نمایش پست تنها
قدیمی 04-19-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

×اگه يه روز بري و بري و بري و بري و بري و بري و بريو بري... به خونتون هم نرسي تازه مي فهمي كه كلاغه توي قصه ها چي ميكشه !

×زماني كه انسانها به درختان مي رسند و با بي رحمي آن را قطع مي کنند و آن درختان به درون رودخانه ي جاري و روان مي افتد عجب شٌلپي ميكنه ها!!

×سلام نمیدونم چی بگم یعنی از شخصیت مثل تو همچین رفتاری رو بعید میدونستم اصلا از شما انتظار نداشتم که یه همچین کاری رو بکنید نه تنها من بلکه همه از این رفتارتون ناراحت شدند نمیخوام لحنم تهدید آمیز باشه ولی مجبورم بگم اگه یه دفعه دیگه فقط یه دفعه دیگه بشنوم که اینطور اتقافی افتاده شاید مجبور بشم یه جور دیگه رفتار کنم اصلا چه دلیلی داره که شما اینکارو بکنید؟ روشن گذاشتن لامپهای اضافی اونم درست تو زمان اوج مصرف؟....... واقعا که !!!

×سوال کنکور 87 آرامگاه سعدی کجاست !؟
1- خونشون!؟
2- خونمون !؟
3- تو حیاط !؟
4- اتاق تمساح ها

×دمت تو که مارو توی خونه تکونی دلت دور نریختی گرم . . .
...
منم سعی می کنم که زیاد جا نگیرم !

×یه روز یارو سوار هواپیما می شه،یهو هواپیما سقوط می کنه... . . . این قرار بود جوک باشه اما حادثه خبر نمی کنه!

×ردپایت را که می گیرم، از تو دورتر می شوم، شاید کفشهایت را بر عکس پوشیده‌ای!!!

×پای مورچه را تصور کن.حالا تصور کن جوراب داره . حالا تصور کن جوراباش سوراخه .دلم برات اندازه اون سوراخ جوراب پای مورچه شده.

×توچرا روز به روز چاق تر میشی ؟
میدونی از کجا فهمیدم
آخه هرروز جای بیشتری تو قلبم باز میکنی

×تو ایران خطی خرابتر از ایرانسل نیست... ایرانسلتیم.

×گونی گونی دوستت دارم ولي قربونت گونی هاشو پس بده مال مردمه !
×هر وقت حس كردي همه درها به روت بسته شده و دلت پر از غمه، دستاتو تا جايي كه مي‌توني رو به آسمون بگير و با همه وجودت بزن تو سرت!!!

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید