04-21-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
فرخزادي مشاور جديد سعيدلو
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني طي حکمي «مجيد فرخزادي» را به عنوان مشاور خود منصوب کرد. در حکم علي سعيدلو به مجيد فرخزادي آمده است: «نظر به سوابق جنابعالي به موجب اين حکم به عنوان مشاور منصوب مي شويد. اميد است در اجراي ماموريت هاي محوله، با توکل به خداوند متعال و بهره گيري از تمام ظرفيت هاي موجود در توسعه و اعتلاي ورزش کشور منطبق بر ارزش ها و آموزه هاي ديني و اسلامي موفق و مويد باشيد.»
درخشان: تا آخر فصل در پيکان مي مانم
سرمربي پيکان گفت: جدايي در اين مقطع از ليگ دور از جوانمردي است. حميد درخشان در مورد شايعه مذاکره با باشگاه مس کرمان گفت: هيچ مذاکره اي با مسؤولان اين باشگاه نداشته ام و به قراردادم تا آخر فصل با باشگاه پيکان پايبند هستم. دور از جوانمردي است که در فاصله 3 ديدار به آخر فصل از اين تيم جدا شوم.
مهدوي کيا: حضورم در پرسپوليس مشخص نيست
کاپيتان استيل آذين گفت: به عنوان يک بازيکن از تغييرات سرمربيگري در تيمم متاسف هستم. مهدي مهدوي کيا افزود: براي استيلي در آينده کاري اش آرزوي موفقيت مي کنم و اميدوارم استيل آذين هم اکنون بتواند با افشين پيرواني سرمربي جديد خود نتايج بهتري بگيرد.
کاپيتان سابق تيم پرسپوليس درباره احتمال حضورش در پرسپوليس براي فصل آينده، تنها خاطرنشان کرد: در حال حاضر به بازيهاي آتي استيل آذين متمرکز شده ام و هنوز زود است در اين باره فکري کرده و يا حرفي بزنم. هر اتفاقي مي تواند در آينده پيرامون اين موضوع بيافتد.
باقري هنرپيشه مي شود
مسؤولان شبکه يک سيما قصد تهيه يک فيلم ورزشي هنري را دارند بنابر اين آنها از باشگاه پرسپوليس براي تهيه اين فيلم کمک خواستند و حتي تهيه کنندگان اين فيلم خواستار حضور کريم باقري در اين فيلم شدند که در اين خصوص با هماهنگي هايي که بين باشگاه پرسپوليس و کريم باقري ايجاد شده وي قول همکاري و حضور در اين فيلم را داده است. به گزارش اينا، روز گذشته نيز قرارداد همکاري ميان مسؤولان صداوسيما و باشگاه پرسپوليس امضا شده است.
ممبيني ديدار پرسپوليس و صبا را سوت مي زند
اسامي داوران قضاوت کننده در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جام حذفي اعلام شد.
ديدار روز جمعه هفته جاري بين تيم هاي گسترش فولاد تبريز و ذوب آهن اصفهان را يدا...جهانبازي قضاوت مي کند. اين بازي ساعت 16 برگزار مي شود.
ديگر ديدار روز جمعه ( 3 ارديبهشت) بين تيم هاي پرسپوليس و صباي قم از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود. هدايت ممبيني براي امر داوري اين ديدار انتخاب شده است.
نفرات مورد نظر دايي شنبه در باشگاه
حبيب کاشاني صراحتاً در تمرين ديروز از آغاز تمديد قراردادها وضعيت بازيکنان جديد از بعد از ديدار با صبا خبر داد و بر همين اساس قرار است نفرات مورد نظر دايي از شنبه هفته آينده مذاکرات خود را به صورت رسمي با باشگاه شروع کنند.اولويت باشگاه تمديد قرارداد با نفرات فعلي که در ليست فصل آينده علي دايي جاي گرفتند به همين دليل طي هماهنگي صورت گرفته قرار است يک روز بعد از ديدار با صبا در روز شنبه نفرات مورد نظر به صورت جداگانه راهي باشگاه شده تا با شنيدن شرايط حبيب کاشاني و اعلام شرايط خود براي تمديد به يک جمع بندي نهايي برسند. البته قرار نيست برخلاف اين بازيکنان ليست اخراجي ها اعلام شود.
دايي در انتظار پاداش 150 ميليون توماني
در صورت کسب عنوان قهرماني در جام حذفي علي دايي پاداش ويژه 150 ميليون توماني دريافت خواهد کرد و اين موضوع در قرارداد او با باشگاه پرسپوليس آورده شده است.
به گزارش گل در قرارداد مشروط علي دايي با پرسپوليس بندي آمده که طي آن در صورت قهرماني پرسپوليس در جام حذفي باشگاه بايد علاوه بر پرداخت مبلغ قرارداد او 150 ميليون تومان نيز به عنوان پاداش برايش در نظر بگيرد.
حال با توجه به اينکه پرسپوليس به نيمه نهايي جام حذفي راه يافته طبيعي است که انگيزه علي دايي براي فتح جام بيشتر از ساير اعضاي مجموع سرخ باشد. گفتني است که رقم قرارداد علي دايي 250 ميليون تومان براي يک فصل است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|