نمایش پست تنها
قدیمی 04-22-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

معدنچي: در انتخاب تيم جديد بيشتر دقت مي کنم
مهرزاد معدنچي هافبک ايراني تيم الاهلي امارات گفت: براي صعود به مرحله بعدي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا بايد با اختلاف 5 گل تيم السد قطر را شکست دهيم و به همين دليل فکر مي کنم شانس چنداني نداريم.
معدنچي در گفت و گو با سايت گل افزود: تيم الاهلي يکشنبه شب هفته آينده عازم قطر مي شود تا روز سه شنبه به مصاف السد برود. در صورتي که تيم مس در کرمان بر الهلال غلبه کند و ما نيز بتوانيم با اختلاف 5 گل تيم السد را در دوحه شکست دهيم راهي مرحله بعد خواهيم شد.
وي همچنين درباره وضعيت تيمش در ليگ امارات گفت: سه بازي به پايان فصل باقيمانده و ما روز جمعه به مصاف تيم عجمان خواهيم رفت و اگر هر سه بازي باقيمانده را هم ببريم نهايتا از تيم هشتم به رده ششم صعود خواهيم کرد.
معدنچي درباره فصل آينده گفت: قطعا در الاهلي نمي مانم. در حال حاضر خودم با هيچ تيمي مذاکره نکرده ام اما ظاهرا دو تيم امارات با مدير برنامه هايم صحبت کرده اند که من از آنها بي خبرم. من امسال سعي مي کنم انتخاب خوبي داشته باشم. قبل از فصل جاري با مبلغي خوب به الاهلي آمدم که قهرمان ليگ شده بود و در ليگ قهرمانان آسيا بازي مي کرد اما شرايط به گونه اي نبود که دلخواه من باشد. امسال اما سعي مي کنم علاوه بر بازي کردن در يک تيم قدرتمند به تيمي بروم که احساس مي کنم شرايط به ضررم نخواهد شد. در مجموع اگر پيشنهادي از يک تيم خوب داشته باشم در امارات مي مانم وگرنه تصميم ديگري خواهم گرفت.

کربکندي: بازي بزرگ را از پرسپوليس مي بريم
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: اگر بازيکنانم قدرت و توان واقعي خود را به نمايش بگذارند مي توانيم برابر پرسپوليس در ورزشگاه آزادي به پيروزي دست يابيم.رسول کربکندي افزود: ما از روز نخست جام حذفي را جدي گرفتيم و با شکست دادن سپاهان و مس خود را به عنوان يکي از مدعيان قهرماني در اين جام معرفي کرديم. امروز هم مي دانيم به غير از قهرماني نتيجه ديگري برايمان ارزشي ندارد، به همين دليل مي خواهيم راه سخت و طولاني خود در جام حذفي را با قهرماني به پايان برسانيم.
کربکندي با بيان اينکه پرسپوليس شرايط مناسبي در ليگ ندارد و نمي خواهد شانس آسيايي شدن در جام حذفي را هم از دست دهد، تاکيد کرد: ما هم در ليگ شانسي نداريم و براي آسيايي شدن تنها فرصت جام حذفي برايمان باقي مانده است. قطعا اگر بازيکنان ما در اين ديدار بزرگ فکر کنند و با انگيزه بالاي خود به ميدان بيايند، مي توانيم برابر پرسپوليس، آنهم برابر تماشاگران متعصبش هم به پيروزي دست يابيم.

شنبه اعلام مي شود؛ رأي کميته انضباطي در مورد دايي و فدراسيون
کميته انضباطي رأي خود در مورد پرونده شکايت علي دايي از فدراسيون فوتبال را شنبه اعلام مي کند. دايي مدعي شده قرارداد 3 ساله با فدراسيون داشته و فدراسيون با برکناري اش بايد هزينه هاي او را بپردازد اما از سوي ديگر فدراسيون فوتبال پس از ادعاي دايي از داشتن قرارداد متمم صحبت به ميان آورد که سرمربي پرسپوليس اين قرارداد را قبول ندارد.

100 ميليون تومان خرج اردوي پيام در امارات کردم؛ حنطه: صفايي اول بگويد اسمش محمد است يا محمود
سرمربي ابومسلم گفت: صفايي مالک باشگاه پيام اول بگويد اسمش محمد است يا محمود؟
علي حنطه در گفت و گو با فارس اظهار کرد: تاکنون صفايي در چند نوبت عليه من مصاحبه هايي انجام داده است. با اين حال نمي خواهم پاسخي به او بدهم زيرا هم ابومسلم و هم پيام مشهد بازي هاي حساسي دارند. با اين حال چند نکته را لازم مي دانم که ذکر کنم. اول اينکه صفايي ابتدا بگويد اسم واقعي او چيست؟ محمد است يا محمود؟ ايشان اهل تقي آباد کلات هستند و من هم بچه همان محل هستم و مي دانم که محمود برادرش بوده و فوت کرده اما ايشان گاهي خود را محمد و گاهي محمود مي نامد.
سرمربي سابق پيام با اشاره به برخي از صحبت هاي صفايي عنوان کرد: ايشان گفته من از تماشاگران خواسته ام تشويقم کنند در حالي که آقاي شانديزي ليدر باشگاه پيام نزد من آمد و گفت از طرف صفايي به ما گفته اند ايشان را تشويق کنيم، من هم گفتم در اين مسايل دخالتي نمي کنم.حنطه يادآور شد: صفايي گفته 100 ميليون تومان به من پول داده است. اين پول را صرف هزينه هاي اردوي تيم در امارات کرده ام و ريز آن نيز موجود است. من ديگر نمي خواهم پاسخي به او بدهم مگر آنکه ايشان دوباره عليه من صحبت کند. در آن صورت ديگر تا آخر فصل صبر نخواهم کرد و قبل از پايان فصل حرف هايم را خواهم زد.

پس از فسخ قرارداد با پرسپوليس؛ عابدزاده مربي استيل آذين شد
احمدرضا عابدزاده که پس از حضور علي دايي در راس کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس از اين تيم جدا شد و براي گرفتن حق و حقوقش به کميته انضباطي شکايت کرده بود، چند روز پيش با حضور در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام کرد از شکايت خود صرفنظر کرده است.
به دنبال اين اتفاق باشگاه پرسپوليس امروز چهارشنبه اعلام کرد، با درخواست احمدرضا عابدزاده براي فسخ قراردادش و خاتمه همکاري با باشگاه، توافق نامه اي بين او و باشگاه پرسپوليس امضا شد. بر اساس اين توافق نامه وي مستحق دريافت مطالبات اش از ابتداي فصل جاري تا تاريخ 88/10/7 جمعاً به مبلغ 100 ميليون تومان است. مطالبات فصل گذشته ايشان منوط به راي کميته استيناف فدراسيون فوتبال است.
اما پس از اين موضوع، عابدزاده با پيشنهاد سرمربي جديد استيل آذين به عنوان مربي اين تيم انتخاب شد.
افشين پيرواني در گفتگو با مهر، ضمن اعلام اين خبر گفت: پس از بررسي هاي لازم به اين نتيجه رسيدم که از وجود عابدزاده در کادر فني استيل آذين به عنوان دستيار اول استفاده کنم. عابدزاده از مفاخر فوتبال ايران است و خوشحالم که مي توانيم از وجود ايشان در مجموعه استيل آذين استفاده کنيم.

خاني: 175 ميليون تومان از باشگاه طلبکارم
کاپيتان کنار گذاشته ابومسلم گفت: به دليل اينکه نماينده تام الاختيار باشگاه معرفي نامه نداشت نشست انضباطي ما به هفته آينده موکول شد.
سعيد خاني در گفت و گو با فارس اظهار کرد: شب گذشته (سه شنبه) نشست کميته انضباطي به دليل شکايتم از باشگاه ابومسلم در هيات فوتبال خراسان برگزار شد اما به دليل اينکه نماينده تام الاختيار باشگاه معرفي نامه اي نداشت اين جلسه به يکشنبه آينده موکول شد.
وي ادامه داد: من 175 ميليون تومان از باشگاه طلبکارم. 90 ميليون تومان هم بابت سند خانه از باشگاه مي خواهم که اگر سند خانه را به نام من بزنند مشکلي نيست اما در مجموع بلاتکليف هستم.
کاپيتان ابومسلم در مورد وضعيتش گفت: تا آخر فصل با اين تيم قرارداد دارم اما باشگاه به من نامه زد و از حضور در تمرينات منع شدم. هيچ مديري هم از باشگاه با من تماس نگرفت و به همين دليل در تمرينات تيم شرکت نمي کنم.

شکوري:دوست دارم در استقلال بمانم
مدافع استقلال تهران گفت: براي فصل بعد هنوز تصميم نگرفته ام ولي تابع تصميمات مسؤولان باشگاه استقلال هستم.
هادي شکوري افزود: به هر حال آنها حق انتخاب دارند و من هم مصدوم هستم آنها حق دارند که من را براي فصل بعد در ليست فروش قرار دهند.

مشهد ميزبان سران فوتبال کشور
علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال به همراه اعضاي هيأت رئيسه و رؤساي هيأتهاي فوتبال استانها، طي روزهاي يکشنبه و دوشنبه هفته آينده براي برگزاري مجمع ساليانه فدراسيون به مشهد سفرخواهند کرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید