردند و با طرح اينگونه مسايل به نام «افشاگري» اصل تشنج را ايجاد نمي کردند.
4 - بدون ترديد همه اهالي ورزش استان، زحمات غيرقابل انکار اشخاصي همچون خداداد عزيزي، علي حنطه، هادي برگي زر و... را از ياد نبرده و نمي برند ضمن اينکه دوستاران و هواداران محترم تيم پيام حتماً به ياد دارند که تلاشهاي اين سه نفر بود که پيام را براي اولين بار ليگ برتري کرد.
در پايان ضمن احترام و آرزوي موفقيت براي تمامي دست اندرکاران تيم پيام، از مديران اين باشگاه خواهشمنديم در شرايط حساس کنوني دو تيم ابومسلم و پيام، از رسانه اي کردن برخي مسايل بپرهيزند چون بهترين استراتژي براي هر دو باشگاه ايجاد آرامش روحي و پرهيز از جنگ رواني است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید