04-18-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
استقلال رکورددار تماشاگران آسيا در 2010
نزديک به 65 هزار نفر روز چهارشنبه در بازي استقلال - الاهلي در ورزشگاه آزادي گردهم آمدند تا رکورد تعداد تماشاگران اين فصل ليگ قهرمانان آسيا را بشکنند و شاهد صعود استقلال به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا باشند.
به نقل از پايگاه خبري فوتبال آسيا، در فهرست پرتماشاگرترين ديدارهاي هفته پنجم از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا، بازي الاتحاد عربستان - بنيادکار ازبکستان در ورزشگاه ملک عبدا... حضور بيش از 17 هزار تماشاگر رتبه دوم را به خود اختصاص داد. همين تعداد تماشاگر نيز در ورزشگاه ملک فهد شهر رياض گردهم آمدند تا شاهد ديدار الهلال عربستان - السد قطر باشند.
کعبي: بازي با پرسپوليس سخت است
تيم فوتبال استيل آذين در هفته سي ويکم رقابت هاي ليگ برتر در تهران مقابل ابومسلم متوقف شد. حسين کعبي هافبک راست استيل آذين در خصوص بازي با ابومسلم گفت: درديدار برابر ابومسلم بازيکنان ما ده درصد بازي واقعي خودشان را هم نشان ندادند.در واقع من فکر مي کنم بازيکنان تيم ما خسته بودند به همين دليل هم اصلا نتوانستيم در حد بازي هاي قبلي مان نظير بازي با سپاهان وذوب آهن که تحسين همه را به دنبال داشت بازي کنيم وتيم ميهمان را تحت فشار قرار دهيم.در ديدار برابر ابومسلم در واقع هيچکدام از بازيکنانمان خوب نبودند و اصلا روز ما نبود و من فکر مي کنم تمام بازيکنانمان ضعيف ودوراز انتظار ظاهر شدند.
کعبي در رابطه با تيم ابومسلم اظهار داشت:ابومسلم برابر ما خوب بازي کرد و من فکر مي کنم اگر از نيم فصل اول مقابل ساير حريفانش هم نظير بازي با ما ظاهر مي شد حالا در مکان ششم يا هفتم جدول بود و دغدغه سقوط نداشت.
کعبي در پايان در رابطه با بازي مقابل پرسپوليس خاطر نشان ساخت:بازي مقابل پرسپوليس مطمئنا ديدار آساني براي ما نخواهد بود البته اين حالت براي پرسپوليس هم وجود دارد چون خود حريف آينده ما هم مي داند کارآساني را برابر ما پيش رو ندارد. به هر حال تکليف بازي ها وکسب سهميه براي تيم هاي صدرنشين به بازي هاي آخر کشيده شد واين امر قطعا سختي کار را براي تيم هاي مدعي سهميه دو چندان سخت تر خواهد کرد.
سفر تيم ملي در هاله ابهام
براساس توافق فدراسيونهاي فوتبال ايران و کانادا، قرار بر اين شده بود که تيم ملي فوتبال کشورمان شهريورماه سال جاري به کانادا سفر کرده و روز شنبه 4 سپتامبر 2010 ( 13 شهريور 1389 ) يک ديدار دوستانه را مقابل تيم ملي اين کشور برگزار کنند.
يکي از موارد توافق طرفين اين بود که کليه هزينه هاي اقامت تيم ملي فوتبال کشورمان در تورنتو کانادا برعهده تيم ميزبان باشد و علاوه بر اين مبلغ 100 هزار دلار به فدراسيون فوتبال ايران پرداخت شود.
علاوه بر اين پيش بيني شده بود در تاريخ 7 سپتامبر 2010 ( 16 شهريور 1389 ) نيز تيم ملي کشورمان در تورنتو برابر تيم ستاره هاي ليگ آمريکا Mls صف آرايي کند.
در حالي که قرار بود فدراسيونهاي فوتبال کانادا و ايران در روز 16 آوريل 2010 رسماً خبر برگزاري اين ديدار دوستانه را اعلام کنند، فدراسيون فوتبال کانادا در نامه اي به فدراسيون فوتبال کشورمان اعلام کرد، شرايط صدور رواديد سفر به اين کشور بايد از سوي فدراسيون فوتبال ايران پيگيري شود و کشور ميزبان هيچ تعهدي در اين خصوص نخواهد داشت.
همين مسأله باعث شده تا سفر تيم ملي فوتبال کشورمان به کانادا و رويارويي با تيم ملي فوتبال اين کشور در هاله اي از ابهام قرار گيرد.
در عين حال کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال، تيم ملي کره جنوبي را براي برگزاري ديداري دوستانه انتخاب کرده و در همين رابطه مذاکراتي هم با فدراسيون فوتبال اين کشور انجام شده است.
براساس توافقهاي اوليه تيمهاي ملي ايران و کره جنوبي اگر در مسابقات جام ملتهاي آسيا با يکديگر هم گروه نباشند، در تاريخ 7 سپتامبر 2010 ( 16 شهريور 1389 ) در سئول مقابل هم صف آرايي خواهند کرد.
ورزش روي آنتن
شبکه سوم درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
يکشنبه 29/01/89
ليگ برتر انگليس
ويگان - آرسنال ساعت : 17:00
ليگ ايتاليا : لاتزيو - رم ساعت : 23:15
دوشنبه 30/01/89
استقلال تهران - ذوب آهن ساعت : 17:30
حق وردي: حنطه به من تبريک گفت
داور ديدار استيل آذين - ابومسلم مشهد تاکيد کرد براي مردود اعلام کردن گل تيم ميهمان که در دقيقه 80 به ثمر رسيد، به نظر کمک اولش احترام گذاشته است.
تورج حق وردي به مهر، گفت: اعلام آفسايد وظيفه کمک داور است. من هم در صحنه اي که گل تيم ابومسلم به ثمر رسيد، زاويه ديد خوبي نداشتم و پشت محوطه جريمه بودم. در اين شرايط تصميم گرفتم به نظر آقاي رفعتي که کمک داوري بين المللي است، احترام گذاشته و گل ابومسلم را نپذيرم.
وي همچنين با اشاره به اتفاقاتي که در پايان ديدار استيل آذين - ابومسلم رقم خورد، گفت: بازي که تمام شد، آقاي حنطه طرف من و کمک هايم آمد و تبريک گفت و حرف خاصي نزد اما در پايان مسابقه ظاهرا از داوري و به ويژه گلي که تيم ابومسلم زد و پذيرفته نشد، انتقاد کرده است. ايشان فيلم را نديده و شايد او هم با ديدن فيلم بازي با آقاي رفعتي هم عقيده شود!
قطر، عراق ، عربستان و کره جنوبي سرگروه شدند؛ ايران، استراليا،ژاپن و ازبکستان در سيد دوم جام ملت ها
سيد بندي تيم هاي حاضر در رقابت هاي فوتبال جام ملت هاي آسيا اعلام شد و همانطور که انتظار مي رفت ايران به همراه سه کشور ژاپن ، استراليا و ازبکستان در سيد دوم مسابقات قرار گرفت.
به نقل از پايگاه خبري فوتبال خاورميانه قرعه کشي رقابت هاي جام ملت هاي آسيا روز سوم ارديبهشت ماه در دوحه برگزار مي شود. طبق اعلام کميته فني و مسؤولان برگزاري بازي ها تيم ملي فوتبال قطر به عنوان ميزبان در گروه نخست بازي ها سرگروه است و در سيد اول قرار دارد. تيم ملي فوتبال عراق مدافع عنوان قهرمان در گروه دوم سرگروه خواهد بود. عربستان سرگروه سومين گروه بازي ها است و کره جنوبي در گروه چهارم سرگروه است. تيم هاي ملي فوتبال ايران ، ژاپن ، استراليا و ازبکستان در سيد دوم قرار گرفته اند و بر اين اساس در مرحله گروهي بازي ها با يکديگر هم گروه نخواهند شد. تيم هاي ملي فوتبال چين ، امارات ، بحرين و اردن در سيد سوم جاي دارند و همچنين تيم هاي ملي کويت ، سوريه ، کره شمالي و هند در سيد چهارم قرار گرفته اند. بر اين اساس تيم ملي فوتبال ايران در يکي از گروه هاي اول و تا چهارم مسابقات با يکي از تيم هاي قطر، عراق ، عربستان و کره جنوبي هم گروه خواهد شد. کنفرانس مطبوعاتي پيش از مراسم قرعه کشي روز سوم ارديبهشت با حضور نمايندگان رسانه ها در دوحه برگزار مي شود. گفتني است سپ بلاتر و پلاتيني از ميهمانان ويژه مراسم قرعه کشي رقابت هاي جام ملت هاي آسياي 2011 خواهند بود. 16 تيم حاضر در اين مسابقات سوم ارديبهشت در چهار گروه چهار تيمي قرار مي گيرند و حريفان خود در مرحله گروهي را مي شناسند.
استيلي: بازي با پرسپوليس حکم فينال را دارد
سرمربي تيم فوتبال استيل آذين گفت: مسابقه هفته ي آينده سرخ پوشان مقابل پرسپوليس يکي از فينال هاي حساس براي رسيدن به مسابقات آسيايي است.
حميد استيلي درباره ي تساوي تيم فوتبال استيل آذين برابر ابومسلم مشهد اظهار کرد: با توجه به شرايط ابومسلم در جدول رده بندي پيش بيني مي کرديم بازي سختي داشته باشيم و در اين بازي با مشکل مواجه شويم. بازيکنان ابومسلم بسيار متراکم در محوطه جريمه خود دفاع مي کردند و اجازه نفوذ به بازيکنان ما نمي دادند. روي ضربات ايستگاهي کار کرده بوديم و موقعيت هاي زيادي هم روي اين ضربات به دست آورديم که متاسفانه موفق نشديم از آنها استفاده کنيم وگرنه مي توانستيم با نتيجه بهتري از زمين مسابقه خارج شويم.
سرمربي استيل آذين ادامه داد: دوست داشتيم در اين ديدار پيروز شويم تا روند رو به رشد خودمان را ادامه دهيم اما، خوشبختانه در روز بدمان موفق به کسب يک امتياز شديم. اميدوار بوديم 3 امتياز اين ديدار را کسب و به رده هاي بالاي جدول صعود کنيم.
استيلي دربارهي ديدارهاي باقيمانده در ليگ برتر عنوان کرد: اميدواريم در سه ديدار آينده امتيازهاي لازم را بگيريم تا به عنوان يکي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشيم. بازي مقابل پرسپوليس در هفته آينده حکم فينال را براي ما دارد. من چند سال در اين تيم حضور داشته ام. بازيکنان را براي ديدار مقابل پرسپوليس آماده مي کنيم.
نمونه هاي دوپينگ فوتبال و فوتسال رمزگشايي شدند؛ هاشميان: دوپينگي ها ليگ برتري اند
رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال گفت: پس از رمزگشايي، بازيکنان دوپينگي که در ليگ برتر بازي مي کنند، مشخص شدند. نتايج نمونه هاي مثبت اخذ شده فوتبال به باشگاه ها و بازيکنان ابلاغ مي شود و بازيکنان متخلف 24 ساعت مهلت دارند تا نسبت به درخواست نمونه B اقدام کنند.
احمد هاشميان، رئيس کميته پزشکي فدراسيون در اين باره اظهار داشت: پس از رمزگشايي سه نمونه مثبت دريافتي مشخص شد که از اين سه نمونه، دو نمونه مربوط به بازيکنان حاضر در ليگ برتر فوتبال و يک نمونه مربوط به بازيکن در ليگ برتر فوتسال است.
وي افزود: نمونه هاي مربوطه از بازيکنان حاضر در فصل مسابقات ليگ برتر بوده است. بنابراين ورزشکاران خاطي از زمان ابلاغ 24 ساعت مهلت دارند نسبت به درخواست نمونه B اقدام کنند.
رئيس کميته پزشکي فدراسيون گفت: اگر بازيکنان متخلف اقدام به درخواست نمونه B نکنند فورا تشکيل جلسه داده و راي نهايي را تا يک هفته آينده اعلام خواهيم کرد.
غيبت جباري و يوسفي در تمرين استقلال
تمرين تيم فوتبال استقلال ديروز در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.استقلال در حالي خود را براي ديدار مقابل ذوب آهن اصفهان آماده مي کند که 2 بازيکن اين تيم در تمرين صبح حضور نداشتند .مجتبي جباري و محسن يوسفي هر دو به دليل حضور در کلينيک دکتر نوروزي پزشک استقلال در ورزشگاه دستگردي حضور پيدا نکردند.قبل از شروع تمرين بازيکنان استقلال فيلم گلچين شده بازي ذوب آهن مقابل الوحده توسط آناليزورهاي باشگاه را تماشا کردند و با نقاط ضعف و قوت تيم اصفهاني آشنا شدند.در ابتدا صمد مرفاوي حدود 5 دقيقه براي بازيکنان صحبت کرد و با تاکيد بر حفظ انگيزه از آنها خواست در ديدار با ذوب آهن نهايت تلاش خود را انجام دهند.
نت برداري عابدزاده از عملکرد سرخپوشان؛ پيروزي پرسپوليس با هت تريک زارع
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري دوستانه با نتيجه 4 بر يک برابر مهرداد هرمزگان به برتري دست يافت. پرسپوليس به جاي تمرين در ديداري دوستانه با بازيکنان ذخيره خود به مصاف مهرداد هرمزگان رفت. بازيکنان اصلي 40 دقيقه ريکاوري و پس از 20 دقيقه تماشاي ديدار زمين را ترک کردند. در اين ديدار پرسپوليس با نتيجه 4 بر يک به برتري دست يافت. گل هاي سرخپوشان را مجتبي زارع ( 3 گل) و محمد منصوري به ثمر رساندند.احمدرضا عابدزاده که حکم آناليز کردن تمرينات را از سوي مسؤولان دريافت کرده با لباس شخصي حضور يافت و پس از 40 دقيقه زمين را ترک کرد. وي در صحنه هايي مشغول يادداشت برداري بود. کريم باقري با لباس شخصي حضور داشت.
فريد زرينه، پزشک تيم با ميثم بائو و ابراهيم شکوري چند دقيقه به صورت خصوصي صحبت کرد. اشپيتيم آرفي، نبي ا... باقري ها و مهدي الهايي غايب بودند. شيث رضايي و ميثم بائو به صورت اختصاصي تمرين کردند.
نيکبخت: مديون ابومسلم هستم
بازيکن تيم فوتبال استيل آذين گفت: بازي سختي مقابل پرسپوليس داريم و با توجه به شرايط دو تيم در جدول، اين بازي حکم مرگ و زندگي دارد.عليرضا نيکبخت واحدي درباره تساوي بدون گل برابر ابومسلم اظهار داشت: بازي جالبي انجام نداديم. مي توانستيم از اين موقعيت استفاده کنيم و با پيروزي مقابل ابومسلم به رتبه هاي بالاي جدول برسيم. اميدوارم در ديدارهاي باقيمانده که هر کدام حکم فينال را دارد، برنده باشيم.
وي در مورد عدم حضورش در ترکيب استيل آذين عنوان کرد: حدود 20 روز است که موفق به تمرين با استيل آذين نشدم و به صلاحديد کادر فني در ليست 18 نفره قرار نداشتم.
نيکبخت درباره برخورد دوستانه با مسؤولان باشگاه ابومسلم در پايان اين مسابقه گفت: فوتبالم را از ابومسلم شروع کردم و مديون اين تيم و هوادارانش هستم. خوشحالم که از اين تيم به تيم هاي مهم پايتخت آمدم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|